De Nappily Ever After trailer laat een mooie boodschap zien
Bron: Netflix | Nappily Ever After

Nappily Ever After Trailer

De Nappily Ever After trailer laat een mooie boodschap zien

De Nappily Ever After trailer laat een mooie boodschap zien
Bron: Tina Rowden & Netflix | Nappily Ever After

Hoe goed de bedoelingen van Netflix ook zijn. Er zijn series als ‘Insatiable‘ waarbij de boodschap achter niet wordt opgepikt door de kijkers. Nu heeft de streamingdienst een tweede kans. Vanaf 21 september is de film te zien, en de ‘Nappily Ever After trailer’ staat nu online. In de tussentijd is de film uitgekomen, en staat de recensie klaar om te worden gelezen.

In de hoofdrol zie je Sanaa Lathan, haar karakter Voilet Jones heeft naar eigen zeggen het perfecte leven. Waarbij alles tot in de puntjes moet worden geregeld. Want als dat niet het geval is dan betekend dat het einde van de wereld. Omdat Voilet haar leven zo perfect wilt hebben is de lol van het leven er vanaf. Alles draait om het regelen van de details.

Zij heeft een top functie, haar haar zit altijd perfect. Tot dat zij op een avond verwacht dat zij door haar vriend ten huwelijk wordt gevraagd. Niets is minder waar, want er zit een puppy in een grote doos. Haar verwachtingen worden met de grond gelijk gemaakt. Waar Voilet later te horen krijgt dat bij haar alles zo perfect moet zijn. De relatie is over en haar leven moet vanaf de grond worden opgebouwd.

De Nappily Ever After trailer laat een mooie boodschap zien
Bron: Tina Rowden & Netflix | Nappily Ever After

Tijd voor reality check en die grijpt zij met beide handen aan. Voilet neemt het besluit om haar haar eraf te scheren. Van kleins af aan heeft zij daar problemen moeite mee gehad, maar door dure behandelingen zat het altijd goed. Door alles wat Voilet mee maakt komt het besef dat zij in het leven leidde dat zij hoorde te leiden. Maar niet het leven wat zij wilde hebben.

In het verhaal zit een mooie boodschap verwerkt. Want hoe is het om alles perfect te hebben en niet echt te leven. In de ‘Nappily Ever After trailer’ hoor je Voilet zeggen: ‘Het haar was mijn tweede baan, nu wordt moet ik op mezelf gaan focussen’. Iets wat vandaag de dag een groot onderdeel is van de maatschappij.

De Nappily Ever After trailer laat zien wat er gebeurd in de maatschappij

De Nappily Ever After trailer laat een mooie boodschap zien
Bron: Tina Rowden & Netflix | Nappily Ever After

Mensen willen alles tot perfect hebben. Dat slaat zover door dat alles tot in de perfectie moet worden gedeeld op de sociale media. Want je zou maar overkomen als iemand die niet totaal perfect is? Laat je eens gaan! Mensen hebben toch wel een mening over je, hoe perfect jij probeert te zijn. Zolang jij maar gelukkig bent met jezelf, dat is het belangrijkste.

Sanaa Lathan is niet alleen voor de camera te zien, want zij is mede producer naast Tracey Bing, Jared LeBoff en Marc Platt. De regisseur is Haifaa Al-Mansour. Zij komt uit Saoedi-Arabië en staat bekend als één van de meest aanzienlijke regisseurs van de regio. Zij regisseerde hier voor een aantal documentaires en korte films maar ook ‘Wadjda’ en ‘Mary Shelley’.

Niet alleen de ‘Nappily Ever After trailer’ maar ook de film is afkomstig van het gelijknamige boek. Het is geschreven door Trisha R Thomas. Adam Brooks zorgde ervoor dat het verhaal vertaald werd voor de film. Want als filmmaker kan je niet alle elementen uit het boek vertalen naar film.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Van old skool videogames naar hippe apps