Relax Music 2

Neryba feat. Astrid – A Beleza Dorme

Artiesten Neryba en Astrid nemen je mee in het nummer ‘A Beleza Dorme’

Neryba feat. Astrid - A Beleza Dorme
Bron: Youtube / Neryba

Ik kan geen Portugees, toch ben ik zeer gecharmeerd van het nummer ‘A Beleza Dorme’. Zangeres Astrid en Neryba hebben samen een geweldig nummer gemaakt en uitgebracht. Het geluid dat je hoort is een mix van het klassieke en traditionele muziek dat afkomstig is uit die regio. Wat heel goed is dat er een aantal andere elementen en geluiden zijn toegevoegd. Zo komt het nummer naar het heden en weet je alleen al met de muziek van het nummer in te pakken.

Zoals ik al aangaf kan ik geen Portugees maar de stem van zangeres Astrid is een perfecte match voor ‘A Beleza Dorme’. Op de relaxte vibe die het nummer je al geeft zingt zij prachtig en weet de tekst aan je te verkopen. Ook al ken je de taal niet. Het nummer gaat over de liefde hoe de ander droomt over een jongen. zij wilt mee genomen worden door hem en blijven dromen wanneer zij samen zijn. Het liefst wilt zij eindeloos naar hem kijken wanneer de man aan het slapen is. Want dat is het mooiste om te zien.

Neryba maakte de combinatie van Braziliaans traditionele geluiden samen met de moderne lounge geluiden van nu

De producer Neryba heeft niet alleen aan het nummer gewerkt. Hij kreeg hulp van Johnny Starburst en Marcelo Mendes. Met z’n drieën hebben zij de tekst van het Portugees-talige nummer geschreven. En als je dacht dat er alleen maar elektronische geluiden in het nummer zijn verwerkt, dan heb je het mis. Want saxofoon speler Paul Messina heeft voor het nummer ‘A Beleza Dorme’ de saxofoon geluiden gespeeld. De combinatie klinkt heel erg goed, en hierboven kan je naar het nummer luisteren.

Het nummer ‘A Beleza Dorme’ brengt een eerbetoon aan de Braziliaanse muzikale tradities van Samba, zowel rhytmisch als tekstueel gezien. Er is een moderne twist lounge twist aan het nummer gegeven. Het laat de relaxte muziek die Neryba recent maakt goed horen. Hij maakt nummers die heel traditioneel Braziliaans klinken maar voegt er elektronische elementen aan toe. Wat mij betreft een geweldige toevoeging voor je afspeellijst. Dit kan wel eens het begin van Neryba’s internationale carrière zijn. En met de koude seizoenen is dit een zomerse uitweg om even naar de zomer te verlangen.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Disney Blitz Emoji App