On Demand Review

Netflix Christmas Specials van Trolls, Home en Bojack Horseman

On-Demand-Review

Deze Netflix Christmas specials van Trolls, Home en Bojack Horseman staan voor je klaar!

De dagen tot en met kerst worden er steeds minder en dat betekend dat de kerst stemming er steeds meer in gaat zitten. Om het een kleine push te geven heeft de on demand dienst Netflix Christmas Specials. De drie specials die hieronder staan zijn grappig, geanimeerd en zijn een leuke spin-off die geschikt zijn om voor de feestdagen kijken.

De Netflix Christmas Specials kunnen niet genoeg zijn, lees hier wat er tijdens de feestdagen in de bioscoop is te zien. Van Nederlandse, animatie tot en met komedie en avonturen films. Er zit voor iedereen wat tussen. Er is geen reden om niet naar de bioscoop te gaan.

Trolls Holiday – 2017

Trolls Holiday - Netflix Christmas Specials
Bron: Amazon.com | Trolls Holiday

In de loop van 2016 kwam de film Trolls uit van Dreamworks. De bekende trollen van de jaren ’90 zijn terug alleen in de animatie versie. Een bekende franchise kan niet zonder een kerstspecial. Omdat Dreamworks een deal heeft met de on demand dienst staat de Trolls Holiday tussen de Netflix Christmas Specials. Net als de eerste film is het verhaal niet heel bijzonder maar nemen de Trolls je mee naar in het verhaal door de muziek. Je krijgt helaas geen kerst nummers, alleen zijn er wel een aantal klassiekers onder de pop nummers die je wel te horen krijgt.

Dat neemt niet weg dat de kerst special heel erg leuk is om naar te kijken. Je kan voor de tweede keer in de animatie wereld van Dreamworks en Trolls stappen. Dat is erg leuk en de kwaliteit van de animatie is er niet minder op geworden. Dat gebeurd vaak. Een echte aanrader onder de Netflix Christmas Specials. In het Nederlands en Engels te zien.

Ho Ho Ho Home – 2017

Ho Ho Ho Home - Netflix Christmas Specials
Bron: Netflix-Nederland.nl | Ho Ho Ho Home (For The Holidays)

Dit jaar kwam er ook een andere kerstspecial uit van Dreamworks. En wel een spin-off van de 2015 animatie film Home. Voor de special is er gekozen voor een getekende animatie stijl en geen 3D zoals het origineel is. Wat de makers hebben gedaan is een animatie film van 45 minuten maken waarin wordt gezocht en uiteindelijk verteld wat maakt dat kerst een feestdag is dat door vele wordt gevierd. Een leuke en grappige manier om de bekende karakters in een kerstsfeer te zetten.

Als je de film Home van Dreamworks hebt gezien dan is Ho Ho Ho Home één van de Netflix Christmas Specials zeker een aanrader. Wat de kerstspecial goed maakt is de muziek, gast optredens van Kelly Clarkson en Ben Schwartz en de animatie. Als je interesse hebt in de kerstspecial dan kan je het in het Nederlands en Engels gaan kijken. Het is gegarandeerd leuk om met het hele gezin te gaan kijken.

Bojack Horseman: Christmas Special – 2014

Bojack horseman Christmas Special - Netflix Christmas Specials
Bron: CandidPostcast | Bojack Horseman Christmas Special

Voor de volwassenen die een animatie special willen zien heeft Netflix een andere special klaar staan. Want de bekende horseman kreeg in 2014 zijn eigen kerst special. Zoals je waarschijnlijk al verwacht houdt Horseman Bojack niet van de feestdagen alleen probeert Todd daar verandering in te brengen.

Dus bereidt je voor op vijfentwintig minuten animatie waar de makers niet schromen om de bekende humor terug te laten komen. Als je van de bekende serie Bojack Horseman houdt dan is de orginals onder de Netflix Christmas specials er één om zeker te gaan kijken.

Latest Reviews