Netflix helpt je de zomer door met deze series

Een warme zomer of niet Netflix hoopt je aan de buis te houden met de volgende series

Je kan wekelijks naar de bioscoop gaan om de verschillende blockbusters te gaan zien. Maar Netflix hoop je binnen te houden. Het maakt niet uit wat voor weer het is, met regen of zonneschijn staan deze series klaar om door je bekeken te worden. Kijk hier wanneer welke series uitkomen of toe zijn aan een nieuw seizoen.

The Rain – 4 Mei

Vanaf 4 mei staat het eerste seizoen van ‘The Rain’ online bij Netflix. De on demand dienst is al een tijd bezig om de nieuwe serie te promoten. De original serie gaat over een broer en zus die jaren ondergedoken zitten voor een virus. Na vijf jaar te hebben gewacht of hun vader terug komt, gaan zij zelf op onderzoek uit. Maar de wereld die zij kende is in de vijf jaar flink veranderd.

Want het virus dat in de regen zit heeft bijna heel Scandinavië uitgroeit. Het is een Scandinavische serie die de komende weken veel aandacht gaat krijgen. Zorg ervoor dat de ondertiteling aan hebt staan want anders versta je er niets van. Als je de trailer ziet snap je waarom je de serie moet gaan streamen.

Unbreakable Kimmy Schmidt! – 30 mei

Vanaf 30 mei is het vierde seizoen van de komedie serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’. Waar de hoofdpersoon Kimmy wordt gered uit een sekte en iedere dag te maken krijgt met het leven van vandaag. Maar leert een groep mensen kennen die voor veel sensatie zorgen. Om te zien hoe Kimmy Schmidt daar mee om gaat moet je het vierde seizoen zeker gaan zien.

Unbreakable Kimmy Schmidt Netflix
Bron: Eric Liebowitzz & Netflix | Unbreakable Kimmy Schmidt

Marvel’s Luke Cage! – 22 juni

Het tweede seizoen ‘Jessica Jones’ moest het helaas zonder Luke Cage doen. Maar het treuren hoeft niet zo lang want vanaf 22 juni is het tweede seizoen van de keiharde superheld te streamen bij de on demand dienst. Het verleden van Luke Cage lijkt naar het heden te komen. En daardoor kan hij niet onopgemerkt aan het werk in Harlem.

GLOW – 29 juni

Het eerste seizoen van ‘GLOW’ wist veel indruk te maken en het succes kon niet stoppen na de eerste tien afleveringen. Je stapt weer in de wereld van het vrouwen worstelen. Het speelt zich af in de jaren ’80. Waardoor het nostalgie gehalte direct omhoog wordt geschroefd. Een serie dat is geschikt voor een natte zomerdag. Met humor en actie dat samen voor een goed tweede seizoen moet gaan zorgen. Vanaf 29 juni kan je weer terug naar de jaren ’80.

The Innocents – 24 augustus

Om de zomer af te sluiten lanceert Netflix 24 augustus de nieuwe serie ‘The Innocents’. Het gaat over June. Zij verhuisd naar London en lijkt het onderwerp van een mogelijk ontvoeringsplan te zijn. Dankzij de extreme stress veranderen haar lichaam en indentiteit. En zelfs zo erg dat June zichzelf niet meer herkend. Maar waarom?

Latest Reviews

Ook interessant
Movie News
Is de wereld klaar voor een donkere James Bond?