Netflix trailers: 6 Balloons, Lost In Space en Requiem

De on demand dienst Netflix is op stoom en lanceert de trailers van 6 Balloons, Lost In Space en Requiem

De on demand dienst Netflix is goed bezig en probeert zoveel mogelijk eigen content te maken. Want de strijd om de kijker is begonnen! Er zijn en komen steeds meer on demand diensten bij. Dit keer hebben zij de trailers van ‘6 Balloons’, ‘Lost In Space’ en ‘Requiem’ online gezet.

Het gaat om een film, serie en een mini serie. Genoeg stof of bewegende beelden om over te typen. Dus lees verder en scroll verder om de tekst te lezen die bij de verschillende trailers hoort. Mocht je het geheel willen zien? Binnenkort komt de content online bij Netflix. Naast de titels vindt je de data waarop het in de catalogus van Netflix te vinden is.

6 Balloons – vanaf 6 april te streamen

6 Balloons
Bron: Courtesy of Netflix | 6 Balloons

In de Netflix Original film ‘6 Balloons’ rijdt een vrouw met haar verslaafde broer door Los Angeles om een afkickkliniek te vinden. Achterin de auto zit zijn twee jaar oude dochter. De trailer ziet er heftig uit en het is wat anders dan waar je Dave Franco van kent.

In ‘6 Balloons zie je naast Dave Franco de acteurs Abbi Jacobson, Tim Matheson en Jane Kaczmarek. Vanaf 6 april kan je de gehele film gaan streamen bij de on demand dienst. Verwacht veel drama waarbij de verslaving van de broer centraal zal staan. Daarnaast zal er worden gekeken naar de familie banden en hoe je naar elkaar kan kijken.

Lost In Space – Vanaf 13 april te streamen

Lost In Space
Bron: Courtesy of Netflix | Lost In Space

Netflix heeft een hele hoop geld in het nieuwe project en de remake ‘Lost In Space’. In 1965 en 1998 werd er een televisie serie en een film van gemaakt. Tijd om met de nieuwe technieken een remake te maken en dat is vanaf 13 april te zien bij Netflix. De nieuwe serie gaat over de familie Robinson, zij maken deel uit om een nieuwe ruimtekolonie te stichten. Zij komen terecht op een verlaten planeet. En komen oog in oog te staan met het gevaar.

De effecten zien er heel goed uit, en het lijkt erop dat het een nieuwe hit gaat worden van Netflix. Wat een aantal aandacht punten kunnen zijn. Zijn de actie scenes, de verhaallijnen en dat de effecten er in de hele serie er goed uit zien. Want anders worden er veel afleveringen bekeken maar niet allemaal. Ga jij ‘Lost In Space’ volgen?

Requiem – Vanaf 23 maart te streamen

Requiem
Bron: Adrian Rogers & Netflix | Requiem

Het duurt niet zo heel lang meer voordat je de mini-serie ‘Requiem’ kan gaan streamen. Vanaf 23 maart staan de zes afleveringen online bij Netflix. Het is een nieuwe Netflix Original buiten het Verenigd Koninkrijk, want daar wordt het uitgezonden bij de BBC. In de serie ‘Requiem’ krijgt de celliste Matilda Gray te maken met de dood van haar moeder.

Zij gaat op onderzoek uit om te bewijzen dat haar moeder geen zelfmoord heeft gepleegd. Maar wanneer zij in de mysterie begint te graven, lijkt het probleem alleen maar groter te worden. Want Matilda haar moeder schijnt betrokken te zijn bij een vermissingszaak. In de serie volg je de tocht naar de waarheid. Na het zien van de trailer kan ik niet wachten tot dat de serie online komt.

Latest Reviews

Ook interessant
De Toy Story 4 teaser trailer laten je in spanning wachten tot dat de film uit gaat komen
De Toy Story 4 Teaser Trailers