New Music: Amy Miyu, Alma en Meghan Trainor

Luister naar de nieuwe muziek van Amy Miyu, Alma en Meghan Trainor

Om goed door de week te komen luister je natuurlijk naar lekkere muziek. En nieuwe muziek kan je net het extra zetje geven om met een goed gevoel over straat te gaan of enthousiaster uit bed te komen. Daar helpen Amy Miyu, Alma en Meghan Trainor bij. Want zij brachten met heel veel andere artiesten nieuwe muziek uit.

Ik wilde deze drie artiesten in de spotlight zetten omdat zij mij bij bleven nadat ik de lijst met nieuwe muziek had beluisterd. Mis de nieuwe muziek van vorige week niet. Toen deelde ik de singles van Janelle Monae, Sigala en Emil Landman. Ook stuk voor stuk lekkere muziek dat je niet kan missen in je verzameling oftewel een afspeellijst.

Amy Miyu Feat. Rochelle – All Good

Amy Miyu Feat. Rochelle - All Good
Bron: İzlesene.com | Amy Miyu Feat. Rochelle – All Good

Vorig jaar bracht Amy Miyu haar eerste single via het label Nouveau Riche Music uit. Een platenlabel dat muziek van andere Nederlandse hip-hop artiesten als Mr. Polska, Le Boy, Kalibwoy en Abel de Jong uit brengt. Voor de tweede single brengt zij samen met Rochelle de single ‘All Good’ uit. Dat super goed in elkaar zit, en alles heeft om een mega hit te gaan worden!

De Nederlandse zangeres en rapster Amy Miyu laat met ‘All Good’ horen wat zij in huis heeft. Met een cool, zelfvertrouwen maar vooral een goede girl-power track lanceert. Mocht je met het nummer nog niet in de jaren ’90 zijn beland. Dan moet je de videoclip zeker gaan bekijken. De kleding en de rest van de aankleding schreeuwt de 90s. Op Spotify is er ook een Boaz van de Beats edit te horen.

Alma Feat. Tove Styrke – Good Vibes

Alma Feat. Tove Styrke - Good Vibes
Bron: İzlesene.com | Alma Feat. Tove Styrke – Good Vibes

De afgelopen weken deelde ik de top 5 van artiesten die in de lijst van BBC Radio 1 ‘Sound Of 2018‘ terecht kwamen. Nu was het zo dat Alma ook kans maakte om daar in te komen. Alleen is dat niet zo gegaan. Toch gaat de zangeres door en lanceerde zij een nieuwe EP ‘Heavy Rules Mixtape’. Waarmee zij wederom laat horen klaar te zijn om de wereld met haar muziek over te nemen.

Naast de Scandinavische MØ is het nu tijd om de single ‘Good Vibes’ met Tove Styrke onder de aandacht te brengen. Want het is een super catchy nummer dat een hele goede mix van pop en dance is. Het nummer gaat over een relatie dat twijfelachtig is. Want Alma zingt over dat zij geen zin heeft in ruzies. Maar wilt dat de ander haar ‘baby’ noemt. Ook al moet hij liegen, zolang zij maar een relatie met elkaar hebben.

Meghan Trainor – No Excuses

Meghan Trainor - No Excuses
Bron: Idolator | Meghan Trainor – No Excuses

Je hoort direct dat Meghan Trainor met ‘No Excuses’ een comeback niet schuwt. Want zij is terug met een nieuwe single en is niet van plan om weg te gaan. En dat lukt heel erg goed. Wederom laat de ‘All About The Bass’ zangeres horen dat je niet om haar catchy en zoet sappige pop nummers heen kan.

Alleen lijkt Meghan Trainor voor de ‘haters’ te gaan. Want zij vraagt zich af waarom iemand praat of doet zoals hij doet. Want je hoeft niet zo te praten, je moeder heeft je anders opgevoed. En er zijn geen excuses om zo te praten. Het kan zijn dat je haar voor iemand anders hebt aangezien. Het is weer een nummer dat niet uit je hoofd gaat. Luister hier onder naar de eerste single dat op het derde album terecht gaat komen.

Latest Reviews

Ook interessant
this made my day tv
Feiten over Will & Grace die je moet weten