New Music: Anne-Marie, James Carter en Teske

De (bijna) nieuwe muziek van Anne-Marie, James Carter en Teske staan klaar om beluisterd te worden

De artiesten en de rest van de wereld hebben een break genomen om te kunnen genieten van de feestdagen. Tot en met 5 januari zal er geen nieuwe muziek uit komen via de bekende kanalen. Tot die tijd laat ik de muziek horen dat sinds 15 december online staat. Zoals de singels van: Anne-Marie, James Carter en Teske.

Het kan zijn dat je de nummers al kent en aan je afspeellijst hebt toegevoegd. Luister dan alsnog naar de muziek. Want het sowieso de moeite waard om één keer naar te luisteren. Vorige week liet ik de singles van: James Young, SZA en The Neighbourhood horen. Nog niet gehoord? Klik op de de namen van de artiesten en zo kom je bij de recent uitgekomen singles.

Anne-Marie – Then

Anne-Marie - Then
Bron: NaijaCombine | Anne-Marie – Then

Zangeres Anne-Marie is al jaren aan het touren met Rudimental, heeft een hit gescoord met Clean Bandit en Sean Paul. Maar het is tijd dat de zangeres haar eigen muziek gaat uitbrengen. Daar is zij al een tijd druk mee bezig, en de volgende single ‘Then’ moet haar nieuwe hit gaan worden. Met een lijst met voorgaande zou je er vanuit gaan dat er een solo album aan zit te komen. Dat is ook het geval in 2018 komt er een studio album aan.

De single ‘Then’ is catchy, laat de rauwe stem van Anne-Marie goed naar voren komen. En als laatste komt de boodschap van de zangeres goed over. Want zoals de titel van de single al doet vermoeden is dat het onderwerp een gebroken relatie. Het gaat om de tijd dat Anne-Marie en de ex met elkaar hadden. Zij deed alles voor hem, maar het leek erop dat het niet wederzijds was. Een lekker pop nummer dat je hieronder kan beluisteren.

James Carter Feat. Zoe Maxwell – These Days

James Carter Feat. Zoe Maxwell - These Days
Bron: Spotify | James Carter Feat. Zoe Maxwell – These Days

De deejay en artiest James Carter is één van de meest belovende artiesten in de elektronische muziek genre. Want hij weet veel aandacht te krijgen met zijn remixen en mixtapes. Voor zijn nieuwe single ‘These Days’ werkt hij samen met Zoe Maxwell. In april van 2017 kwam zijn eerste single als artiest uit. Daarvoor was hij als featured artiest ergens op te horen. Zijn nieuwste single is de derde die van hem uitkomt.

In het nieuwe jaar kan je veel van hem gaan verwachten. De zangeres die je op ‘These Days’ hoort, Zoe Maxwell is een nieuwe stem. Als je op haar naam gaat zoeken krijg geen eerdere samenwerkingen of solo muziek te zien. Luister hieronder naar de single van James Caret en Zoe Maxwell.

Teske – Als We Samen Zijn

Teske - Als We Samen Zijn
Bron: Genius | Teske – Als We Samen Zijn

De kerst mag dan voorbij zijn dat bekend niet dat ik niet gevoelig ben voor kleine liedjes over de feestdag. Wat Teske heel goed doet is het beschrijven van het kerst gevoel. Zij verteld in het nummer ‘Als We Samen Zijn’ dat iedereen in een bepaalde sfeer zit, alles is versiert en het draait om het gezellig samen zijn. Ik hou ervan en vindt het jammer dat ik de single van Teske niet eerder had gehoord.

Heb je nog nooit van Teske gehoord? Een kleine samenvatting van wat het multi talent zoals doet. Zij is een Nederlandse zangeres, vlogster op Youtube en blogt. Eerst onder het label Universal Music maar daar kwam al snel verandering in na een samenwerking met Mr. Polska. Al snel tekende zij een platencontract bij Top Notch en lanceerde haar Nederlandstalige single en EP. Daar is nu de kerst single ‘Als We Samen Zijn’ bij gekomen.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie Trailers
Nobody’s Fool Trailer