New Music: Armin van Buuren, The Weeknd en X Ambassadors

Hier staan de nieuwe singles van Armin van Buuren, The Weeknd en X Ambassadors voor je klaar!

Het weekend is misschien bijna afgelopen, maar de singles van Armin van Buuren, The Weeknd en X Ambassadors helpen je om het te verlengen. Want de nieuwe singles hebben alle drie vibe dat bij het weekend hoort. Lekkere dance, R&B en elektronische pop het staat hieronder voor je klaar om naar te luisteren.

Vorige week kreeg je de nieuwe singles van R3HAB, Shallou en Sir Notch voor je kiezen. Ook heerlijke nummers die meer richting de dance neigde te gaan. Klik op de link hierboven om de nummers te ontdekken of om alsnog aan je afspeellijst toe te voegen.

Armin van Buuren Feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water

Armin van Buuren Feat. Conrad Sewell -Sex, Love & Water
Bron: UrbanmusicHQ | Armin van Buuren Feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water

De Nederlandse deejay Armin van Buuren staat al jaren aan de top met zijn muziek. Toch wilt hij het met zijn nieuwe single ‘Sex, Love & Water’ het over een andere boeg gooien. Het lijkt erop dat niet alle fans even enthousiast zijn met de nieuwe sound. Want het is niet het dance geluid dat je bij eerdere singles hoorde.

Het is funky, dance gemixt met R&B. Wat mij betreft een hele goede combinatie, maar niet wat je van de deejay Armin van Buuren bent gewend. Dit keer werkt hij samen met Conrad Sewell. De stem van Conrad kan je vaker hebben gehoord. Want hij heeft een perfect stem voor R&B, en is daarom een graag geziene artiest voor nummer zoals die je hieronder staat.

The Weeknd Feat. Kendrick Lamar – Pray For Me

The Weeknd Feat. Kendrick Lamar - Pray For Me
Bron: 260Loaded | The Weeknd Feat. Kendrick Lamar – Pray For Me

Een aantal weken geleden deelde ik een samenwerking tussen Kendrick Lamar en SZA. Zij hadden een single dat was bedoeld om de nieuwe film ‘Black Panther‘ te promoten. Daar kwam afgelopen vrijdag een nieuw nummer bij. En wel een geweldige samenwerking tussen The Weeknd en Kendrick Lamar.

Er is niets aan gelogen dat Kendrick Lamar zijn telefoon heeft geraadpleegd om de grootste artiesten bij het project te betrekken. Want bekende en opkomende artiesten krijgen de kans om samen met Kendrick te laten horen wat zij hebben te bieden. En de single ‘Play For Me’

X Ambassadors – Don’t Stay

X Ambassadors - Don't Stay
Bron: Urbanmusicplus | X Ambassadors – Don’t Stay

De heren van X Ambassadors zijn lekker bezig met het maken van nieuwe muziek. Zij brachten vorige week de single ‘Joyful’ al uit. En afgelopen vrijdag de single ‘Don’t Stay’ bij. Dit keer is het niet zo ‘Joyful’ want het nummer gaat over een relatie waarbij de ander niet hoeft te blijven. Dat zingt de zanger Sam Harris uit volle borst.

Zoals je kan verwachten is dit een voorproefje op het album ‘Joyful’. Want dat staat tot nu toe gepland om in de loop van de lente uit te gaan komen. De band lijkt met de eerste twee nummers meer de soul kant op te zijn gegaan. Een prachtige kant, maar wel wat rustiger dan dat je van de heren gewend bent. De single is geproduceerd door Ryan Tedder en Zach Skelton. Ryan ken je natuurlijk van de vele hits en One Republic.

Latest Reviews