New Music: Duke Dumont, Emily Burns en Echosmith

Mis de singles van Duke Dumont, Emily Burns en Echosmith niet!

Ben jij klaar voor een portie nieuwe muziek? Want ik schotel je de singles van Duke Dumont, Emily Burns en Echosmith voor. Drie nummers die sinds afgelopen vrijdag waren te vinden bij de streamingdienst Spotify. Ken je de bovenstaande artiesten nog niet? Lees en luister hieronder verder.

Vorige week deelde ik de muziek van James Bay, Kempi en Jason Derulo. Drie nummers die verschillende genres van muziek lieten horen. Wil je andere nieuwe muziek horen. Van bijvoorbeeld Todrick Hall? Klik op de verschillende links in dit bericht en zo krijg je meer muziek.

Duke Dumont Feat. Ebenezer – Inhale

Duke Dumont Feat. Ebenezer - Inhale
Bron: Astralwerks Records | Duke Dumont Feat. Ebenezer – Inhale

In 2006 wist Duke Dumont heel veel aandacht te krijgen toen hij een remix maken van het nummer ‘Yes Yes Y’all’. Daarna scoorde de Engelsman hits met de singles ‘Oceans Drive’, ‘Real Life’ en ‘I Got U’. Tijd voor een nieuwe single en je krijgt precies wat je van Duke Dumont verwacht. En zelfs meer, want hij weet weer een catchy en dansbaar nummer uit te brengen.

Je hoort Ebenezer op het nummer ‘Inhale’. En het matcht heel erg goed! Hij zingt over dat zijn leven op dit moment niet gaat zoals hij zou willen. Alles zit tegen, maar dan ziet hij iemand tijdens het stappen. Dan wordt alles beter en raakt verslaafd. ‘Inhale’ is een goede comeback single van Duke Dumont.

Emily Burns – Girlfriend At The Time

Emily Burns - Girlfriend At The Time
Bron: Open Spotify | Emily Burns – Girlfriend At The Time

Als je naar een jonge zangeres wilt luisteren met een duidelijke mening? Dan moet je zeker naar het nummer ‘Girlfriend At The Time’ van Emily Burns luisteren. Want de komende jaren kom je nog niet van de zangeres af. En dit is pas het begin, met 23 jaar is zij goed op weg om door te gaan breken. Zij verhuisde naar London om op de muziek te focussen. Toen zij receptioniste werd bij het beroemde opnamestudio Abby Road Studios, had zij een ingang om muziek op te nemen.

Haar eerste single ‘Take It Or Leave It’ bracht zij zelf uit en laat heel goed zien waar zij over wilt schrijven en zingen. Haar muziek, en tevens ook de single ‘Girlfriend At The Time’ gaat over liefde, relaties, wrok en wraak. De aankomende zomer kom je door met Emily Burns haar muziek, want zij brengt in juli de mini-album ‘Seven Scenes From The Same Summer’ uit. Luister hieronder naar een voorproefje met haar nieuwe single.

Echosmith – Over My Head

Echosmith - Over My Head
Bron: Topsify | Echosmith – Over My Head

De drieling van Echosmith is druk bezig met het voorbereidingen die bij het uitbrengen van het album ‘Inside A Dream’ horen. Het is alweer vijf jaar geleden dat hun eerste en tot nu toe laatste album uit kwam. Toch hebben zij in te tussentijd niet stil gezeten. Want er is een lading aan singles en EP’s uitgebracht.

De single ‘Over My Head’ is een pop nummer waar er over de zangeres haar frustratie van haar partner. Want hij weet op vele momenten haar erop te wijzen wat zij niet weet of kan begrijpen. En nu is de maat vol en onderneemt zij stappen. Wat Echosmith heel goed doet is gebruik maken van de verschillende stemmen. Waardoor het heel catchy wordt, maar ook lijken er meerdere lagen in het nummer te zitten. Luister en oordeel hieronder zelf.

Volgende
Tag Trailer

Latest Reviews