New Music: James Arthur, Kris Kross Amsterdam en One Bit

De nieuwe singles van James Arthur, Kris Kross Amsterdam en One Bit

Een week verder met een nieuwe lijst met muziek die je zeker één keer moet hebben gehoord. Deze week brachten onder andere James Arthur, Kris Kross Amsterdam en One Bit muziek uit. Twee van de drie nummers is er een samenwerking te horen. Is het niet als producer en zanger(es) dan wel als meerdere artiesten die samenwerken. Hieronder kan je naar de nieuwe nummers luisteren. Als je een Spotify account hebt.

Vorige week waren de singles van Vinchenzo, Maggie Lindemann en OIJ uitgekomen. Stuk voor stuk singles die het luisteren waard zijn. Mocht je de nummers nog niet hebben gehoord? Luister dan alsnog naar de muziek.

James Arthur – Naked

James Arthur - Naked
Bron: Direct lyrics / James Arthur

Na het album Back From The Edge is het tijd om met nieuwe muziek te komen. Het is niet de eerste single dat uit is gekomen na het album. Niet helemaal op eigen kracht, want de single ‘Sun Comes Up’ was een samenwerking met Rudimental. Dit keer is er gekozen voor een single dat de gevoelige kant van James Arthur laat zien.

In het nummer ‘Naked’ gaat de zanger figuurlijk bloot. Hij wilt de relatie naar de volgende level tillen. Hij geeft zich bloot en wilt aangeven dat hij niets anders te bieden heeft dan zichzelf. Gaat dat lukken? Het zou toch moeten want dit is het ultieme nummer om de liefde aan de ander te melden. Is dit het begin van een nieuwe EP of album James Arthur?

Kris Kross Amsterdam feat. Jorge Blanco – Gone Is The Night

Kris Kross Amsterdam feat. Jorge Blanco - Gone Is The Night
Bron: Spinnin Records / Kris Kross Amsterdam

Tijdens de finale aflevering van Holland’s Next Top Model kreeg je het nieuwe nummer ‘Gone Is The Night’ al te horen. Ik ben toen gaan zoeken en zoeken maar kon het niet vinden. Na een aantal weken hebben gewacht werd de single van Kris Kross Amsterdam en Jorge Blanco gelanceerd. Het is een uptempo en catchy nummer dat goed blijft hangen en Jorge Blanco is een opkomende Mexicaanse zanger.

Hij is naast het zingen aan de weg aan het timmeren als acteur in de Disney Channel serie Voiletta. Mocht je nog geen plannen hebben voor oud en nieuw? De heren van Kris Kross Amsterdam organiseren een eigen feest met als thema: The Great Gatsby. Dat beloofd wat, want Brace en Yung Internet.

One Bit feat. Noah Cyrus – My Way

One Bit feat. Noah Cyrus - My Way
Bron: Twitter / One Bit

Ken je de grote hit van Miami Sound Machine waar Gloria Estefan mee groot werd? Je hoort op de achtergrond de ritme voorbij komen. een super catchy beat dat hoe gek dat ook klinkt, matcht met het geluid van zanger Noah Cyrus. Dat gecombineerd met de andere beat en muziek, moet dit de nieuwe hit van One Bit zijn.

De tekst van ‘My Way’ heeft niet veel om het lijf. Want het gaat over de liefde bedrijven en wat voor gevoel je hebt voor een ander. De deejay en producer One Bit bracht eerder dit jaar de singles ‘Outlier’ en ‘Champion Sound’. Toch moet ik zeggen dat de laatste single ‘My Way’ het beste vindt. Luister hieronder naar het nummer en voeg deze en de rest van de singles toe aan je persoonlijke afspeellijst.

Latest Reviews

Ook interessant
Janny en André stralen in Denkend Aan Holland