New Music: James Bay, Kempi en Jason Derulo

Luister naar de singles die James Bay, Kempi en Jason Derulo afgelopen vrijdag uitbrachten

Tijd om nieuwe singles in de spotlight te zetten. Want in de lijst met nummers die hits kunnen worden zaten wederom singles die je niet mag missen. Dit keer een aantal verrassingen van James Bay, Kempi en Jason Derulo. Een goede mix van pop waar je verschillende invloeden bij en stijlen voorgeschoteld krijgt.

De singles of nieuwe nummers die ik vorige week deelde waren van Amy Miyu, Alma en Meghan Trainor. Drie dames die wisten welke muziek er uit moest gaan komen. Nog niet gehoord? Klik op de link hierboven en stream de muziek via Spotify.

James Bay – Pink Lemonade

James Bay - Pink Lemonade
Bron: JustJared | James Bay – Pink Lemonade

De beroemde zanger met zijn hoed en lange haren is terug! Hij is al een tijd bezig met het maken van nieuwe muziek. Dit keer werd mijn aandacht getrokken door de single ‘Pink Lemonade’. Na anderhalf jaar is de zanger terug met een mix van invloeden die van het verleden tot en met het heden behoren. Ook is de look op de schop gegaan. De hoed is thuis gelaten en de schaar is door zijn haar gegaan.

Het lijkt erop dat ‘Pink Lemonade’ van James Bay is geschreven om uit te leggen hoe hij zich voelt over een bepaalde relatie. Want het gecompliceerd, en het ene moment wilt hij samen zijn en het gezellig hebben. Maar het andere moment dan wilt hij absoluut niet samen zijn. En hoeft de ander niet te vragen of hij de relatie wilt bespreken. Het klinkt in ieder geval heel erg lekker. En het is een goede preview voor het album dat eraan zit te komen.

Kempi Feat. Anouk – No Love

Kempi Feat. Anouk - No Love
Bron: FunX | Kempi Feat. Anouk – No Love

Kempi en Anouk werken samen voor het nummer ‘No Love’. Waar Anouk voor de tweede keer in haar muzikale carrière in het Nederlands zingt. En daarmee bedoel ik de single ‘Dominique’. Er zijn een aantal mensen vinden het raar dat de zangeres met Kempi samenwerkt. Omdat hij in de gevangenis heeft gezeten en wat controversie heeft veroorzaakt. Dat wilt niet zeggen dat artiesten niet met hem samen kunnen of mogen werken.

Beide artiesten laten in ‘No Love’ horen hoe zij kijken naar een relatie. Want het lijkt over te zijn alleen wilt de ander nog niet kwijt. Een mooi nummer dat goed laat zien dat beide artiesten goed matchen qua sound. Luister hieronder naar de single, en voeg het later toe aan je Spotify afspeellijst.

Jason Derulo – Colors

Jason Derulo - Colors
Bron: Youtube | Jason Derulo – Colors

Op de één of andere manier weet Jason Derulo het iedere keer voor elkaar te krijgen om een hit te scoren. Nu stijgen de verschillende singles niet direct naar de bovenkant van de hitlijsten. Toch weet hij een groot publiek aan te spreken en een guilty pleasure te lanceren.

Dat geldt ook voor de single ‘Colors’ waar Jason Derulo zingt over het samen komen van verschillende kleuren. Maar ook trots zijn op wie je bent. En dat is heel goed bedacht omdat dit nummer is uitgekozen als Coca Cola’s global 2018 FIFA World Cup campagne. Je gaat het nummer en daarmee Jason Derulo heel vaak horen. Misschien aan de vroege kant gelanceerd, maar zo kan je alvast wennen aan het nummer.

Latest Reviews