New Music: Jaymes Young, SZA en The Neighbourhood

Net voor de feestdagen lanceren Jaymes Young, SZA en The Neighbourhood nieuwe muziek

De feestdagen staan voor de deur, maar dat betekend niet dat Jaymes Young, SZA en The Neighbourhood wachten met nieuwe muziek uitbrengen. De nieuwe singles van deze artiesten kwamen afgelopen vrijdag uit en ik wilde ze met je delen. Zodat jij je Spotify afspeellijst kan updaten. Of dat je nieuwe artiesten leert kennen.

Het was alweer even geleden toen ik de nieuwe muziek van Martin Garrix, Jax Jones, Kiesza en Birgit Schuurman met je deelde. Wild jij je geheugen opfrissen? Luister dan nogmaals naar de muziek die de bovenstaande artiesten hadden uitgebracht.

Jaymes Young – Parachute

Jaymes Young - Parachute
Bron: Soundcloud | Jaymes Young – Parachute

De zanger Jaymes Young kan bekend klinken. Hij heeft nu de single ‘ Parachute uitgebracht. Maar daarvoor was hij te horen op albums van andere artiesten en films. Zo was Jaymes Young te horen op het album van Skizzy Mars en David Guetta. Als je de soundtrack van The Fault In Our Stars goed kent dan heb je de zanger voorbij horen komen. Terug naar de single ‘Parachute’.

Het staat niet op zijn nieuwe album Feel Something. Dan zou je verwachten dat er voor een nummer dat op het album staat werd gekozen. Toch is het nummer een goede keus om als single uit te brengen. Want Jaymes Young kan met het mid-tempo nummer laten horen wat hij met zijn stem kan. Ook al laat hij duidelijk weten hoe hij over de persoon denkt met wie hij een relatie had. Is het een nummer dat blijft hangen en een plek in je Spotify afspeellijst verdiend.

SZA Feat. Calvin Harris – The Weekend (Funk Wav Remix)

SZA Feat. Calvin Harris - The Weekend (Funk Wav Remix)
Bron: The Rap-Up | SZA Feat. Calvin Harris – The Weekend (Funk Wav Remix)

Zangeres SZA is al een aantal jaar bezig met de lekkerste R&B en Hip-Hop muziek te maken. De single ‘The Weekend’ staat op het tweede album Ctrl van de zangeres. Tijd voor een single en daar werkte Calvin Harris maar al te graag aan mee. Hij heeft een Funk Wav Remix van het nummer gemaakt en het klinkt heel erg goed.

Het is zoals de remix al doet vermoeden funky maar blijft de vibe van het origineel houden.
De muziek dat Calvin Harris heeft gemixt klinkt heel goed met de stem van SZA. Zij heeft een geweldige stem dat niet bij één genre hoeft te passen.

The Neigbourhood – Stuck With Me

The Neighbourhood - Stuck With Me
Bron: MP3 Fakaza | The Neighbourhood – Stuck With Me

Als je terug in de tijd wilt gaan maar toch naar nieuwe muziek wilt luisteren? Zet dan de single ‘Stuck With Me’ op van The Neighbourhood. Het het alle elementen dat het in de jaren ’80 gemaakt had kunnen worden. Dat is niet het geval want het is de tweede single dat afkomstig is van de binnenkort uitkomende EP Imagine. Het is nog even wachten voordat je de gehele EP kan horen, want die komt in januari uit.

Sommige mensen vinden die een nummer dat heel goed zou passen bij de Netflix serie Stranger Things. Het is zoals hierboven genoemd typisch jaren ’80. Maar het heeft ook iets mysterieus door het gebruik van de new wave uit die tijd. Verwacht geen teksten over een gezellige relatie. Want de zanger Jesse Rutherford zingt over zelfmoord maar hij houdt wel van de ander. Zij geven om elkaar en blijven nog even aan elkaar plakken. Misschien toch nog een goede afloop.

Latest Reviews

Ook interessant
Bob Marley vs Dr Dre