New Music: Kylie Minogue, Weslee en Eels

Een nieuwe vrijdag dat betekend nieuwe muziek, deze week komen ze van Kylie Minogue, Weslee en Eels

Iedere vrijdag komt er nieuwe muziek uit en daar probeer ik de beste, leukst of de meest spraakmakende singles uit te pikken. Dit keer staan de singles van Kylie Minogue, Weslee en Eels in de spotlight. Zij hopen grote hits te gaan scoren met de nummers die nog vers van de pers zijn. Welk van de onderstaande nummers ga jij aan je Spotify afspeellijst toevoegen?

Vorige week deelde ik de singles van: Troye Sivan, Fall Out Boy en Keanu Silva. Ook lekkere nummers die je, als je ze nog niet gehoord hebt, zeker moet gaan luisteren.

Kylie Minogue – Dancing

Kylie Minogue - Dancing
Bron: UrbanMusicHQ | Kylie Minogue – Dancing

De Australische zangere Kylie Minogue is terug en zal in 2018 laten zien en horen dat je niet om haar keen kan. Het begint in januari met de single ‘Dancing’. Een single waarmee de zangeres laat horen dat de bekende pop muziek nog niet voorbij is. Een lekker dansbaar nummer dat heel snel in je hoofd gaat zitten. Het veertiende album ‘Golden’ dat begin april uit moet gaan komen.

Kylie Minogue heeft al haar ziel en zaligheid in het album gestopt. Dat heeft zij aan de fans beloofd. Met schrijf sessies in London, Los Angeles en Nashville is het album een richting opgegaan waar de zangeres niet aan had gedacht. Pop gemixt met country, een frisse wind en bijna klassiek. Want de zangeres heeft begin 2017 een contract getekend bij BMG Rights Management. Kan jij ook niet wachten tot dat het album ‘Golden’ van Kylie Minogue uit is?

Weslee – Tongue Tied

Weslee - Tongue Tied
Bron: Facebook | Weslee – Tongue Tied

Het mysterieuze dance-pop duo Weslee kwam eind 2016 begin 2017 in de spotlight nadat zij de single ‘Gassed’ hadden uitgebracht. De BBC Radio plaatste de single in de ‘Hottest Records Of The World’. En als je daarin staat weet je dat de aandacht voorlopig nog niet weggaat. Dat was ook het geval want de singles die daarna kwamen ‘Bathwater’ en ‘Boy Like You’.

Om de miljoenen streams en downloads van de fans wat kracht bij te zetten lanceren zij de single ‘Tongue Tied’. Het gekke aan het hele verhaal is dat de identiteit van de twee tot op heden niet bekend zijn. Ook al vindt je ze op Facebook, Instagram en Twitter. Je zal nergens een naam of een foto voorbij zien komen waar je op ziet hoe beide eruit zien. De single gaat over de liefde maar ook over de beslissingen die genomen worden. Luister en oordeel zelf.

Eels – The Deconstrucion

Eels - The Deconstruction
Bron: Consequence Of Sound | Eels – The Deconstruction

De titelsong van het opkomende album ‘The Deconstruction’ van Eels laat heel goed horen wat de artiest wilt laten horen. Het is niet dat de artiest en muzikant Mark Oliver Everett zelf zo heet. Want Eels is een andere naam voor het project waar hij al heel lang aan heeft gewerkt. Hij wilt verschillende genres en muziekinstrumenten samen laten komen. Als je naar het nummer luistert hoor je dat de pop, rock en klassieke elementen samen komen. Aan de hand van drums, violen en gitaren.

Het klinkt prachtig en vond dat het daarom een plek in de lijst met nieuwe muziek verdiende. Als je hier van houdt dan kan jij je geluk op. Want in april komt het album uit waar veel meer van dit soort muziek op staat. Kan jij de single ‘The Deconstruction’ waarderen? Luister hieronder waar ik het over heb.

Latest Reviews

Ook interessant
De strijd tussen tussen de zuiderburen wordt uit gevochten in Holland-Belgie
Is Holland-Belgie het nieuwe Ik Hou Van Holland?