New Music: Martin Garrix, Jax Jones, Kiesza en Birgit Schuurman

De nieuwe muziek van Martin Garrix, Jax Jones, Kiesza en Birgit Schuurman kwam uit, en hier kan je er uren naar luisteren

Een week voorbij tijd om de nieuwe muziek van Martin Garrix, Jax Jones, Kiesza en Birgit Schuurman te delen. Dit waren de pareltjes die tussen de nieuwe singles stonden. Voeg de nummers toe aan je Spotify afspeellijst, zodat je de vier nummers helemaal grijs kan draaien.

Er zitten een aantal samenwerkingen tussen die voor verassende resultaten zorgen. Hieronder kan je naar de nummers luisteren. Vorige week deelde ik de muziek van James Arthur, Kris Kross Amsterdam en One Bit. Je kan de muziek van vorige alsnog beluisteren. Klik op de link hierboven en veel luister plezier gewenst.

Martin Garrix Feat. David Guetta, Jamie Scott & Romy Dya – So Far Away

Martin Garrix Feat. David Guetta, Jamie Scott & Romy Dya – So Far Away
Bron: Spotify

Als je naar de muziek van Martin Garris hebt gehoord dan weet je dat het regelmatig uptempo nummers zijn waar je los op kan gaan. Dat is bij ‘So Far Away’ niet het geval, want Martin Garrix en David Guetta hebben er een mix van gemaakt dat super lekker klinkt. Je hebt de dance breaks er nog steeds tussen zitten, maar Jamie Scott en Romy Dya weten met hun stem er bijna een lounge gevoel van te maken. Het klinkt heel goed goed en is zeker een aanrader om aan je afspeellijst toe te voegen.

Wat mij betreft mogen de heren vaker samen werken want het voelt als een match. Zanger Jamie Scott bracht in 2015 zijn debuut album My Hurricane uit en heeft sindsdien een aantal samenwerkingen op zijn naam staan. Zangeres Romy Dya heeft op Spotify geen muziek staan. Maar dit kan wel eens het begin van een goede carrière zijn.

Jax Jones Feat. Ina Wroldsen – Breathe

Jax Jones feat. Ina Wroldsen
Bron: Lovers Of Dance

Eerder dit jaar bracht Jax Jones samen met Demi Lovato de single ‘Instruction’ uit. Het is tijd voor een vervolg en die klinkt heel erg lekker. Tijd om de dansschoenen aan te trekken en los te gaan. Want Jax Jones en Ina Wroldsen is een match made in heaven. De stem van Ina Wroldsen klinkt heel erg goed en de zangeres is sinds 2015 hard bezig met haar solo carrière. Daar kwamen een aantal singles van uit, maar moet eerlijk zeggen. Ik heb ze nog nooit gehoord.

De zangeres zingt in het nummer ‘Breathe’ over het spel dat zij samen met een ander speelt. Er is geen liefde tussen de twee, maar de passie is er wel. Er wordt omschreven hoe beide met elkaar omgaan tijdens ‘het spel’. Hoe de lichamen elkaar aanraken. Maar of de liefde er echt niet zit weet ik niet. Wat mij betreft een knetter van een hit die je laat dansen.

Kiesza Feat. Skygge – Hello Shadow

Kiesza feat. Skygge - Hello Shadow
Bron: iPlusHub

Als je naar de single ‘Hello Shadow’ van Kiesza luistert kan je denken dat het niet helemaal klopt. De melodie of muziek kan bekend in de oren klinken. En wel van Stromae. Want Skygge en Stromae zorgde voor de muziek en stuurde dat door naar Kiesza. Zij was druk bezig met het schrijven van muziek en wel voor Rihanna, Kylie Minogue en Icona Pop. Uiteindelijk is deze lekkere single uitgekomen en is hopelijk de volgende grote hit van Kiesza.

In Nederland was het drie jaar geleden toen zij een hit scoorde met ‘Hideaway’. Het wordt tijd dat daar een vervolg op komt en daar komt ‘Hallo Shadow’ zeker voor in aanmerking. Waarschijnlijk komt de single op de binnenkort uitkomende debuut album van Skygge te staan. Als dit een voorproefje is dan weet ik het zeker dat Skygge gaat scoren.

Birgit Schuurman – Stranded

Birgit Schuurman - Stranded
Bron: Twitter Birgit Schuurman

Zangeres en actrice Birgit Schuurman heeft jaren lange ervaring maar is voor de Nederlandse muziek luister waarschijnlijk bekend van de nummers ‘I Know’, ‘Few Like You’ of ‘Everybody Wants To Be’. Maar eerder dit jaar maakte zij haar comeback met de single ‘Fuel My Fire’. Een uptempo nummer maar nu is het tijd om de rust te pakken met de single ‘Stranded’.

Ik ben fan van het nummer en de stem van Birgit Schuurman. Het is een klein nummer waar je alleen de stem en de gitaar hoort. Er is wat andere achtergrond geluid te horen, maar die vallen eigenlijk in het niet bij de stem en het gitaar spel. De Birgit Schuurman zingt over de liefde en wilt niet mee met de ander. Want zij is ‘Stranded’, en vraagt zich af of zij alles voor de ander moet opgeven. Als je het nummer doet zou je het direct doen.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
De drag versie van Lord Voldemort