New Music: R3HAB, Shallou en Sir Notch

Luister naar de nieuwe singles van R3HAB, Shallou en Sir Notch

De week is weer voorbij en dat betekend dat je nieuwe muziek krijgt voorgeschoteld. Dit keer is het de beurt aan R3HAB, Shallou en Sir Notch brachten afgelopen vrijdag de singles uit. Wat mij betreft heerlijke nummers die een plekje in je afspeellijst verdienen. Waarom? Lees hieronder alles over de single en de artiest dat je moet weten.

Vorige week deelde ik de singles van: Kylie Minogue, Weslee en Eels. Heb je de drie nummers nog niet gehoord? Luister dan alsnog naar de singles en voeg ze, als je ze leuk vindt, toe aan je afspeellijst.

R3HAB Feat. Mike Williams – Lullaby

R3HAB Feat. Mike Williams - Lullaby
Bron: XclusiveJams | R3HAB Feat. Mike Williams – Lullaby

Deejay R3HAB is terug met een heerlijk nieuw single. Hij heeft samen met Mike Williams het nummer ‘Lullaby’ gemaakt. De twee Nederlandse deejays hebben een nummer gemaakt waarbij de balans zit in de rust en het los gaan. Het nummer gaat over een relatie waarvan de één geobsedeerd is. Er wordt gezongen dat de één niet kan ademen wanneer de ander er niet is.

De beat en verdere muziek is heel aanstekelijk en zuigen je bij de eerste klanken het nummer is. Wanneer je behoefte hebt aan een lekker nummer, waar je mee kan zingen en tegelijkertijd op los kan gaan. Dan moet je zeker naar het nummer van R3HAB en Mike Williams luisteren.

Shallou Feat. Riah – Lie

Shallou Feat. Riah - Lie
Bron: ThisSongIsSick | Shallou – Lie

Deejay Shallou begon jaren geleden in zijn slaapkamer met het maken van muziek. Jaren later kan je niet meer om de deejay heen. De Amerikaan heeft met een aantal artiesten samengewerkt. En doet dat weet voor de single ‘Lie’. Wat heel gaaf aan de single en tevens muziek van Shallou is, is dat je naar dance luistert maar met een indie twist.

Waardoor het geen keiharde dance is maar luisteraars muziek waarbij je niet direct uit je stoel hoeft te springen om er los op te gaan. Dat is ook het geval bij de single ‘Lie’. Waar zangeres Riah laat horen wat zij van de ander in de relatie vindt. Want het is misschien over, maar zij wilt er niet aan. En heeft het liefst dat er wordt gelogen over de relatie. Zodat zij met een goed gevoel verder kan.

Sir Notch Feat. Steffen Morrison – Depths Of My Mistakes

Sir Notch Feat. Steffen Morrison – Depths Of My Mistakes
Bron: Twitter | Sir Notch Feat. Steffen Morrison – Depths Of My Mistakes

Er is tot nu toe weinig te vinden over de artiest achter de naam Sir Notch. Hij heeft eerder geschreven voor andere artiesten en deejays. Maar het was tijd om zelf muziek uit te gaan brengen. En dat doet hij zoals vele graffiti artiesten dat doen anoniem. Want zijn visie dat hij de muziek wilt laten spreken in plaats van hem als artiest.

En dat doet het, want het nummer ‘Depths Of My Mistakes’ is een heerlijk nummer. Waarbij Sir Notch laat zien hoe snel hij in genres kan wisselen. Want je hoort de genres pop, soul, trance, edm, deep house, rock en alternative. Luister hieronder naar de samenwerking van de deejay en Steffen Morrison.

Latest Reviews

Ook interessant
Nieuwe Disney Plus details zijn onthuld