New Music: van Sam Smith, N.E.R.D en Pleun

De nieuwe muziek van Sam Smith, N.E.R.D en Pleun zijn vandaag vers van er pers uitgebracht. Het nieuwe hangt er nog om heen maar je mag dit niet missen! Want er zitten tussen de bekende artiesten een aantal verassingen in. Een comeback wordt gemaakt of een vervolg waar de wereld op zat te wachten. Lees verder om erachter te komen of de singles het luisteren waard zijn.

De vorige keer dat ik nieuwe muziek deelde waren het de singles van Peking Duck is samen met Icona Pop te horen, ook brachten Dagny en Causes singles uit. Heb je de muziek nog niet gehoord of wil je er nog een keer naar luisteren? Dat kan klik op de link die hier boven staat.

Sam Smith – Say It First

Sam Smith - Say It First
Bron: Images.Genius.com

Vandaag is het nieuwe album van Sam Smith uitgekomen. In tegenstelling van de titel waar over gespeculeerd werd is het The Thrill Of It All geworden. Zijn liefdesleven met de ups en downs wordt besproken. Maar ook persoonlijke issues die dankzij of door een slechte relatie op komen spelen. Een heel interessant album die ik de komende tijd heel vaak zal zetten en naar ga luisteren. De eerste impressies zijn heel goed en er gaan veel ontdekkingen komen.

één van de nummers die mij opviel was ‘Say It First’. Een nummer die over de liefde gaat maar wie gaat als eerst zeggen dat je van de ander houdt? Daar gaat het nummer over, want hij houdt van de ander. Maar wilt bevestiging hebben van de diegene met wie hij aan het daten is.

N.E.R.D. feat. Rihanna – Lemon

N.E.R.D. - Lemon
Bron: Timeincuk.net

Het is alweer acht jaar geleden dat de band van Pharrell Williams en Chad Hugo een album uitbrachten. In de tussentijd zijn zij druk bezig geweest om de muziek de produceren en uit te brengen. In 2013 liet Pharrell Williams los dat er gewerkt werd aan nieuw materiaal. Alleen zou het dat jaar niet uitkomen. Dat klopt inderdaad, een jaar later kwam er een single uit alleen was dat voor de promotie van de nieuwste Spongebob film.

Na een lange afwezigheid is het eindelijk tijd voor een eerste single. Zij hebben zangeres Rihanna betrokken bij het nummer en samen zijn ze te horen op het nummer ‘Lemon’. Een uptempo en electronisch nummer waar de artiesten over het zure dat het leven kan bieden. Pharrell lijkt een boodschap mee te geven dat je kan proberen wat positiever en aardiger te zijn voor de mede mens. Er zit meer nieuwe muziek van de band aan te komen, welke stijl zij op gaan en wanneer het uit gaat komen is nog onbekend.

Pleun – Only Now

Pleun - Only Now
Bron: Facebook Pleun / 8Ball Music

Eerder dit jaar won Pleun Bierbooms de finale van The Voice of Holland. Zij bracht een aantal singles uit die niet de aandacht kregen die zij wel verdiende. Het is als oud deelnemer van een talentenjacht heel moeilijk om de media aan je kant te krijgen. Toch weer Pleun online de aandacht van de fans te krijgen. Op haar Youtube kanaal deelt zij behind-the-scenes filmpjes en zo nu en dan plaatst zij covers die je moet horen.

De single ‘Only Now’ is uit en laat een sound horen die ik niet direct van haar zou verwachten. Het is een zelfgeschreven nummer over de liefde. Op Instagram verteld de zangeres dat het nummer over een relatie tussen twee mensen staat. Je zit met een knoop in je maag, want is het lust of echte liefde? Zij schakelt op de momenten dat zij samen zijn het gevoel uit, en de liefde is voor ‘Only Now’.

Latest Reviews