New Music: Troye Sivan, Fall Out Boy en Keanu Silva

Heb je nieuwe nummers van Troye Sivan, Fall Out Boy en Keanu Silva nog niet gehoord? Hier zijn ze te beluisteren

De drie nummers die ik deze week met je wil delen zijn van artiesten en een band die je in de gaten moet houden. In 2018 komen zij met nummers, EP’s of eventueel een nieuw album waar nieuwe hits op staan. Waar laten Troye Sivan, Fall Out Boy en Keanu Silva horen zodat jij enthousiast wordt voor wat er gaat komen? Luister hieronder naar de singles en lees wat de artiesten en band voor 2018 in petto hebben.

De singles die ik vorige week deelde waren van Justin Timberlake, Kendrick Lamar en Bruno Mars. Heb je de nummers nog niet gehoord? Klik op de link hierboven en voeg de nummers alsnog toe aan je Spotify afspeellijst.

Troye Sivan – My My My!

Troye Sivan - My My My!
Bron: Idolator | Troye Sivan – My My My!

De Australische zanger Troye Sivan lijkt dit jaar door te gaan breken met zijn nieuwe muziek. De single ‘My My My!’ is pas een voorproefje voor wat je kan gaan verwachten in 2018. Want Troye gaat binnenkort met een nieuw album komen. Het is alweer twee jaar geleden dat zijn eerste album ‘Blue Neighbourhood’ uit kwam. De singles die daar vanaf kwamen waren direct hits. Het is geen geheim dat Troye Sivan zich in zet om de acceptatie van homoseksualiteit en alles wat daar mee te maken heeft, te verbeteren.

Met de nieuwe single ‘My My My!’ wilt hij een boodschap meegeven. Het nummer dat super catchy is en helemaal van nu is moet je het gevoel van bevrijding, vrijheid en liefde geven. Het maakt niet uit van wie je houdt. Zolang jij je goed in je lijf voelt, houdt van de mensen van wie je wilt houden en kan bewegen zoals jij dat wilt. Dan is de boodschap van Troye Sivan geslaagd. De single is mede geproduceerd door Oscar Görres. Hij werkte eerder samen met Maroon 5, Britney Spears en Taylor Swift.

Fall Out Boy – Wilson (Expensive Mistakes)

Fall Out Boy - Wilson (Expensive Mistakes)
Bron: WallsImages.com | Fall Out Boy – Wilson (Expensive Mistakes)

Om het nieuwe album ‘Mania’ te promoten lanceren de heren van Fall Out Boy om de zoveel tijd een nieuw nummer. Zodat niet alleen de fans maar ook muziek luisteraars weten wat eraan zit te komen. Het duurt nog even maar vanaf 19 januari kan je naar het gehele album gaan luisteren. Tot die tijd moet je het nog even doen met de singles, zoals ‘Wilson (Expensive Mistakes)’.

Als het om de liefde gaat kan je een aantal grote fouten maken. De nieuwe single laat duidelijk horen dat de fouten die je maakt je duur komen te staan. Ook al is de geliefde al een tijd af van zijn en was niet altijd positief. Toch mist hij de ander heel erg en de moment waarop hij net alsof moest doen om van de ander te houden.

Keanu Silva – Risk It All

Keanu Silva - Risk It All
Bron: Xclusive Jams | Keanu Silva – Risk It All

Vorig jaar, 2017, was een geweldig jaar voor de deejay Keanu Silva. Hij maakte veel muziek en reisde de hele wereld over om op te treden. Om het nieuwe jaar te beginnen lanceert de deejay de single ‘Risk It All’. Mocht je de Duitse deejay Keanu Silva nog niet kennen? In 2016 lanceerde hij de single en tevens remix van ‘Pump Up The Jam’. Daarmee liet hij horen dat hij met de grote deejays mee kon doen.

In de tussen tijd zijn er een hoop nieuwe singles en remixen uitgekomen. Waardoor de jonge deejay een groot publiek heeft weten te bereiken. In 2018 kan je alleen maar meer muziek van de Keanu Silva gaan verwachten. Want de trein gaat verder en dat is met de muziek dat de deejay maakt geen straf. Lekkere dansbare en catchy muziek dat je voor iedere gelegenheid kan gebruiken. Zolang je maar kan dansen.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
What you can do with scratches?