New Music: Vinchenzo, Maggie Lindemann en OIJ

De artiesten Vinchenzo, Maggie Lindemann en OIJ brachten afgelopen vrijdag nieuwe singles uit. Luister hier naar de toekomstige hits!

Mocht jij je afspeellijst een update willen geven? Dan ben je hier aan het juiste adres om kennis te maken met de meest interessante nieuwe singles. Want iedere vrijdag komt er een hele lijst met nieuwe muziek uit en daar zitten een aantal parels en misschien wel de toekomstige hits tussen. Om de rest van Nederland een stapje voor te zijn deel ik wekelijks de beste singles. Met dit keer de muziek van Vinchenzo, Maggie Lindemann en OIJ.

Heb je de muziek van vorige week gemist? Geen probleem, want als je hier klikt kan je lezen en horen wat My Indigo, Chromeo en Sigrid uitbrachten. Lekkere singles die je niet kan missen in je afspeellijst. Mocht ik een single (of meerdere) gemist hebben? Laat het hieronder weten of via de sociale media.

Vinchenzo – Mona Lisa

Vinchenzo - Mona Lisa
Bron: Plouby / 8Ball Music

Tijdens The Voice of Holland van vorig jaar was het al duidelijk dat Vinchenzo een goede muzikale carrière tegemoet zou gaan. Met coach Ali B weet je zeker dat na de show hulp blijft, en je het niet alleen hoeft te doen. Heb je de audities van afgelopen vrijdag gezien? Daar stond Vinchenzo samen met een andere bekende op het podium. Terug naar de single.

Het nummer ‘Mona Lisa’ is de tweede single die hij uitbrengt na zijn deelname aan de talentenjacht. Een lekker uptempo nummer over de diegene van wie hij houdt. Vinchenzo vergelijkt zijn geliefde met de Mona Lisa. Maar weet gelijkertijd een aantal verwijzingen in de tekst te verwerken waardoor het perfect pas. Het is niet te slijmerig over de liefde en is lekker catchy. Luister hieronder naar het nummer ‘Mona Lisa’ van Vinchenzo.

Maggie Lindemann – Obsessed

Maggie Lindemann - Obsessed
Bron Genius.com

Zangeres Maggie Lindemann moet je kennen van haar hit ‘Pretty Girl’. De remix van Cheat Codes zorgde ervoor dat heel de wereld wist wie zij was. De nieuwe single is uit en dat is ‘Obsessed’. Na de single waar zij zegt meer te zijn dan een pretty girl zijn de rollen omgedraaid. Zij beschrijft een persoon die zij interessant vindt, maar hij vindt zichzelf nog interessanter. Want hij is Obsessed met zichzelf.

Het is een lekker en relaxed pop nummer waarin Maggie Lindemann zegt wat de ander wel met zichzelf kan doen. Maar uiteindelijk blijkt zij net zo Obsessed met zichzelf te zijn. Ik denk dat dit de volgende hit is. Mocht deze versie niet de hitlijsten in schieten? Dan kan zij de Cheat Codes misschien vragen om er een remix van te maken.

OIJ – Elation

OIJ - Elation
Bron: iPlusHub

Sinds vorig jaar is OIJ bezig met zijn eigen muziek uit te brengen. Zijn naam OIJ betekend Only In Japan en is een verwijzing naar de verschillend subculturen. Alles is mogelijk en er zijn bijna geen grenzen. En dat spreekt de Nederlander Valentijn Crouwel heel erg aan. Je hoort dat in de lijst met singles en EP’s terug. Een lekker geluid waarbij de synthesizers en de catchy teksten en muziek je om de oren vliegt.

Het blijft niet alleen bij het maken van muziek, want OIJ is naast producer ook songwriter en zanger. Een alles kunnen dat heel goed kan gaan scoren. De muziek is heel aanstekelijk, en zorgt ervoor dat je moet gaan dansen. Wees voorbereid of gewaarschuwd voordat je het opzet.

Latest Reviews

Ook interessant
In gevecht met je zekerheid en onzekerheid