New Movie Trailers

New Trailers: Ready Player One, Annihilation en The 15:17 To Paris

De nieuwe trailers van 2017 blijven komen en wel van: Ready Player One, Annihilation en The 15:17 To Paris

Met de feestdagen voor de deur kan het zijn dat je een bezoekje aan de bioscoop hebt gepland. De verschillende film studio’s haken daar maar al te graag op in. En om zo veel mogelijk promotie te maken voor de films die in 2018 uit gaan komen, worden er nieuwe film trailers gelanceerd. Het kan zijn dat je de onderstaande trailers in de bioscoop gaat zien als je met of rond de kerst in de bioscoop zit.

Heb je de trailers van Alita Battle Angel, Jurassic World 2 en Batman Ninja gemist? Vorige week deelde ik de film trailers. Heb je één of meerdere van de trailers nog niet gezien? Klik op de link hierboven om naar het bericht van vorige week te gaan.

Ready Player One – 29 maart in de Nederlandse bioscoop

Film regisseur Steven Spielberg heeft in de loop der jaren een hele hoop film hits gemaakt. Toch wilt hij zich niet wagen aan een superhelden film. Of gaat Steven Spielberg zich er toch aan wagen? In eerste instantie was het niet de bedoeling dat hij de film zou gaan maken. Maar er zitten een aantal verwijzingen in uit voorgaande films van de bekende regisseur dat het niet anders kon.

Je zou de trailer in slowmotion moet afspelen om alles op een goede manier te zien. Of je kijkt er tig keer naar. Maar één ding is zeker, het beloofd een groot spektakel te worden. De muziek en de speciale effecten zien en klinkt er nu al gelikt uit. Vanaf 29 maart kan je naar de superhelden film van Steven Spielberg ‘Ready Player One’ gaan in de Nederlandse bioscoop.

Annihilation – 22 februari in de Nederlandse bioscoop

Twee maanden geleden kwam de eerste trailer van Annihilation uit. De film zag er prachtig uit alleen was er nog niet zoveel bekend over de verhaallijn. De eerste teaser trailer liet vooral de effecten en de beelden zien die de film Annihilation geweldig zouden maken. In de tweede en officiële trailer krijg je meer te zien van het verhaal.

Het maakt meer duidelijk over wat je kan verwachten in de bioscoop. Een tipje van de sluier, een hoop vrouwen power. Want onder andere de actrices Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh en Tessa Thompson zijn te zien in de film. Over een kleine twee maanden, 22 februari, kan jij naar de bioscoop om Annihilation te gaan kijken.

The 15:17 To Paris – 8 februari in de Nederlandse bioscoop

De film ‘The 15:17 To Paris’ is een waargebeurd verhaal en is na het boek met de gelijknamige titel toe aan een verfilming. Niemand minder dan Clint Eastwood is de regisseur van de film en heeft de drie mannen die het mee hebben gemaakt in de film laten acteren. Zij moesten het verhaal voor een tweede of misschien wel derde keer vertellen. Lijkt mij heel heftig. Omdat zij een terrorist in de trein naar Parijs hebben tegen gehouden.

Er wordt een boodschap afgegeven met de film, je kan zelf een held zijn door in situaties die gebeuren zelf in de grijpen. Je bent je eigen ‘regisseur’ en kan het voor mensen of voor jezelf opnemen wanneer dat nodig is. Wat ik wel een beetje ver vindt gaan is de boodschap dat de drie heren uitgekozen waren om in de trein naar Parijs te zitten, en ook daar zaten om de terrorist uit te schakelen. Wat mij betreft was het toevallig dat zij op dat moment daar waren.

Latest Reviews