Televisie

Nieuw bij TLC in december

Welke televisie programma’s zijn nieuw bij TLC in december?

Niet alleen de grote zenders als NPO en RTL hebben genoeg nieuwe programma’s gepland voor de feestmaand. Er is ook genoeg dat uit gaat komen bij TLC in december. Welke programma’s en andere uitzendingen mag en kan je niet missen? Hieronder heb ik de beste titels voor je op een rij gezet.

Natuurlijk gaan de al geplande series in december door. Zo kan je kijken naar nieuwe afleveringen van ‘Will & Grace‘. De bekende sitcom waar het leven van de vrienden: Will, Grace, Karen en Jack centraal staan. Er zijn een aantal nieuwe programma’s te zien bij TLC in december.

Holiday Baking Championship

Holiday Baking Championship - Welke televisie programma's zijn nieuw bij TLC in december?
Bron: TLC | Holiday Baking Championship

Je kan dubbel genieten in december. Zeker als je van bakken houdt. Op NPO 1 begint ‘Heel Holland Bakt‘, maar bij TLC kan je ook terecht voor de nodige bak inspiratie. Vanaf 1 december tot en met 22 december is ‘Holiday Baking Championship’ te zien. Het hele seizoen staan de feestdagen centraal. Daarmee is het hoe groter hoe beter. Je kan hier inspiratie op doen van onder andere de lekkerste kerststronk, de smaakvolste eierpunch of het beste toetje met pepermunt en warme chocolade.

Als je van de decembermaand houdt dan is TLC in december de zender om naar te kijken. Van al het lekkers moet jij zin krijgen om in de keuken te gaan staan. Voor de bakkers die mee doen met het programma is er naast de eeuwige roem ook een geldprijs van 50 duizend dollar te winnen. Op zaterdag 22 december wordt de finale aflevering uitgezonden, en kan je zien wie er met de roem en het geld naar huis gaat.

Chopped

Chopped - Welke televisie programma's zijn nieuw bij TLC in december?
Bron: TLC | Chopped

Naast de bakwedstrijd is er meer te zien bij TLC in december. Want in het programma ‘Chopped’ laten topchefs zien dat je met doodnormale ingrediënten een bijzondere maaltijd kan maken. Vanaf maandag 3 december tot en met 31 december kan je wekelijks zien hoe een mand met dood normale ingrediënten wordt omgetoverd naar een drie gangen diner.

Er is ook een competitie aan toegevoegd. Bij het voorgerecht zijn er nog vier ervaren koks maar na iedere gang valt er iemand af. Ga het programma zeker kijken, want het kan er misschien wel voor zorgen dat jij het komende kerstdiner voorbij ziet komen.

Dr Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas

Dr Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas - Welke televisie programma's zijn nieuw bij TLC in december?
Bron: TLC | Dr Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas

Tegenwoordig kan je meer doen om er met de feestdagen mooi uit te zien. Dan kan je bij de ‘Dr Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas’ terecht. Want er zijn een aantal mensen die last hebben van onder andere een ongewenste mee-eter, moet het programma gaan kijken.

Want huidexpert Sandra Lee, oftewel Dr Pimple Popper gaat aan de gang met puistjes, mee-eters, cystes en huidophopingen. Een kleine tip, ga dit niet kijken wanneer zit te eten. Het kan zijn dat er de nodige viezigheid in beeld wordt gebracht. Je zou het niet verwachten maar dit is de kerstspecial van de bekende doctor van Youtube.

Ladies of Soul

Ladies of Soul - Welke televisie programma's zijn nieuw bij TLC in december?
Bron: TLC & Carolien Sikkenk | Ladies of Soul

Voorgaande jaren waren de ‘Ladies of Soul‘ te zien bij RTL 8. Vanaf dit jaar zijn de dames te zien bij TLC. Wil jij met muzikale ondersteuning het jaar 2018 afsluiten? Dan moet je 31 december om 22.00 uur bij de TLC zijn. Op die manier zorgen Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer voor een swingend eind van het jaar. Het is de concertregistratie van hun spraakmakende jubileumshow die eerder in het Ziggo Dome werd gegeven, en waarbij ook voormalig Ladies-lid Trijntje Oosterhuis een gastoptreden verzorgde.

Maar Trijntje is niet de enige special guest die deze avond tot een onvergetelijke maakte. Ook JT Taylor, leadzanger van de legendarische eighties formatie Kool & The Gang maakt zijn opwachting. Net als TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme een zangeres Leona Philippo. Samen zorgen zij voor een mix van muziekstijlen die uitmonden in een feest voor liefhebbers van pop-, R&B en soulklassiekers.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
5 recent released love songs