Nieuw in december bij Videoland

Een aantal spraakmakende series en films zijn vanaf december bij Videoland te zien

Een aantal spraakmakende series en films zijn vanaf december bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | Nieuw in december bij Videoland

Niet alleen Netflix en de zenders als, NPO, RTL, SBS en TLC maken zich klaar voor de feestdagen. De kerstvakantie komt eraan en dat is een uitgelezen kans om voor de buis te gaan zitten. Er staat genoeg op de planning dat nieuwe uitkomt in december bij Videoland. Hieronder een overzicht met de beste titels. Want wat heeft de streamingdienst de komende maand te bieden?

Mocht je willen weten welke content er sinds november bij Videoland online staat? Lees het bericht waar ik de titels van vorige maand met je deel. Van ‘The Good Doctor’, ‘Killing Eve’ tot ‘Creed’ en ‘Soof: de serie’.

Kerst met de Kuijpers

De series die nieuw in december bij Videoland uitkomen zijn ‘Kerst met de Kuijpers’ en ‘Modus’. De kerst serie is een originele serie van de streamingdienst. Het gaat over moeder Marja, zij viert de kerst normaal gesproken met haar twee zoons en de gezinnen. Alleen zijn de plannen dit jaar anders. De zoons Frank en Casper hebben andere plannen.

Voor Marja de mogelijkheid om haar nieuwe vriend, waar de zoons niets vanaf weten, uit te nodigen. Alleen komen zij er achter wanneer de zoons onverwachts langs komen. In de gezinnen speelt er van alles, wat er voor kan zorgen dat ‘Kerst met de Kuijpers’ een komische en dramatische serie in één wordt. Vanaf 14 december kan je naar het gehele seizoen kijken.

De eerste en tweede seizoen van Modus

De Zweedse serie ‘Modus’ wordt door een hele hoop mensen bejubeld om de kwaliteit. Er zijn tot nu toe twee seizoen gemaakt. Vanaf 20 december kan je in het eerste seizoen zien hoe een jong meisje Stina ziet hoe een moordenaar een lijk wegwerk, en hij ziet haar ook! Vanaf dat moment loopt haar leven gevaar en dat grijpt me dan als moeder van twee meiden best heel erg aan. Bovendien heeft Stina autisme, waardoor het voor haar een stuk moeilijker is om haar omgeving te vertellen over wat ze heeft gezien en waar ze sindsdien zo bang voor is.

Het tweede seizoen van ‘Modus’ gaat over: Helen Tyler, de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten, die tijdens een staatsbezoek aan Stockholm op mysterieuze wijze verdwijnt. Inger Johanne en Ingvar, die inmiddels samenwonen en hun eerste kind samen verwachten, ontdekken tijdens het onderzoek al snel dat ze door de machtsstrijd tussen Zweden en de VS niemand kunnen vertrouwen. Daarbij duiken ook nog pijnlijke geheimen uit het verleden van Inger Johanne op.

De drie bekende franchises The Hobbit, Transformers en Shrek zijn in december bij Videoland te zien

Op film gebied komen een aantal bekende film trilogieën in december bij Videoland. Om te beginnen met ‘The Hobbit’ trilogie. De spin-off film waarmee Warner Bros hoopte op een mega succesvolle trilogie na ‘The Lord of the Rings’. Het was groots en is een prequel van de eerste bekende trilogie. Sinds 8 december kan je een film marathon houden.

Transformers - De drie bekende franchises The Hobbit, Transformers en Shrek zijn in december bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | Transformers

Geen zin om naar deze fantasie wereld te gaan. Dan zijn ‘Transformers 2: Revenge of the Fallen’, ‘Transformers 3: Dark of the Moon’ en ‘Transformers 4: Age of Extinction’ iets voor jou. Vanaf 9 december zijn de drie Transformers films te zien bij de streaming dienst.

Op animatie gebied komt er in december bij Videoland ook genoeg online. Namelijk ‘Shrek 2’, ‘Shrek the Third’ en ‘Shrek Forever After’ komen naar de Nederlandse streamingdienst. Zeker er nu er wordt gesproken over een zachte reboot van de franchise. Want de stemmen van onder andere Mike Myers, Cameron Diaz en Eddie Murphy kunnen natuurlijk niet ontbreken. Stap in de vreemde versie van de sprookjes wereld vanaf 22 december.

Latest Reviews

Ook interessant
Grootste film flops 2018