Bron: Netflix

Nieuwe titels vanaf juli op Netflix

Welke nieuwe series en film zijn vanaf juli op Netflix te streamen?

Als de afgelopen weken een voorbode zijn voor de rest van de zomer? Dan heeft Netflix de juiste content om jou te voorzien van entertainment. Daar doet de streamingdienst de komende maand een schepje boven op, door met nieuwe seizoenen van bekende successen te lanceren. Plus dat er twee originele films online worden gezet. Tijd om de titels die vanaf juli op Netflix te streamen zijn op een rij te zetten.

Ben jij meer in de stemming van een blockbuster in de bioscoop? Of voor een goede documentaire of filmhuis film? Van beide heb ik een overzicht gemaakt. Zodat jij na een paar minuten weet welke nieuwe titels er in de bioscoop en bij Picl online komen in juli.

Stranger Things 3

Stranger Things 3 - vanaf juli op Netflix
Bron: Netflix | Stranger Things

De eerste twee seizoenen van de Netflix serie waren een groot succes. De fans hebben bijna 1,5 jaar moeten wachten tot dat ‘Stranger Things 3’ online kwam. De nieuwe afleveringen staan nu online, waardoor jij acht nieuwe afleveringen kan gaan binge-watchen. Eleven en haar vrienden krijgen in het derde seizoen weer te maken met de demogorgon.

De trailer beloofd een waar spektakel, waarbij alle krachten moeten worden gebundeld om Hawkins en zijn inwoners te redden. Laat ik je waarschuwen, voordat jij naar de trailer gaat kijken. Want het lijkt erop dat er het nodige wordt verklapt. Het nieuwe seizoen staat voor je klaar sinds 4 juli op Netflix.

Point Blank

Point Blank - vanaf juli op Netflix
Bron: Patti Perret & Netflix | Point Blank

De twee acteurs, bekend van rollen in de Marvel films, Anthony Mackie en Frank Grillo zijn samen te zien in de nieuwe Netflix film ‘Point Blank’. De film werd al eens uitgebracht in 1967, tijd voor een remake. Het draait in de film om: Paul is verpleger op een eerste hulpafdeling. Als zijn zwangere vrouw wordt gegijzeld, moet hij samenwerken met zijn patiënt, een zwaargewonde beroepscrimineel en moord verdachte, om het leven van zijn vrouw en ongeboren kind te redden.

De twee mannen nemen het op tegen rivaliserende bendes en een levensgevaarlijk netwerk van corrupte politieagenten en moeten een manier vinden om het gevecht van hun leven te winnen. Een harde thriller, boordevol actie is vanaf 12 juli op Netflix te streamen.

Secret Obsession

Secret Obsession -
Bron: ALEX LOMBARDI & Netflix | Secret Obsession

Een aantal jaar geleden was Brenda Song te zien in de Disney televisie-serie: ‘The Suite Life of Zack & Cody’. Maar ook in de films: ‘The Social Network’ en ‘Changeland’. Nu is zij vanaf 18 juli op Netflix te zien met de film ‘Secret Obsession’. De streamingdienst liet het volgende los over de film:

Pasgetrouwde Jennifer wordt brutaal aangevallen bij een donkere rustpauze. Terwijl ze geneest van haar verwondingen, kan ze zich niets van haar verleden herinneren, inclusief de beproeving. Haar man, Russell, is gewoon dankbaar dat ze nog leeft en graag naar huis wil.

Terwijl hij haar herintroduceert naar hun afgelegen landgoed in de bergen, achtervolgt Detective Page de aanvaller van Jennifer – zijn eigen dochter is vermist en is nooit gevonden. Hetzelfde lot wacht nu op Jennifer, tenzij iemand zich realiseert dat haar liefdevolle verzorger eigenlijk haar ontvoerder is.

Orange is the New Black

Orange is the New Black - vanaf juli op Netflix
Bron: JoJo Whilden & Netflix | Orange is the New Black

Toen Netflix van start ging werden er een aantal originele series geïntroduceerd. Zodat de kijker voor bepaalde series alleen bij de streamingdienst terecht konden. Één daarvan was ‘Orange is the New Black‘, waarvan 26 juli op Netflix het zevende seizoen wordt geïntroduceerd. Na het niet al te best ontvangen vijfde seizoen, werd het zesde seizoen goed ontvangen.

Om het geheel op een goede manier af te sluiten keren de bekende dames terug voor het zevende seizoen. Waarbij ieder karakter probeert om haar leven op de rit te krijgen. Het maakt niet uit of je in of buiten de gevangenis leeft, het leven kan het jou heel lastig maken. Volgens Netflix moet dit een episch einde zijn. Ben jij klaar om afscheid te nemen van de gevangenis en de mensen die erin zitten?

Latest Reviews

Ook interessant
Sport shoot met Chanel Iman bij America’s Next Top Model