Bron: BNNVARA.nl | Ranking The Stars

Nieuw seizoen Ranking The Stars gaat van start!

Ranking The Stars is terug van weggeweest! Welke BN’ers wagen zich aan de confronterende vragen?

Ranking The Stars 2018
Bron: BNNVARA.nl | Ranking The Stars

Vanaf 15 juli is het eindelijk zover! Dan zendt BNNVARA de eerste aflevering van een nieuw seizoen Ranking The Stars uit. In de acht afleveringen krijg je het bekende concept weer voor de kiezen. Ook keert Paul de Leeuw terug als de leider van de bekende Nederlandsers. Want dit keer krijgen zij een aantal pittige en confronterende vragen voorgeschoteld.

Naast de twee vragen zie je in iedere aflevering tien bekende Nederlanders die zich van de grappigste of scherpe kant moeten laten zien. Mochten zij niet opgewassen zijn voor de vragen en andere opmerkingen van de andere, dan kan heel lang duren voordat de opnames zijn afgelopen. Weet jij als bekende Nederlander wat de ‘100 Nederlanders’ hebben dan maak je kans op met de eervolle titel naar huis te gaan, en de prijzen die je kan winnen.

De vaste panelleden Richard Groenendijk en Patty Brard zijn weer van de partij. Zij zijn in de acht afleveringen de vaste krachten die voorop staan. Daarnaast zijn Kjeld Nuis, Ryanne van Dorst, Shirma Rouse, Marc-Marie Huijbregts, Imanuelle Grives, Henk Krol, Ron Boszhard, Tim den Besten, Anny Schilder, Johan Goossens en Georgina Verbaan te zien. Zij zullen in de acht afleveringen van Ranking That Stars wisselend te zien zijn.

Hoe ziet de toekomst van Ranking The Stars er mogelijk uit?

Zet 15 juli om 22.05 alvast in de agenda, de eerste aflevering bij NPO 3 te zien zijn. Betekend de overstap van Paul de Leeuw naar RTL het einde van Ranking The Stars? Ik hoop het niet, het is één van de programma’s die ik heel erg kan waarderen van Paul. Mocht de publieke omroep het programma willen verkopen, dan past het ook heel goed bij RTL5. Het is een lekker brutaal programma en dat is precies wat bij de jongeren versie van RTL4 past.

Mocht de publieke omroep verder willen met Ranking The Stars, dan krijgt het een zware klus om een goede vervanger te vinden. In het verleden zijn er seizoenen geweest waar Paul de Leeuw niet bij betrokken was. Dat deed de kijkcijfers geen goed, daarom moet BNNVARA goed nadenken over de toekomst van het programma. Eerst de acht afleveringen om van te smullen. Ga jij kijken?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews