Nieuw te streamen vanaf juni bij Netflix en Videoland

De streamingdiensten gaan knallend de zomer in, dit kan je streamen vanaf juni bij Netflix en Videoland

Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekend dat de streamingdiensten los gaan met nieuwe content. Om je op weg te helpen heb ik de beste titels voor je op een rij gezet. Want dit is vanaf juni bij Netflix en Videoland te streamen. Het gaat om nieuwe films maar ook series die voor het eerst of terug keren naar één van de streamingdiensten.

De eerste warme dagen van 2019 zijn geweest en de rest van de zomer moet nog komen. Hoe kom jij de warme zomeravonden het liefst door? Buiten natuurlijk, zo nu en dan wil je naar een spannende, grappige of drama gevulde serie of film kijken.

Videoland

Ugly Betty

Ugly Betty - vanaf juni bij Netflix en Videoland
Bron: GIPHY | Ugly Betty

Bij Videoland staat juni in het teken van een aantal bekende series. Wanneer de zomer in het water kan gaan vallen, hebben zij een aantal nieuwe seizoenen van grote hits voor je klaar staan. Om te beginnen met ‘Ugly Betty’. De serie begon in 2006 en eindigde in 2010. Toch kunnen de fans niet genoeg krijgen van deze drama en komedie serie. Vanaf 3 juni worden de vier seizoenen online gezet bij Videoland.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid's Tale - vanaf juni bij Netflix en Videoland
Bron: GIPHY | The Handmaid’s Tale

Een andere serie, waar ik zelf ook op zit te wachten is, ‘The Handmaid’s Tale’. De serie wordt in Amerika op de streamingdienst Hulu uitgebracht en is een doorslaand succes. In de eerste twee seizoenen kon je zien hoe Offred er alles aan doet om de macht weer in handen te krijgen. Het derde seizoen beloofd een waar spektakel te worden, waar zij de hulp van andere goed kan gebruiken. Vanaf 6 juni staat het hele derde seizoen online.

Younger

Younger - vanaf juni bij Netflix en Videoland
Bron: GIPHY | Younger

Videoland weet met een andere hit serie te komen in juni. Want ‘Younger’ is alweer toe aan het zesde seizoen. Het leven van Lisa Miller gaat niet over rozen en dat zal in het nieuwe seizoen niet anders zijn. Nu ben ik zelf niet verder gekomen dan het tweede seizoen. Wat ik wel weet is dat er heel vee fans van deze serie zitten te wachten op nieuwe afleveringen. Ben jij ook fan? Zet een kruis door 13 juni, want dan staat het nieuwe seizoen voor je klaar bij Videoland.

Netflix

I Am Mother
Niet alleen Videoland probeert je voor de buis te houden, want ook Netflix heeft een aantal pareltjes voor je klaar staan. Er wordt flink geïnvesteerd in Netflix Originals, en hieronder vind je de beste titels. Met als eerst de film ‘I am Mother’. Waar een meisje wordt groot gebracht door een robot. Wanneer Hilary Swank haar probeert te redden, breekt de chaos los. Want wie heeft het beste met je voor? Vanaf 7 juni staat de film op Netflix.

Designated Survivor

Designated Survivor - vanaf juni bij Netflix en Videoland
Bron: GIPHY | Designated Survivor

De fans van ‘Designated Survivor’ hadden verwacht dat er geen derde seizoen van de populaire serie zou komen. Toch heeft Netflix de fans geholpen, door de serie te redden. Want de zender ABC wilde er geen geld meer in steken. De streamingdienst ziet natuurlijk hoeveel mensen er wereldwijd kijken. Vanaf 7 juni kan je zien hoe het de president Thomas Adam vergaat. Want hij zal de nodige tegenslagen krijgen.

Tales of the City
De hele maand juni staat in Amerika in het teken van Pride. De maand waar door heel Amerika wordt stil gestaan bij de acceptatie van iedereen als mens. Het maakt niet uit of je op mannen, vrouwen of alles wat daar tussen hoort valt. Netflix lijkt daar op in te haken door de mini-serie ‘Tales of the City’ te lanceren. Waar actrices Laura Linney, Olympia Dukakis en Ellen Page een grote rol spelen. De LGBTI+ gemeenschap speelt ook een hele grote rol in het geheel. Netflix liet het volgende los over het verhaal van de serie:

Armistead Maupin’s ‘Tales of the City’ volgt “Mary Ann, zij keert terug in San Francisco en wordt herenigd met haar dochter Shawna en ex-man Brian. Twintig jaar nadat zij hen achter liet om haar carrière na te streven.” Mary Ann keert terug naar huis naar haar gekozen familie en zal snel aangetrokken worden in de baan van Anna Madrigal en de bewoners van Barbary Lane 28.”

Er is meer te zien vanaf juni bij Netflix en Videoland

Dark

Dark - vanaf juni bij Netflix en Videoland
Bron: GIPHY | Dark

Als laatste serie, dat in de lijst met ‘titels die je vanaf juni bij Netflix en Videoland kan gaan bekijken’ thuishoort is, ‘Dark‘. Het eerste seizoen was voor mij en vele andere een waar spektakel. Je moet tijdens het kijken goed opletten, anders snap je niets meer van het verhaal. Het tweede seizoen beloofd een waar spektakel te worden, want Jonas weet met wie hij gedurende het eerste seizoen te maken had. Daar komt bij dat apocalyps er aan zit te komen. Voor mij kan 21 juni niet snel genoeg komen, want dan staat het tweede seizoen op Netflix.

Welk van de bovenstaande titels die je vanaf juni bij Netflix en Videoland kan gaan streamen, staat boven aan jou lijst? Voor mij staat ‘Dark’ en ‘The Handmaid’s Tale’ nek-aan-nek bovenaan. Laat je reactie hieronder achter, of laat het via Twitter of Instagram weten.

Latest Reviews