Bron: Netflix

Nieuw titels februari bij Netflix te zien

Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien

Naast de televisie zenders probeert de bekende streamingdienst je ook binnen te halen. Dat doen zij door met zo veel mogelijke titels aan te bieden. Maar welke titels mag je de komende maand niet missen? Hieronder neem ik je mee in de nieuwe titels die vanaf februari bij Netflix worden gelanceerd.

Ik heb de titels die in januari uitkwamen niet besproken in een apart blog. Toch zijn er genoeg titels om naar uit te kijken in 2019. Ga terug naar het bericht, om te lezen of één van de volgende titels daar tussen staat.

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw - Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien
Bron: Claudette Barius & Netflix | Velvet Buzzsaw

De makers van de film ‘Nightcrawler’ hebben opnieuw samengewerkt met Jake Gyllenhaal. hij was de hoofdrol speler in de hiervoor genoemde film. Dit keer gaan de makers van niet voor de paparazzi wereld maar naar de wereld van de kunst. Je krijgt een kijkje in de keuken van de verschillende beroepen in deze wereld, maar daar is een horror twist aan toegevoegd. De film is vanaf 1 februari bij Netflix te zien.

De film duurt bijna twee uur, maar de trailer beloofd veel goeds. De film ‘Velvet Buzzsaw’ is het begin van februari bij Netflix. De streamingdienst laat het volgende los over de film: Een groep artiesten en kunstverzamelaars stuit op een reeks schilderijen van de hand van een onbekende persoon. Deze ontdekking doet de geldwolven in hen naar boven komen, maar dit komt niet zonder een prijskaartje. De personen worden het doelwit van een bovennatuurlijke kracht.

Dirty John

Dirty John - Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien
Bron: Bravo & Netflix | Dirty John

Sommige relaties of romantische afspraken kunnen vanaf de zijlijn heel leuk overkomen. Toch speelt er dichtbij iets totaal anders af. Met de serie ‘Dirty John’ ga je zien hoe het is om met de charmante John Meehan te daten. Het lijkt eerst heel leuk, romantisch en gezellig te zijn. Tot dat er meer geheimen, ontkenningen, manipulatie en uiteindelijk overleving er bij komt kijken.

Waar uiteindelijk de meest gruwelijke gevolgen voor een hele familie om de hoek komen kijken. Je zou het niet verwachten maar als tegenhanger van Valentijnsdag wordt de serie ‘Dirty John’ op 14 februari bij Netflix gelanceerd. Waarmee de on demand dienst de rechten bij Bravo wist te bemachtigen, zodat jij naar deze serie kan gaan kijken.

The Umbrella Academy

the Umbrella Academy - Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien
Bron: Christos Kalohoridis & Netflix | The Umbrella Academy

Ik heb er meerdere malen over geschreven, toen de teaser en later de officiële trailer van uitkwam. Ik heb het over ‘The Umbrella Academy’. De superhelden serie dat niet zo bekend in de oren klinkt als bijvoorbeeld The Avengers. Netflix heeft de inspiratie bij Dark Horse Comics vandaan gehaald, en hoopt een nieuwe originele serie te gaan lanceren.

Als jou Valentijn niet langs is geweest, wees de dag erna niet getreurd. Want de serie wordt namelijk op 15 februari bij Netflix gelanceerd. Wanneer de geadopteerde superhelden hun adoptie vader kwijt raken en het einde van de wereld steeds dichterbij komt, moeten zij actie ondernemen. Alleen lijken zij niet goed te functioneren als groep. Weten zij het einde van de wereld tegen te houden?

Paddleton

Paddleton - Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien
Bron: Netflix | Paddleton

Het Nederlandse spreekwoord ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’ lijkt bij de Netflix film ‘Paddleton’ heel toepasselijk te zijn. Wanneer de twee buren en tevens ook de buitenbeentjes bevriend raken. Krijgen zij al snel te maken met een grote tegenslag. De jongste van de twee heren krijgt de diagnose, dat hij terminale kanker heeft.

Hoe ga je daar als vrienden mee om? In de film ‘Paddleton’ lijken zij hier het beste uit te willen halen. Na het zien van de trailer kreeg ik het idee, dat de makers proberen te balanceren tussen het verdrietige en proberen de moed erin te houden. Een combinatie wat een hit of juist een misser kan worden. Wil jij naar een anders soort film kijken? Dan kan je vanaf 22 februari bij Netflix terecht. Dan staat te film voor jou klaar!

Isn’t It Romantic

Isn't It Romantic - Deze nieuwe titels zijn vanaf februari bij Netflix te zien
Bron: Netflix | Isn’t It Romantic

Een aantal maanden geleden kwam de trailer van ‘Isn’t It Romantic‘ uit. Ik was er erg enthousiast over, ook al had ik een aantal kanttekeningen. Toch lijkt Warner Bros niet zeker van zijn zaak te zijn, en heeft de rechten richting Netflix geduwd. Want de komedie film is vanaf 28 februari bij Netflix te zien. Daarmee is het ook direct de hekkensluiter van de maand. De film gaat over het volgende:

“In New York doet architecte Natalie er alles aan om op haar werk te worden opgemerkt. Ze wordt echter eerder gevraagd om koffie en bagels te halen dan om de volgende wolkenkrabber in de stad te ontwerpen. Alsof dit nog niet erg genoeg is, raakt Natalie, die van nature een cynische blik op de liefde heeft, tijdens een beroving buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, ontdekt ze dat haar leven in haar ergste nachtmerrie is veranderd: een romantische comedy waarin ze zelf de hoofdrol speelt.

Latest Reviews

Ook interessant
Throwback Music
P!nk – Sober [Throwback Thursday]