D23 Expo: Disney Plus
Bron: D23Press.com | D23 Expo: Disney Plus

Nieuw vanaf 2020 bij Disney Plus

Dit zijn de originele films en serie die vanaf 2020 bij Disney Plus zijn te zien

Het opbouwen van een streamingdienst heeft tijd heeft nodig. Ook Disney kan geen goed draaiende streamingdienst afleveren in een maand tijd. Daarom wordt er genoeg originele content gemaakt dat vanaf 2020 bij Disney Plus is te zien. Van Disney Plus Original series en film tot en met bioscoop titels die je oneindig kan gaan bekijken. Hieronder vindt je de beste titels die Disney bekend heeft gemaakt, om in 2020 te lanceren.

Naast de nieuwe titels zal er aan het eind van 2020 bij Disney Plus een lading met nieuwe seizoenen online komen. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe seizoenen van ‘The Mandalorian‘ en ‘High School Musical: The Musical: The Series’. Dat betekend dat er genoeg online komt om het hele jaar naar Disney Plus te blijven kijken. Want de films ‘Toy Story 4’, ‘The Lion King‘, ‘Maleficent: Mistress of Evil‘, ‘Frozen 2‘, en ‘Star Wars: The Rise of Skywalker‘ komen naar de streamingdienst.

De live action series vanaf 2020 bij Disney Plus

Dairy of a Future President -
Bron: DTCI Media & Disney | Dairy of a Future President

De serie ‘Dairy of a Future President‘ verteld het verhaal van Elena. Zoals zij dat het in haar dagboek heeft geschreven. In de serie volg je een Cubaans-Amerikaans 12-jarig meisje. Terwijl ze door de ups en downs van de middelbare school navigeert en haar reis om de toekomstige president van de Verenigde Staten te worden. Voor Disney is dit een hele stap vooruit, omdat je er van de bekende paden wordt afgeweken. De serie zal snel uitkomen, want het is vanaf 17 januari 2020 bij Disney Plus te zien.

In 2018 kwam de film ‘Love, Simon‘ uit. Waarin een homoseksuele jongen eindelijk de hoofdrol had. Althans het karakter. De nieuwe streamingdienst is van plan voor de nodige diversiteit te gaan zorgen. De serie volgt Victor, een nieuwe student aan Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking, geconfronteerd met uitdagingen thuis, zich aanpassen aan een nieuwe stad en worstelen met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt, strekt hij zich uit naar Simon om hem te helpen door de ups en downs van de middelbare school te navigeren. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Toen ik een tiener was, kon je niet om de ‘Lizzie McGuire‘ serie en film heen. Actrice Hilary Duff zal in 2020 bij Disney Plus terugkeren in de iconische rol. In het nieuwe seizoen heeft de tijd niet stil gestaan en iedereen is ouder. Je ziet hoe Lizzie is opgegroeid en haar volwassen leven probeert in te richten. Natuurlijk kom je als dertiger de nodige tegenslagen en problemen tegen. Ook zal de getekende Lizzie terugkeren bij Disney. De 2D geanimeerde karakter zal voor de nodige commentaar zorgen. De precieze releasedatum is tot op heden niet bekend.

Het is tijd voor nieuwe animatie series en films!

Short Circuit -
Bron: Cartoonbrew.com | Short Circuit

Met de lancering van Disney Plus wist Pixar de nodige Pixarshorts online te zetten. Wat ik een hele goede toevoeging vind. In 2020 komen daar zeker een aantal nieuwe titels bij. Alleen wordt dat dit keer onder de noemer ‘Short Circuit‘ uitgebracht. In de video, dat hierboven staat, worden de eerste beelden getoond. Alleen zijn er geen titels of andere informatie bekend gemaakt.

In 2019 werd ‘Toy Story 4‘ in de bioscoop gelanceerd. Het was financieel een groot succes. Alleen wilde de fans weten waar Bo Peep in het derde deel was gebleven. In de korte animatie film ‘Lamp Life‘ ga je de antwoorden krijgen. Want de Disney en Pixar makers gaan je laten zien wat ze tussen deel twee en vier heeft gedaan. Bereidt je voor door de ‘Toy Story’ films te kijken, en later in 2020 bij Disney Plus de korte animatie aan te zetten.

Tot op heden moest je bij de Disney Channel zijn om naar de animatie serie ‘Star Wars: The Clone Wars‘ te kijken. Daar komt in 2020 bij Disney Plus verandering in. Want in het komende jaar zal er een nieuw seizoen online worden uitgebracht van de met Emmy® bekroonde animatieserie. Met twaalf geheel nieuwe afleveringen komen de klassieke personages Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala, evenals fan-favorieten Ahsoka Tano en Captain Rex terug.

Aan het begin van de jaren 2000 lanceerde Disney Channel de serie ‘Phineas & Ferb’. Bij het grote publiek werd het een grote hit. Dit jaar kan ga je terug naar de bekende franchise, er komt in 2020 bij Disney Plus een nieuwe 2D animatie film. In ‘Phineas & Ferb Movie: Candance Against the Universe‘ draait om Phineas en Ferb terwijl ze door de melkweg vertrekken om Candace te redden. Die door buitenaardse wezens is ontvoerd en utopie heeft gevonden in een verre planeet, vrij van vervelende kleine broertjes.

National Geographic

Tot nu toe heeft National Geographic alleen een originele serie gemaakt voor Disney Plus met Jeff Goldblum. Daar komt in 2020 bij Disney Plus verandering in. Dan komen er een aantal documentaires naar de streamingdienst. Je kan de hele wereld rond van de documentaires ‘Penguins‘, ‘Dolphin Reef‘ en ‘Elephant‘ konen het komende jaar naar je toe.

Daarnaast zal journalist Bob Woodruff met een reeks afleveringen van ‘Rogue Trip‘ komen. Want hij reist de wereld rond met zijn 27-jarige zoon, Mack. En bezoekt alle plaatsen die je gemiddelde toerist het minst waarschijnlijk waagt – de valse, vaak onbegrepen en vaak over het hoofd gezien delen van de wereld waarvan de verborgen hoeken verrassen, verbazen en inspireren. Dit is de familievakantie die de meesten van ons het minst waarschijnlijk zullen nemen.

De Marvel Cinematic Universe komt naar Disney Plus

The Falcon and Winter Soldier -
Bron: Screen Rant | The Falcon and Winter Soldier

In 2019 wist Kevin Feige los te laten dat de series op Disney Plus en grote films een connectie hebben. Je moet het allemaal zien om te begrijpen wat er allemaal gebeurd. Het lijkt erop dat Disney wat langer wacht om het grote publiek te bereiken. Er komen in de loop van 2020 andere landen bij die van Disney Plus gebruik kunnen maken. De eerste serie dat wordt gelanceerd is ‘The Falcon and the Winter Soldier‘. Het verhaal zal zich na de ontwikkelingen van ‘Avengers: Endgame’ plaatsvinden. Waardoor de kans groot is dat je gaat zien, hoe de Falcon zijn rol als Captain America gaat invullen.

In november van 2019 startte de opnames van ‘Wandavision‘. Met het lanceren van de bovenstaande video, maakte Disney plus bekend dat de serie in 2020 al naar de streamingdienst komt. Het lijkt erop dat Wanda haar ideale wereld heeft gecreëerd. Waarin Vision als geliefde om haar heen leeft. Wat is realiteit en wat is fantasie? De serie zal aan het eind van 2020 bij Disney Plus te zien zijn. Is de zesdelige serie het begin van een grote ontwikkeling?

Disney Plus Original films

Stargirl -
Bron: Mondofox.it | Stargirl

De film ‘Stargirl‘ komt 13 maart 2020 naar Disney Plus, en is een teder en ongebruikelijk coming-of-age verhaal. Gebaseerd op de veelgeprezen, bestverkopende jongvolwassen roman van de New York Times over een bescheiden middelbare scholier, zij voelt zich op een onverklaarbare manier aangetrokken tot het vrijgevochten nieuwe meisje. Wiens onconventionele manieren veranderen hoe ze zichzelf zien … en elkaar.

De bekende tienerboeken komen het aankomende jaar naar het kleine scherm. De film ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made‘ zal begin 2020 bij Disney Plus te zien zijn. Disney laat het volgende los over de serie: In ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’ volg je de hilarische gebeurtenissen van onze eigenzinnige held, Timmy Failure, die samen met zijn 1500-pond ijsbeerpartner Total, Total Failure Inc., een detectivebureau in Portland runt.

Secret Society of Second Born Royals‘ introduceert Sam, een opstandige prinses. Ze staat op de tweede plaats in de troon opvolging van het koninkrijk Illyria. Net zoals Sam’s ongeïnteresseerdheid in de koninklijke manieren van leven op een recordhoogte staat, is ze verbluft om te leren dat ze superkrachten heeft. En tot een geheim genootschap behoort met een lange traditie van heimelijk de vrede bewaren in het hele koninkrijk. De film volgt Sam’s avonturen in een topgeheim trainingsprogramma voor een nieuwe klasse van tweede geboren vorsten die de wereld moeten redden.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
Mayhem Miller is een bekende in de entertainment wereld