Bron: Netflix

Nieuw vanaf augustus 2019 bij Netflix

Welke films en series zijn vanaf augustus te zien bij de bekende streamingdienst?

Met deze nieuwe titels dat vanaf augustus 2019 bij Netflix uitkomen, sleept de streamindienst je de zomer door

Er staat een nieuwe maand te wachten vol met content dat wordt uitgebracht. Om de agenda op een goede manier te vullen, of juist te relaxen op een doelloze zondag. Ik wil jou helpen om het voorbereiden wat makkelijker te maken, heb ik de de series en films dat vanaf augustus 2019 bij Netflix te zien zijn, op een rij gezet.

Het kan zijn dat de content van de maand juli nog niet hebt gezien. Lees hier welke serie en film titels de afgelopen maand uitkwamen. Zodat de beste content niet over het hoofd worden gezien. Van welk onderstaande titels wil jij heel graag zien? Laat het onder dit bericht achter of via de sociale kanalen weten.

Otherhood

Otherhood -
Bron: @2019 Netflix | Otherhood

Goede vriendinnen Carol, Gillian en Helen voelen zich buitenspel gezet en verwaarloosd. Ze besluiten naar New York te gaan om een hechtere band met hun zoons te krijgen en komen er tijdens hun reis achter dat hun zoons niet de enigen zijn die hun levens moeten veranderen. Een poging om hun zoons beter te leren kennen verandert in een avontuur vol nieuwe ontdekkingen die een heel nieuw licht werpen op hun relatie met hun kinderen, vrienden, echtgenoten en natuurlijk henzelf.

Angela Bassett, Patricia Arquette en Felicity Huffman zijn samen te zien in de Netflix film ‘Otherhood’. Een verhaallijn als hierboven staat beschreven, kan bekend klinken. Want het lijkt op een mix van ‘Sex and the City’ en ‘Bad Moms’, wat de dames gaan de bloemetjes buiten zetten.

Regisseuse Cindy Chupack had in het verleden gewerkt aan ‘Sex and the City’ waardoor de connectie niet vreemd is. Het enige wat ik vreemd vond, was dat het verhaal zich afspeelt rondom moederdag. Terwijl de film vanaf 2 augustus 2019 bij Netflix te zien zal zijn. Dit komt omdat Felicity Huffman betrokken was bij een schandaal. De film zou in april uitkomen, maar kon beter worden verplaatst.

Mindhunter

Mindhunter -
Bron: Patrick Harbron & Netflix | Mindhunter

Na het eerste seizoen van ‘Mindhunter‘ zijn FBI agents Holden Ford en Bill Tench terug en tasten verder in de psyche van degenen die het ondenkbare hebben gedaan. Met hulp van psycholoog Wendy Carr passen ze hun baanbrekende gedragsanalyse toe op de jacht op beruchte seriemoordenaars.Naast de bekende gezichten Jonathan Groff en Holt McCallany, zullen Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazie en Sierra McClain aan de cast worden toegevoegd.

Achter de schermen zijn er ook bekende namen. Want David Fincher van onder andere Gone Girl, Andrew Dominik van Killing Them Softly en Carl Franklin van House of Cards hebben verschillende afleveringen geregisseerd. Dat geeft een goed beeld van wat je kan verwachten. Waarschijnlijk een mix van psychologie met daarbij verschillende zaken die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Het tweede seizoen is vanaf 16 augustus 2019 bij Netflix te zien.

American Factory

American Factory -
Bron: Netflix | American Factory

Tussen al het film en serie geweld is er vanaf 21 augustus 2019 bij Netflix de documentaire ‘American Factory’ te zien. Julie Reichert en Steven Bognar zijn Academy Award®-genomineerde en Emmy Award®-winnaars. Zij duiken met de camera diep in een postindustrieel Ohio.

Waar een Chinese miljardair een nieuwe fabriek opent in de kaf van een verlaten fabriek van General Motors en tweeduizend Amerikanen met een blauwe kraag inhuurt. Vroege dagen van hoop en optimisme maken plaats voor tegenslagen als hightech China botst met het Amerikaanse volk van de arbeidersklasse.

Dark Crystal: Age of Resistance

Kijk hier naar de eerste beelden van Dark Crystal: Age of Resistance
Bron: Netflix | Dark Crystal: Age of Resistance

Met ‘The Dark Crystal: Age of Resistance‘ keer je terug naar de wereld van Thra met een geheel nieuw avontuur. Wanneer drie Gelfling het gruwelijke geheim achter de macht van de Skeksis ontdekken, begeven ze zich op een epische reis om de vuren van rebellie te ontsteken en hun wereld te redden.

Met andere woorden, het bedrijf van Jim Henson, de grote man achter de originele film, hebben een deal met Netflix. Zij gaan het verhaal, dat voorafgaand aan de film werd verteld. Waardoor je meer tijd in de bekende wereld kan doorbrengen, en ook nog eens letterlijk. Het eerste seizoen bestaat namelijk uit tien afleveringen. Ik kan niet wachten tot dat de zomer wordt afgesloten met seizoen één van ‘Dark Crystal: Age of Resistance’, dat vanaf 30 augustus 2019 bij Netflix zal uitkomen.

Latest Reviews