Bron: Charles Deluvio & Unsplash

Nieuw vanaf augustus 2019 in de bioscoop

Welke films worden er in augustus gelanceerd?

Bereid je voor, want deze films draaien vanaf augustus 2019 in de bioscoop

De filmwereld pakt de maand augustus om films te lanceren waarbij het risico bestaat dat het een flop kan worden. Dat is duidelijk te zien in de lijst met titels die vanaf augustus 2019 in de bioscoop te zien zijn. Natuurlijk draaien de grote titels, die in juli uitkwamen nog in de bioscoop.

Toch komt er genoeg uit waarbij er een grote variatie is qua genre. Van animatie, tot en met komedie en horror. Welk van de onderstaande titels wil jij als eerst gaan bekijken? Er zijn een aantal titels die ik niet in de lijst heb gezet, maar het benoemen wel waard zijn. Zoals ‘Angel Has Fallen’, ‘Poms’, en ‘Jim Button en de stad van de draken’.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © 2019 – Universal Pictures & Filmdepot | Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Universal Pictures hoopt dat de ‘Fast & Furious’ franchise nog lang niet stopt. Want de filmstudio weet tot nu toe flink te scoren. Omdat voor elkaar te krijgen wordt de eerste spin-off gelanceerd. Waarbij Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren in te zien zullen zijn. Voor Vin Diesel moet dit een klap in het gezicht zijn, want hij mag niet mee doen.

In ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw‘ heeft de zus van Deckard Shaw, Hattie Shaw een serum gestolen. Nu heeft zij Brixton achter haar aan. Want hij wilt het terug, maar zij krijgt hulp van haar familie. Hobbs & Shaw helpen haar en de nodige extreme actie scenes volgen elkaar in rap tempo op. De trailer ziet er goed uit en maakt mij enthousiast wat er gaat komen. Hoe CGI en bizar de beelden som ook zijn. De film is vanaf 1 augustus 2019 in de bioscoop te zien.

Playmobil the Movie

Playmobil the Movie - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: Independent Films & Filmdepot | Playmobil the Movie

Nadat Lego de eerste film had gelanceerd, was het de vraag wanneer andere speelgoed fabrikanten dit voorbeeld zouden gaan volgen. Het heeft een aantal jaar geduurd, maar ‘Playmobil the Movie‘ wordt in augustus gelanceerd. Het verhaal is gelukkig niet te vergelijken met de Lego variant, anders waren de beschuldigingen van kopiëren al online opgedoken.

Het fantasie gedeelte komt zeker terug, want dat hoort nou eenmaal bij speelgoed. Een kind kan de meest bizarre combinaties maken, en voor hen is dat de meest logische ooit. In ‘Playmobil the Movie’ moet Marla achter haar jongere broertje aan. Want hij is namelijk in de wereld van de Playmobil gezogen. Met de nodige hulp probeert zij haar broertje terug te vinden. Zodat zij beide terug kunnen naar de echte wereld. Vanaf 7 augustus 2019 in de bioscoop te zien.

Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © 2018 Paramount Players, a Division of Paramount Pictures. All Rights Reserved & Filmdepot | Dora and the Lost City of Gold

Toen ik de eerste trailers had gezien van ‘Dora and the Lost City of Gold‘, had ik al snel het idee dat ‘Jumanji: Welcome to the Jungle‘ een grote inspiratie bron was voor de studio. Sony Pictures heeft een heleboel geld weten te verdienen, en voor Paramount is dit de uitgelezen kans om dat ook te doen.

In de live action versie, is Dora wat ouder en heeft zij een ‘normaal’ leven. Althans, zij komt over als Cady van ‘Mean Girls’. Diegene is in het wild opgegroeid en moet zich aanpassen om tussen de andere tieners te horen. De avonturen in de jungle zien er goed uit, en zal een grote groep mensen aanspreken. Van de grote Dora fans tot en met families die willen afkoelen in de bioscoop. De film ‘Dora and the Lost City of Gold’ is vanaf 8 augustus 2019 in de bioscoop te zien.

Scary Stories

Scary Stories - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Scary Stories

Als je de voorgaande films van Guillermo del Toro bekijkt, dan past ‘Scary Stories‘ in het straatje van de reggiseur. Hij weet de horror altijd terug te laten komen, zonder dat het te eng wordt. Met zijn nieuwste film kan hij gaan uitpakken. De enge verhalen schrijven zichzelf. Want na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis, aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek.

Alleen worden de verhalen, die tot leven komen, niet door een persoon geschreven. Het boek gaat namelijk een eigen leven leiden, waardoor de meest gruwelijke verhalen ook daadwerkelijk uit gaan komen. Bereidt je voor op de meest huiveringwekkende beelden. Waarbij het bloed en andere elementen worden getoond. De film ‘Scary Stories’ is vanaf 8 augustus 2019 in de bioscoop te zien.

Once Upon a Time… In Hollywood

Once Upon a Time... In Hollywood - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © 2018 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Once Upon a Time… In Hollywood

Het heeft even geduurd voordat Quentin Tarantino zijn negende film kon lanceren. Het debacle met Harvey Weinstein zorgde er namelijk voor, dat hij naar een andere filmstudio moest. Na veel lobbyen heeft hij het voor elkaar. Sony Pictures komt hem uit de brand helpen, zodat ‘Once Upon a Time… In Hollywood’ kan worden gelanceerd. Met in de film: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Al Pacino.

De eerste trailer wist mij weinig tot geen duidelijkheid te geven over het verhaal van de film. Toen ik verder onderzoek ging doen, kwam ik erachter dat het onder andere gaat om de dood van Sharon Tate. Daarbij lijkt het erop dat Quentin Tarantino de kijker achter de schermen wilt laten kijken. Want hoe verlopen opnames van een film toentertijd? Mocht jij interesse hebben in de film, jij kan de film vanaf 15 augustus 2019 in de bioscoop gaan bekijken.

The Angry Birds 2

Angry Birds 2 - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Angry Birds 2

De app en game voor de smartphone was een gigantische hit. Er zijn genoeg jaren verstreken en de populariteit mag wat zijn gezakt, dat betekent niet dat men de boze vogels zijn vergeten. In 2016 kwam het eerste deel uit en ‘The Angry Birds 2‘ komt eraan. Waarin de varkens en vogels samen moeten werken om van de nieuwe vijand af te komen. Zoals je kan verwachten gaat dat niet direct goed, zonder dat het nodige fout gaat.

Ondanks dat ik niet heel enthousiast werd van de tweede trailer. Ik wil wel zien of deze beelden een verkeerd beeld hebben gegeven. De grappen leken alle kanten op te gaan, van schunnige grappen voor volwassenen tot en met grappen die voor kinderen perfect zijn. Het duurt nog even voordat de film uitkomt, maar zet 21 augustus 2019 in je agenda.

Good Boys

Good Boys - vanaf augustus 2019 in de bioscoop
Bron: © Universal Pictures & Filmdepot | Good Boys

Naar mijn idee heeft Universal Pictures heel lang gewacht om de film ‘Good Boys‘ te lanceren. De trailer kwam een lange tijd geleden uit, het wachten wordt beloond want de film is vanaf 22 augustus 2019 in de bioscoop te zien. De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen.

In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas om de drone van Max zijn vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen, waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs.

In een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden. Een combinatie van grappen waar de jonge kijker niets van snapt. Het belooft een grappige en over de top film te worden. Ik kan niet wachten tot dat het 22 augustus is. Dan draait ‘Good Boys’ in de bioscoop.

De katten gaan los in de eerste Cat trailer
Volgende
Cats Trailer

Latest Reviews

Ook interessant
A Quiet Place Trailer