D23 Expo: Disney Plus
Bron: D23Press.com | D23 Expo: Disney Plus

Nieuw vanaf december 2019 op Disney Plus

Welke films en serie worden er in december 2019 op Disney Plus gezet?

De nieuwe streamingdienst van Disney, is niet van plan om het de komende maand rustig aan te doen. Om jou en de andere abonnees richting de feestdagen te blijven vermaken, worden er in december 2019 op Disney Plus genoeg nieuwe titels toegevoegd. Daar blijft het niet bij, want er zijn ook een aantal dingen duidelijk geworden. Hieronder heb ik de beste titels voor je op een rij gezet. Welke Disney Original wil jij deze maand nog zien? In plaats van het wachten tot dat het volgend jaar komt?

Laat ik eerst beginnen met de titels die al eerder uitkwamen, en in december 2019 op Disney Plus worden gezet. Denk aan de Disney en 20th Century Fox films en series. December werd gestart met de lancering met ‘Glory Road’, ‘Marving Rising: Chasing Ghosts’, ‘Garfield: The Movie’ en ‘Marvel Rising: Heart of Iron’.

Op film gebied heeft Disney in december goed te bieden. Zo wordt 5 december komt ‘Thor: Ragnarok’, 11 december ‘Alice Through The Looking Glass’ en 20 December ‘George of the Jungle 2’ naar de streamingdienst komen. Waardoor bekende films aan de catalogus worden toegevoegd.

Het vervolg op de eerste Disney Plus Orginals

Weten de eerste Disney Plus Originals de verwachtingen waar te maken?
Bron: DTCIMedia Disney | Disney Plus Originals

Dan zijn er natuurlijk nog de series die sinds 12 november zijn begonnen met het eerste seizoen. Zoals ‘The Mandalorian’, ‘The World According To Jeff Goldblum’, ‘High School Musical: The Musical: The Series’, ‘Encore!’, ‘Marvel’s Hero Project’, ‘Forky Asks A Question’ en ‘Disney Family Sundays’.

Nu ben ik zelf fan van ‘The Imagineering Story’. In december kan je twee nieuwe afleveringen kunnen bekijken. Op 6 en 13 december worden die gelanceerd. De weken die daar op volgen, gaat de nieuwe serie ‘Pick of the Litter’ van start. Een serie dat draait om blinde geleide honden. Hoe een pup wordt opgeleid om mensen door te wereld te begeleiden. De eerste twee afleveringen van de nieuwe serie zijn vanaf 20 en 27 december te streamen.

Wat ook duidelijk is geworden met de informatie, over de nieuwe releases in december 2019 op Disney Plus. Is wanneer er eindelijk een tweede aflevering van ‘Pixar In Real Life’ online komt. Ik en met mij vele andere mensen, keken wekelijks of aflevering twee eindelijk online stond. 6 december is het zover. Dan zal de Finding Dory Aquarium Escape online staan.

One Day At Disney

One Day At Disney -
Bron: DTCI Media Disney | One Day At Disney

Dan zal ‘One Day At Disney‘ vanaf 3 december van start gaan. Eerder werd er een trailer online gezet. Waardoor Disney een preview aan de kijkers gaf. In de documentaire serie, krijg je een kijkje achter de schermen. Dat is de tweede serie dat je laat zien hoe de makers achter de magie te werk gaan.

De nieuwe serie, zal de verschillende facetten binnen het bedrijf tonen. Van de mensen in de attractie parken tot en met de mensen achter de iconische muziek. De camera zal op vele plekken komen, waar je als fan niet bij kan. Na de eerste afleveringen, zal er op 6, 13, 20, en 27 december een short worden gelanceerd.

PixarShorts: Wind

PixarShorts Wind -
Bron: DTCI Media Disney | Wind

Als je van animatie houdt, dan zal de collectie met PixarShorts je niet zijn ontgaan. Toen Disney Plus van start ging, kon je direct gaan kijken naar onder andere ‘Float’, ‘Kitbull’, ‘Smash and Grab’ en ‘Purl’. De mensen achter Pixar, kunnen met een klein budget een persoonlijk verhaal aan de wereld vertellen. Aan de lijst met shorts zal 13 december 2019 op Disney Plus een nieuwe titel worden toegevoegd.

Dan zal ‘Wind’ in premiere gaan, en zal het volgende laten zien: ‘Wind’ speelt zich af in een wereld van magisch realisme en ziet een grootmoeder en haar kleinzoon gevangen in een eindeloze kloof, puin opruimend dat hen omringt om hun droom te realiseren, om te ontsnappen aan een beter leven. Mocht je korte animatie films nog niet hebben gezien? Ga dat zeker doen, want naast het verhaal, is de animatie een genot om naar te kijken.

Togo

Togo -
Bron: Film Frame, DTCI Disney | Togo

In 1995 lanceerde Universal Pictures de animatie film ‘Balto’, wat hetzelfde verhaal verteld als ‘Togo’. Alleen zal de variant voor de nieuwe streamingdienst een algemener beeld geven. En niet vanuit het perspectief van één hond. Willem Dafoe is geen onbekende acteur, en hij zal de hoofdrol in de film gaan spelen.

In een notendop gaat ‘Togo’ over het volgende: Het verhaal van de sledehond, Togo, die de serumrun van 1925 leidde, maar door de meesten als te klein en te zwak werd beschouwd om zo’n intense race te leiden. Ben jij benieuwd hoe de film eruit gaat zien? Dan kan je vanaf 20 december 2019 op Disney Plus terecht. Dan zal de film tussen de al eerder gelanceerde films en series staan.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
The beauty of abandoned buildings