Nieuwe filmposters Week 49

Welk van de bovenstaande nieuwe filmposters week 49 weten de meeste indruk te maken?

De week is weer voorbij en dat betekend dat er op film gebied genoeg uitkwam. Van de laatste trailers van onder andere ‘Captain Marvel‘ en ‘Avenger: Endgame‘ tot en met nieuw beeldmateriaal. Hierboven staan de nieuwe filmposters van week 49 voor je klaar. Welk van de posters vindt jij het mooist of indrukwekkendst?

Wat je tussen de nieuwe filmposters week 49 is dat het oscar seizoen is begonnen. Er kwamen een aantal nieuwe filmposters uit om de fans en filmliefhebbers te laten weten wat er uit gaat komen. Zo hopen Melissa McCarthy en Olivia Colman de stemmers van onder andere de Golden Globes en Oscars aan hun zijde te krijgen. Dat gaat niet alleen lukken met een nieuwe poster.

Wat je ziet gebeuren is dat de verschillende filmstudio’s heel goed in de gaten houden, welke film er recent in de bioscoop gaan draaien. Nu ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse‘ door Sony en ‘Aquaman‘ door Warner Bros worden uitgebracht. Zie je dat Marvel maar ook Warner Bros daar op in speelt. Niet alleen worden de trailers gelanceerd. Maar zitten zij ook tussen de nieuwe filmposters week 49.

Daar blijft het niet bij, want met ‘Ralph Breaks The Internet‘ worden de filmposters van ‘The Lego Movie 2: The Second Act’ en ‘Wonder Park‘ ook uit. Weten de boven genoemde films jou interesse te wekken met de posters? Dan zijn er nog twee films die voor een groot publiek als onbekend kan overkomen.

Er staan twee films tussen de nieuwe filmposters week 49, het gaat om The Quake en Breakthough

Het gaat om ‘The Quake’ en ‘BreakThrough’. De eerst genoemde film is een Scandinavische rampenfilm, waarin een heftige aardbeving er voor zorgt dat heel Oslo plat ligt. Letterlijk, want het middelpunt van de aardbeving ligt onder de hoofdstad van Noorwegen. De film ‘Breakthough’ gaat over Smith. Hij valt door het ijs en is bijna vijftien minuten onder water. Wanneer alle hoop weg is, gebeurd er een wonder. Hij start met ademhalen. Een Christelijke film waarbij het geloof een groot onderdeel van het verhaal is.

Latest Reviews