Nieuwe filmposters Week 50

Tussen de nieuwe filmposters week 50 staan een aantal pareltjes

Zoals de voorgaande weken krijg je ook dit keer te zien wat de nieuwe filmposters week 50 zijn. Het is een mix van genres geworden. Toch zijn er bijzondere dingen op te merken, welke kant de filmwereld op wilt gaan aan het eind van 2018 en in de loop van 2019. Dat is te zien aan de posters die hierboven staan.

Om te beginnen op eigen bodem. Één van de nieuwe filmposters week 50 is ‘Baantjer: Het Begin’. De film dat in april van 2019 in de bioscoop moet gaan draaien. En tevens voor de start van een gloednieuwe versie van de bekende Baantjer serie moet gaan vormen. Het is een hele gok van RTL om dit te doen, want de eerste serie was een groot succes.

Dan de films waarvan er een tweede deel van uitkomt. Tussen de nieuwe filmposters week 50 staan ‘Happy Death Day 2U‘ en ‘Godzilla II: King of Monsters‘. Van beide films zijn er al trailers uitgekomen. Wat er voor moet zorgen dat mensen de interesse krijgen in de films. Toch helpen de posters, en vooral die van ‘Godzilla II’ dat mensen naar de bioscoop gaan.

Want van de laatst genoemde film kwamen er aparte filmposters van de monsters uit. Dankzij de verschillende kleuren komen de monsters nog beter naar voren, en weten ook zo de aandacht te trekken. De precieze reden dat er verschillende filmposters worden uitgebracht. Toch weet Godzilla de meeste aandacht te trekken.

Een aantal filmsposters week 50 weten net voor de release de aandacht te trekken

Om voor het uitkomen van ‘Mary Poppins Returns‘ aandacht te trekken kwam Disney met een nieuwe en vooral kleurrijke filmposter. Dat geldt ook voor ‘Sonic the Hedgehog’. Het is niet voor het eerst dat een computerspel of andere game de overstap maakt naar het grote scherm. Alleen heeft dat tot nu toe niet voor een groot succes gezorgd.

Als laatst de nieuwe filmposters week 50: ‘Us’ en ‘Captive State’. Twee films die ieders op een eigen manier de aandacht weten te trekken. Voor ‘Us’ is het vooral de regisseur die voor de nodige positiviteit zorgt. Wat de film is het vervolg project van Jordan Peele. En ‘Captive State’, de eerste trailer kwam uit en lieten beelden zien die voor de nodige verwachtingen zorgden. Alleen werkt deze poster daar niet heel erg bij.

Latest Reviews

Ook interessant
The Voice of Holland
Veel ophef bij The Voice of Holland