Nieuwe filmposters week 51

Welk van de nieuwe filmposters week 51 maakt de meeste indruk?

Net voordat (bijna) de hele wereld zich voorbereid op de feestdagen, hopen de filmstudio’s een laatste kans te maken op de nodige aandacht. Want welke films komen er binnenkort of later in 2019 naar de bioscoop? Naast de trailers zijn er ook een aantal nieuwe filmposters week 51 uitgekomen. Welk van de bovenstaande posters weet jou het meest aan te spreken? Laat het hieronder in een reactie achter.

Laat ik beginnen met de films die heel snel in de bioscoop zijn te zien. Het gaat om ‘Welcome to Marwen’, ‘Dragon Ball Super: Brolly’, ‘Nobody’s Fool’ en ‘How to Train You Dragon 3’. Een bijzondere stel films bij elkaar. Toch ben ik heel benieuwd hoe de verschillende films het gaan doen, want er zitten een aantal hele interessante tussen.

Vooral ‘Welcome to Marwen‘. Want Steve Carell is te zien als de getraumatiseerde man. Om er aan te ontsnappen heeft hij zijn eigen fantastie wereld gecreëerd. De trailer deelde ik al een tijd geleden, en sprak mij direct aan. De afbeelding oftewel één van de nieuwe filmposters week 51 is een hele goede verwijzing naar de film.

In de jaren ’90 was de manga ‘Dragon Ball Z’ mateloos populair. Naar mijn weten is de populariteit afgenomen. Toch verkeerd ingeschat, want de strips en series hebben een grote groep fans. De film ‘Dragon Ball Super: Brolly’ komt eraan, en het belooft een film vol wraak, actie en gevechten te worden. Vanaf 24 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Zit jou must see films tussen de nieuwe filmposters week 51?

De komedie ‘Nobody’s Fool‘ heeft lang op zich laten wachten. In Amerika draaide de film al een tijd geleden, en het wist niet veel indruk te maken. Althans de opbrengsten waren niet heel erg goed. Vanaf 17 januari draait de film in de Nederlandse bioscoop. heeft deze poster tussen de andere nieuwe filmposters week 51 je aandacht getrokken?

Het heeft meer dan vier jaar geduurd, voordat ‘How to Train Your Dragen 3’ in de bioscoop te zien is. De fans wachten op de grote ontknoping. De trailer beloofd een waar spektakel, waar de liefde tussen de mensen, maar ook tussen mens en draak op de proef wordt gesteld. Met de nodige humor en spectaculaire animatie.

Gedurende de afgelopen week kwam de trailer van ‘HellBoy‘ uit, wat ook het juiste moment was om naast afbeeldingen met één van de nieuwe filmposters week 51 te komen. Het zegt nog niet zoveel, maar laat wel duidelijk zien met welke film je te maken hebt. Dat geldt ook voor ‘Alita: Battle Angel‘. Er zijn verschillende trailers uitgekomen en de release datum is verplaatst. Toch kwam er een nieuwe fimposter van uit.

De teasers voor ‘Secret Life of Pets 2‘ vliegen je om de oren. Aan de hand van de verschillende karakters krijg je te zien hoe het leven er nu uit ziet. Er is voor een aantal dieren, waaronder Snowball. Hij heeft een baasje, en dat is duidelijk te zien in de nieuwe teaser en één van de filmposters week 51.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Smartphone in stijl