Nieuwe films vanaf februari in de bioscoop

Filmstudio’s lanceren de nieuwe films van 2019, dit zijn de nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien

Bijna ieder jaar houden de filmstudio’s het rustig in de eerste maand. Dat was in 2019 ook het geval, de tweede maand komt eraan en de verschillende studio’s lanceren voorzichtig de eerste films. Daarom een overzicht met de nieuwe films die vanaf februari in de bioscoop te zien zijn. Met een aantal onverwachte titels, die het kijken meer dan waard zijn.

In de loop van het jaar komen een aantal grote titels uit. Van live action, blockbusters en animatie films genoeg om naar uit te kijken. Op welke film kan jij niet wachten? Laat het hieronder achter of via de sociale media. Staat één van de films tussen de titels die vanaf februari in de bioscoop te zien zijn?

The Lego Movie 2

The Lego Movie 2 - nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien
Bron: Warner Bros & Filmdepot | The Lego Movie 2

Na een lading met ‘Lego’ films is er in 2018 rust genomen om de focus volledig te leggen op ‘The Lego Movie 2‘. De film waarmee alles begon krijgt een vervolg en is vanaf 6 februari in de bioscoop te zien. Waarmee je terug keert naar de fantasie wereld, waar alles mogelijk lijkt te zijn.

Warner Bros heeft het slim aangepakt als je naar de campagne kijkt om ‘The Lego Movie 2’ in de spotlight te zetten. Van een aantal grappige en leuke trailers. Tot een kleine feestdagen special, waarmee de film op een hele speciale manier in de picture werd gezet. De Lego voor wat oudere kinderen krijgt de concurrentie van de Duplo stenen. Dat kan voor een hoop grappige en leuke situaties zorgen.

The Quake

The Quake - nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | The Quake

De Noorse film ‘The Quake’ is vanaf 7 februari te zien in de bioscoop. Daarmee komt er een vervolg op de rampenfilm ‘The Wave’. Waarmee een gigantische ramp over Kristian Eikjord en zijn gezin meer schade heeft aangericht, dan dat aan het eind van het eerste deel van de film was te zien.

De titel van de film ‘The Quake’ verraad al genoeg van het mogelijke verhaal wat je gaat zien. Als de film het voor elkaar krijgt om dezelfde sfeer, effecten en vastlegging te pakken. Dan kan de film een mega succes gaan worden. Daar komt wel bij dat je fan of het genre kan waarderen.

Verliefd op Cuba

Verliefd Op Cuba - nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien
Bron: Entertainment One Benelux & Filmdepot | Verliefd Op Cuba

Johan Nijenhuis is nog niet klaar met de ‘Verliefd op..’ reeks en komt met Valentijnsdag met een nieuwe editie. Dit keer speelt de film grotendeels af op Cuba, met de toepasselijke titel: ‘Verliefd op Cuba‘. Waarmee er een tropische storm naar Nederland lijkt te komen. Er is alles aan gedaan om de kijker in de februari een zomer te bezorgen in de bioscoop.

De liefde kan veel met je doen en dat is waar de film heel kort door de bocht over gaat. Met een sterrencast en het acteer debuut van Rolf Sanchez moet jij toch te lokken zijn voor een bioscoop bezoek. Zeker wanneer het winterse weer de komende tijd nog blijft, kan je snakken naar de nodige afleiding, zoals een zomerse bioscoop bezoek.

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel - nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Alita: Battle Angel

Eigenlijk zou ‘Alita: Battle Angel‘ aan het eind van 2018 in de bioscoop te zien zijn. Alleen durfde 20th Century Fox het niet aan om de live action film te lanceren. Er is wat geschoven en nu is de film van Robert Rodriguez en James Cameron vanaf 14 februari in de bioscoop te zien.

De film begint met het volgende: De achtergelaten cyborg Alita wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido. Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Maak je klaar voor de nodige actie en bijzondere effecten.

If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk - nieuwe titels die jij vanaf februari in de bioscoop kan gaan zien
Bron: Entertainment One Benelux | If Beale Street Could Talk

Het wordt druk in de bioscopen vanaf 14 februari, want maar liefst drie films proberen te gaan scoren. Welke titel je niet direct zal opvallen, is toch wel: ‘If Beale Street Could Talk’. De regisseur en Oscarwinnaar van ‘Moonlight’ is terug met een nieuw pareltje. De film werd meerdere malen genomineerd bij de Golden Globes.

Na het zien van de trailer ben ik onder de indruk, want de combinatie met muziek zorgt voor de meest prachtige beelden. het verhaal komt van het gelijknamige boek dat door James Baldwin is geschreven. ‘If Beale Street Could Talk’ speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers en Alonzo ‘Fonny’ Hunt.

Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt.

Latest Reviews

Ook interessant
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Star Wars: Episode VII – The Force Awakens Review