De nieuwe muziek van Kaskade, Paloma Faith en NONONO moet je horen!

Zet je volume op voluit en luister naar de singles die Kaskade, Paloma Faith en NONONO uit hebben gebracht

Er is weer een week voorbij en dat betekend dat er weer nieuwe muziek uit is gekomen. Artiesten als Kaskade, Paloma Faith en NONONO brachten een EP of single uit waardoor jij kan genieten van de muziek. Er zijn natuurlijk meerdere artiesten met singles, EP’s of albums alleen wisten deze drie mijn aandacht te houden toen ik naar de muziek op had staan.

Meer over de nummers van Kaskade, Paloma Faith en NONONO vindt je hieronder.
Mocht je niet genoeg hebben aan deze drie singles. Dan heb ik hieronder de link naar de nieuwe muziek van vorige week neergezet. Op de blog vindt je onder het kopje ‘music’ nog meer berichten waar ik nieuwe en oude muziek deel.

Luister naar de singles van: Fergie, The War on Drugs en Timeflies

Kaskade – Nobody Like You

Ryan Gary Raddon oftewel Kaskade heeft afgelopen vrijdag de EP Redux EP 002 uitgebracht. De mini album staat vol met dance nummers die je voor verschillende gelegenheden kan opzetten. Het is dance in het breedste begrip. Van dance dat je opzet wanneer je wilt relaxen tot de muziek die je luisterd wanneer je los wilt gaan. Het staat er allemaal op.

Hij werkt ook met andere artiesten samen om het nummer zo goed te laten klinken. LöKii, Mr. Tape, Late Night Alumni hoor je op verschillende nummers voorbij komen. Zijn het niet de vocalen dan hebben zij wel gezorgd voor de beat. Luister naar de single ‘Nobody Like You’ om een voorproefje van de nieuwe EP te krijgen.

Paloma Faith – Crybaby

Drie jaar geleden kwam het laatste volledige album van Paloma Faith uit. In de tussentijd heeft zij niet stil gezeten want haar stem was op andere albums te vinden. Zij verzorgde de vocalen op de albums van Sigma, The Broadway Musical: Finding Neverland en Shirley Bassey. Daar bleef het niet bij want in 2015 maakte zij het nummer dat gebruikt werd bij de Rugby World Cup.

Drie jaar later is de eerste single ‘Crybaby’ uit. Vorig jaar zou het album The Architect uit gaan komen. Alleen kwam er een lang gekoesterde droom van de zangeres uit. Zij was zwanger en daar wilde zij van genieten. Een jaar later is het eindelijk zover. Paloma Faith laat met de tekst in ‘Crybaby’ horen dat je kwetsbaar mag zijn. Het maakt niet uit als je huilt, houdt je niet groot en laat je gevoelens zien. Wees oprecht.

NONONO – Masterpiece

Het Zweedse trio van NONONO maakt melodische en dance georienteerde muziek. Dat laten zij ook terug komen met de single ‘Masterpiece’. In 2012 werd de band NONONO gevormd nadat Michael, Tobias en Stina erachter kwamen dat de muziek die de heren maakte heel goed machte met de stem van de zangeres.

Je kent ze waarschijnlijk van de hit ‘Pumpin Blood’. Het nummer werd door Glee gecoverd en mede dankzij de serie werd het een hele grote hit in Europa en Amerika. Nadat zij een aantal EP’s hebben uitgebracht is het tijd om een volledig album uit gaan brengen. Het is bijna af en het begin is er in de vorm van de single ‘Masterpiece’.

Latest Reviews

Ook interessant
Vier Gay Pride samen met Netflix