De nieuwe muziek van Sam Smith, Lauv en LAD is hier te horen

Ben je klaar om de nieuwe muziek van Sam Smith, Lauve en LAD te luisten en toe te voegen aan je afspeellijst?

De artiesten die in dit bericht voorbij komen brachten nieuwe muziek uit die je moet horen. De één zal je waarschijnlijk al gehoord hebben. En de ander kan wat hulp gebruiken met het bekender maken van de nieuwe nummers. Dit keer staat de muziek van Sam Smith, Lauv en LAD centraal. Verschillende genres maar zij hebben gemeen dat dit wel eens hele populaire nummers kunnen gaan worden. Het enige wat jij hoeft te doen is te luisteren en de nummers aan je afspeellijst toe te voegen.

Sam Smith – Pray

Sam Smith cover of The Thrill of It All
Bron: Complex.com

Nu heeft Sam Smith de gave om op dit moment alle muziek dat hij uitbrengt in goud veranderen. Hij is niet de enige Britse artiest die dat voor elkaar krijgt. Zo bezit Adele dezelfde gaven. Terug naar het nieuwe nummer van de zanger. Hij bracht afgelopen vrijdag ‘Pray’ uit en maakt nog meer mensen nieuwsgierig wat de rest van het binnenkort uitkomende album gaat klinken. Sam Smith heeft voor de single samen gewerkt met een aantal bekende in de muziekindustrie. Zo hebben Timbaland, Bob Ludwig en Simon Hale achter de schermen gewerkt om het nummer in elkaar te zetten.

In het nummer ‘Pray’ hoor je Sam zingen over hoe hij alles zelf heeft gedaan en opgebouwd. Toch komt hij niet verder en heeft hoop en hulp nodig. Ook al is hij niet gelovig, hij probeert een manier te vinden om de hoop te vinden. Door te gaan bidden wilt hij verder komen. Want iedereen, gelovig of niet, probeert kracht te halen door te gaan bidden als het einde nadert.

Met de single kwam er ook een titel en een datum dat het te koop is. Over iets minder dan een maand ligt het tweede album The Thrill of it All in de schappen. Sam Smith lanceert op 3 november zijn comeback cd. Hierboven is de cover van de speciale editie te zien. Wil jij de rest van Sam Smith zijn album ook horen?

Lauv – Easy Love

Easy Love from Lauv
Bron: Xclusivejams.com

Tot nu toe had ik geen nummer van Lauv gehoord. Met het horen van ‘Easy Love’ was ik om. In het nummer zit een hele lekkere beat en flow waardoor je direct in de relax modus gaat. De verschillende genres en het gebruik van de electrische gitaar verrasde mij op een hele positieve manier. Vanaf dit moment ben ik fan en ga Lauv in de gaten houden. Eerder dit jaar wist hij van de rest van de wereld wel de aandacht te krijgen die hij verdiend. Want zijn voorgaande single ‘I Like Me Better’ ging viraal en werd opgepikt op Spotify en de radiostations. Een lekker begin, maar daar bleef het niet bij.

Want naast zijn eigen singles heeft ook gewerkt aan muziek van andere artiesten. Zijn schrijf kunsten als songwriter bleven niet onopgemerkt en ariesten als Cheat Codes en Demi Lovato. Als je heel toevallig naar het concert van Ed Sheeran in Azie bent geweest heb je Lauv al eerder gezien. Hij stond in het voorprogramma van de Britse zanger.

LAD – Dance Floor

LAD - Dance Floor
Bron: Twitter.com

De jaren ’80 zijn terug met de single ‘Dance Floor’. LAD bracht de single uit en maakt een debuut als band.
Ik volgde de band al een tijd op Instagram, en zij waren druk bezig om niet alleen de jaren ’80 terug te laten komen maar ook aandacht te vragen voor de muziek die kwam. Toen de single kwam ben ik meteen gaan luisteren en ik vind het heerlijk klinken. Ook al is het overgoten met een soort nostalgie geluid. Het klinkt heel goed en toch van nu. Dit is pas het begin want LAD is net begonnen met muziek uit brengen.

Ben je opzoek naar een nummer om een feest mee op gang te krijgen. Zet ‘Dance Floor’ op want het lijkt wel of de band LAD er voor gekozen heeft om alles wat naar de jaren ’80 voelt en klinkt terug te laten komen. Als je de single op iTunes download of streamt bij Spotify dan kan je ook naar een remix luisteren. Een mix van KNOXA en de dejay zorgt ervoor dat het nummer wat pit krijgt door het tempo omhoog te gooien.

Latest Reviews

Ook interessant
Photo by NETFLIX/NETFLIX - © 2020 NETFLIX, INC.
Jingle Jangle Trailer