Nieuwe muziek van Selena Gomez, Kesha en Oh Wonder

De dames en man zoals Selena Gomez, Kesha en Oh Wonder brachten afgelopen vrijdag nieuwe muziek uit

Selena Gomez feat. Gucci Mane – Fetish

Stilletjes probeert Selena Gomez een comeback te maken. Nadat zij rust nam om alles op een rijtje te krijgen en bezig te zijn met de serie 13 Reasons Why, is zij terug met een tweede single.
Bad Lair was de grote comeback en werd veel besproken omdat de videoclip een verrassend verhaal verteld, en de personages door Selena Gomez gespeeld worden.

Samen met Gucci Mane lanceert zij de nieuwe single ‘Fetish’. Selena Gomez heeft de macht over haar vriend om het uit te maken en aan wanneer zij dat wilt.
Maar ook haar zelfbeeld is heel goed, want wanneer Selena een ander persoon zou zijn zij zou zichzelf doen. En de fetish is de liefde die tussen de twee geliefde is.

Kesha feat. The Dap-Kings Horns – Woman

Iets meer dan een week geleden wist Kesha over het internet te gaan met haar single ‘Praying’. Daarmee liet zij al doorschemeren dat haar nieuwe muziek niet te vergelijken is met waar eerder uit is gekomen.
Daar komt een schepje bovenop met de single ‘Woman’. Samen met The Dap-Kings Horns swingt zij de pan uit, en laat zij horen dat girl power in haar zit! Want koop geen drankje, kom niet aan haar haar en noem haar geen honey!

De singles die tot nu toe zijn uitgebracht zijn veel belovend voor het album dat eraan zit te komen. Vanaf 11 augustus kan je het hele album Rainbow gaan luisteren. Tot die tijd moet je het doen met de twee singles. Een power ballad en een swingende plaat.

Oh Wonder – Overgrown

Wil je een mix van de jaren ’80 en een modern geluid? Dan moet je bij Oh Wonder zijn.
Anthony West en Josephine Vander Gucht vormen het muzikale duo Oh Wonder. En hebben tot nu toe twee albums uitgebracht. Ultralife is het laatste album waar ‘Overgrown’ ook op te horen is.
In eerste instantie wilde zij bekend worden onder de naam Wonder Wonder. Alleen werd dat niet gewaardeerd door de band die onder dezelfde naam muziek uitbracht.
Na twee singles werd vriendelijk verzocht om de naam te veranderen. Toen veranderde de naam naar Oh Wonder.

De single ‘Overgrown’ gaat over een liefde waarvan de één alles doet voor de ander.
Toch heeft hij/zij het gevoel dat er iets niet goed is. Want diegene haalt het licht uit de sterren om de ander te laten gloeien. De geliefde ziet door de bomen het bos niet meer. En op dat moment is de liefde het sterkst want je kan elkaar helpen.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
Dit zijn de Queens van het 9e seizoen Rupaul’s Drag Race