On Demand Review

Nieuwe Netflix trailers: The Crown, Mindhunter en Atypical

On-Demand-Review

De nieuwe Netflix trailers van The Crown, Mindhunter en Atypical beloven veel goeds voor de nieuwe seizoenen


On demand dienst Netflix lanceert veel series. Om mensen enthousiast te krijgen voor een nieuw seizoen komen er regelmatig trailers uit. Van The Crown, Mindhunter en Atypical zijn er nieuwe Netflix trailers uit. De ene serie staat al op Netflix en voor de ander moet je nog een tijd wachten voordat je die kan streamen.

Disney haalt films van Netflix en begint eigen on demand dienst


The Crown – vanaf 8 december te streamen bij Netflix


Vorig jaar bracht Netflix één van de duurste series die zij tot nu toe hadden gemaakt.The Crown is toe aan het twee seizoen en er is een teaser trailer uitgebracht. Het belooft een seizoen vol drama te worden. Met de jonge leeftijd van Queen Elizabeth II is er nog genoeg te vertellen in de komende seizoenen.

Mindhunter – Vanaf 13 oktober te streamen bij Netflix


Na een aantal spannende crime series is Netflix toe aan een nieuwe serie genaamd Mindhunter. Jonathan Groff was de afgelopen jaren te zien in een aantal series als Looking en de stem van Olaf in Frozen. Ik ben heel benieuwd hoe hij is in de nieuwe serie Mindhunter. Als je de trailer ziet krijg je een kleine indruk met wat voor probleem Holden Ford te maken krijgt.


Atypical – Vanaf 11 augustus te streamen bij Netflix


Sinds afgelopen vrijdag kan je de serie Atypical gaan kijken bij Netflix. Toch wilde ik de serie onder de aandacht brengen omdat het een serie is waarbij een Autistische jongen wilt gaan daten. Het laat op een luchtige manier zien hoe het leven van iemand met autisme eruit kan zien. Daarom heb ik de trailer tussen de nieuwe Netflix trailers gezet.

Latest Reviews