Bron: NPO & Jan Willem van Hofwegen

Nieuwe programma’s in januari bij NPO

Met welke programma’s vanaf januari bij NPO blijf jij voor de televisie zitten?

Naast RTL komen er een aantal nieuwe programma’s in januari bij NPO. Wat hebben NPO 1 en NPO 3 te bieden als het om programma’s gaat? Hieronder lees je welke programma’s wanneer worden uitgezonden. Een aantal gestarte programma’s in december gaan aan het begin van 2019 verder. Zoals ‘Flikken Maastricht’, ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Smaakt Naar Meer’.

Wie Is De Mol? 2019

Hoe kan je 2019 beter beginnen dan met ‘Wie Is De Mol? 2019‘? Wat mij betreft niet! Want het is één van de meest besproken programma’s van NPO 1. Deze editie heeft naast de nieuwe bekende Nederlanders ook een nieuwe presentator. Waardoor het voor de kijker wennen is. Wil jij erachter komen welke bekende Nederlander de andere deelnemers tegenwerkt? Het spannende programma is vanaf 5 januari bij NPO 1 te zien. Houdt de blog in de gaten, want daar komt de wekelijkse recap weer online te staan.

Wie Is De Mol? 2019 & Project Rembrandt - Met welke programma's vanaf januari bij NPO blijf jij voor de televisie zitten?
Bron: AVROTROS, NTR & Ruben Timman, nowords.nl | Wie Is De Mol? 2019 & Project Rembrandt

Project Rembrandt

Er is een nieuw talenten programma te zien, en dit keer bij NPO 1. Vanaf zondag 8 januari om 21.20 uur presenteert Annechien Steenhuizen het programma ‘Project Rembrandt’. Waar je in de acht weken tijd gaat zien welke deelnemer de beste kunstschilder van Nederland is. In iedere afleveringen komen er verschillende opdrachten voorbij en de meest prachtige Nederlandse locaties.

Alle doeken worden bekeken en bekritiseerd door Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum en gespecialiseerd in 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst, en Lita Cabellut, kunstenares. Pieter en Lita worden iedere aflevering bijgestaan door een bijzonder gastjurylid. Samen bepalen ze iedere week: wie gaat er door en wie valt er af?

Keuringsdienst van Waarde

Iedere Nederlander is een consument, maar weet jij wat er in de supermarkt of andere winkel wordt verkocht? Soms wordt er via een reclame of product iets beweert, maar wat het echte verhaal wordt achter gehouden. In het programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ wordt je als kijker meegenomen naar de oorsprong. Want klopt het wat er in reclame’s wordt verkocht? Vanaf 27 januari bij NPO 1 om 20.25 uur te zien.

Keuringsdienst van Waarden & Hij is een Zij - Met welke programma's vanaf januari bij NPO blijf jij voor de televisie zitten?
Bron: KRO-NCRV & Stijn Ghijsen | Keuringsdienst van Waarde & Hij is een Zij

Hij Is Een Zij

Niet alleen NPO 1 heeft spraakmakende programma’s die worden uitgezonden. Want het programma ‘Hij is een Zij‘ wordt vanaf 8 januari bij NPO 3 uitgezonden. Ook dit jaar volgt Jan Kooijman een aantal mensen die bezig zijn om van geslecht te veranderen. Op het eerste gezicht lijkt het en makkelijk verhaal, maar dat is het zeker niet. Want de omgeving staat soms niet achter het besluit of heeft er wat over te zeggen.

Latest Reviews

Ook interessant
Het najaar van RTL begint met de volgende programma’s