Nieuwe programma’s vanaf februari bij RTL

Deze nieuwe programma’s zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien

De stal van RTL slonk in januari een beetje, alleen komen er een aantal nieuwe programma’s uit. Er is genoeg om naar uit te kijken, en daarom wil ik een update geven over welke nieuwe programma’s vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien zijn. Welk van de onderstaande titels ga jij volgen? Er zijn een aantal programma’s die in januari van 2019 begonnen en in februari nog doorgaan.

Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: RTL XL | Kopen Zonder Kijken

Voor een aantal mensen kan het een nachtmerrie worden om een goed huis te vinden. Er kunnen een hele hoop redenen zijn waarom het niet lukt om het perfecte huis te vinden. Het nieuwe RTL 4 programma ‘Kopen Zonder Kijken’ gaat je helpen! Want er zijn een aantal woonexperts die daar bij gaan helpen.

Om de mensen mentaal te ondersteunen is Martijn Krabbe er, hij zal helpen met alle indrukken die binnen kunnen komen. Het programma is vanaf 25 februari bij RTL 4 om 20.30 uur te zien, waar je in iedere aflevering gaat zien hoe mensen worden verrast met een woning, zonder dat zij daar zelf inspraak in hebben.

Soof 2

Soof 2 - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: RTL XL | Soof 2

De films waar Soof de hoofdrol in speelde waren mateloos populair, het tweede seizoen van de serie was al even bij Videoland te zien. Als jij geen abonnement hebt bij de streamingdienst, dan kan je vanaf 17 februari bij RTL 4 terecht. Om 22.00 uur kan jij acht weken kijken hoe het leven van de kokkin richting de televisie gaat.

Want zij ga na een kook boek aan de slag met haar eigen televisie programma. Dat alles is leuk om naar te kijken, maar als Soof haar leven op d’r kop staat. Dan kan het alleen maar met de nodige liefdesperikelen.

Love Is In The Air

Love Is In The Air - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: Roberttenbrink.nl | Love Is In The Air

Robert ten Brink is en zal altijd de dokter van de liefde blijven. Met het programma ‘All You Need Is Love’, weet hij week na week kijkers aan de buis vast te laten plakken. Een aantal jaar geleden wist een onderdeel van het bekende liefdes programma op zijn eigen benen te gaan staan.

Met ‘Love Is In The Air’ neemt Robert familie en/of vrienden mee naar een verre bestemming om de geliefde daar op te zoeken. In het nieuwe seizoen, dat vanaf 27 februari bij RTL 4 is te zien, stapt hij opnieuw met de mensen in het vliegtuig naar Azië. Kan jij het droog houden wanneer de geliefde elkaar in de armen vliegen? Dat wordt vanaf eind februari de tissues erbij pakken.

Kees Van Der Spek Ontmaskert

Kees van der Spek Ontmaskert - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: RTL.nl | Kees van der Spek Ontmaskert

Aan het eind van 2018 maakte Kees van der Spek de overstap van SBS6 naar RTL. Bij zijn eerste programma bij de zender pakt hij zijn succes nummer weer op, dat vanaf 26 februari bij RTL 5 te zien. Op die datum vanaf 20.30 uur kan je gaan kijken naar de zoektocht naar oplichters, fraudeurs, dieven, afpersers en andere criminelen.

Hiervoor bezoekt hij grimmige locaties en loopt hij zelf veel risico, want niet iedereen is blij met zijn komst. In Kiev stort Kees zich als trouwlustige vrijgezel op de frauduleuze huwelijksmarkt en ontdekt hij dat er een vreemd luchtje zit aan de toeristenreisjes naar Tsjernobyl. In Florence ontmaskert hij een groep zogenaamde kunststudenten die op straat schilderijen verkopen en blijken de beroemde goudverkopers van de Ponte Vecchio zeer onbetrouwbaar te zijn.

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: RTLBoulevard.nl | Hotter Than My Daughter

Toen Gordon de overstap naar SBS6 maakte, sprong Patty Brad in het gat dat hij achter liet. De presentatrice neemt vanaf 27 februari het programma ‘Hotter Than My Daughter’ over. Patty gaat samen met haar team de moeders en dochters helpen om de looks en andere onderliggende problemen te verbeteren.

Nu kan je Patty kennen van haar hysterische programma’s, alleen zal de aanpak dit keer anders zijn dan Gordon. Het is ook afwachten of RTL deze kans aangrijpt om het hele programma een frisse look te geven. De bekende over de top moeders zullen wel terugkeren, want zij worden onder handen genomen. Zodat zij op een volwassen en vrouwelijke manier over straat kunnen.

Temptation Island

Temptation Island - nieuwe programma's zijn vanaf februari bij RTL 4 en 5 te zien
Bron: Televizier.nl | Temptation Island

Voor vele begint het guilty pleasure programma ‘Temptation Island’ weer. RTL heeft gekozen voor een bijzondere datum om te starten, namelijk 14 februari. Er worden vier nieuwe koppels naar een tropisch eiland gevlogen, waar zij de uitdaging aan gaan. De relatie wordt getest, en wel door een groep vrijgezelle vrouwen en mannen op hen los te laten.

Dat zorgt voor de nodige hete nachten, waarbij de ander via een video moet zien hoe het mis loopt. Jij kan maar liefst 16 weken lang gaan zien hoe de stellen werken aan de relatie. Dat kan vanaf 14 februari om 20.30 uur.

Latest Reviews