Televisie

Nieuwe programma’s vanaf maart bij RTL

Dit zijn de titels van programma’s dat je vanaf maart bij RTL niet kan missen

Het is de derde maand van 2019 en dat betekend dat er een aantal nieuwe seizoenen van start gaan van bepaalde televisie programma’s. Daar komt meer bij kijken, want de televisiezenders proberen ook nog nooit uitgezonden programma’s uit. Hieronder een selectie van RTL programma die je de komende maand niet mag missen.

Chantal Komt Werken

Chantal Komt Werken - Nieuwe programma's vanaf maart bij RTL
Bron: AndC | Chantal Komt Werken

Vanaf 28 maart blijft Chantal niet slapen, maar ‘Chantal Komt Werken’. Als presentatrice en actrice staat zij continue in de spotlight. Er zijn een hele hoop andere beroepen waar geen spotlight op staat. Het programma ontstond op het online platform ‘&C’ maar werd te goed bekeken. Waardoor een stap naar RTL 4 niet onmogelijk was.

Aan Chantal de taak om te kijken hoe de gewone Nederlander zijn of haar brood verdiend. Van de brandweer tot en met winkel medewerker, Chantal geeft zich volledig. Zij heeft meerdere malen op Instagram laten zien dat haar wekker op onmenselijke tijden wordt gezet. Zodat zij andere banen komt proberen. Om 20.30 uur kan je gaan kijken hoe Chantal het er vanaf brengt.

BeauFive Days Inside

Beau Five Days Inside - nieuwe programma's vanaf maart bij RTL
Bron: RTL | Beau Five Days Inside

Het eerste seizoen van ‘Beau Five Days Inside‘ was een regelrechte hit voor RTL 4. Vanaf er komt een nieuw seizoen aan en dat is vanaf 26 maart bij RTL 4 te zien. Na het winnen van de Televizier-ring moeten er meer mensen interesse hebben in het programma. Want Beau is de aangewezen persoon om dit te doen. Hij gaat er open in en zonder vooroordeel verblijft hij een aantal dagen bij verschillende instellingen.

De instellingen waren in het eerste seizoen heel divers, waardoor de interesse bleef. In het tweede seizoen gaat hij naar bijvoorbeeld: Villa Pardoes waar kinderen met een ernstige, mogelijk levenbedreigende ziekte een gratis vakantieweek krijgen of de Penitentiaire Inrichting (PI) Krimpen aan den Ijssel. Zet het in je agenda, want vanaf 20.30 uur wordt het nieuwe seizoen uitgezonden.

Iedereen Had Het Erover

Iedereen Had Het Erover - nieuwe programma's vanaf maart bij RTL
Bron: RTL XL | Iedereen Had Het Erover

Voor het nieuwe RTL 4 programma gaat Art Rooijakkers terug naar een aantal spraakmakende nieuwsberichten. Zoals: Laura Dekker die als 14-jarig meisje de wereld gaat rondzeilen, het vliegtuig van Turkish Airlines dat vlak voor de landing op Schiphol neerstort en Mauro Manuel, de Angolese jongen die als 9-jarige alleen aankomt in Nederland.

Hij bezoekt de hoofdpersonen, blikt met hen terug en peilt de stemming nu. Het ophalen van de herinnering en het herbeleven van de gebeurtenis verbaast de kijker opnieuw. En dat wordt beslist niet minder als Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot te horen krijgt tijdens zijn gesprekken met de mensen die plots (wereld)nieuws waren. De eerste aflevering van ‘Iedereen Had Het Erover is vanaf 28 maart bij RTL 4 om 21.30 uur te zien.

Kees en Co

Kees en Co - nieuwe programma's vanaf maart bij RTL
Bron: Nu.nl | Kees en Co

De serie ‘Kees en Co‘ is één van de series/programma’s dat een comeback maakt bij RTL 4. Actrice Simone Kleinsma is terug als Kees, alleen moeten we het in de 8 nieuwe afleveringen zonder Sonja doen. Wat volgens mij een gemiste kans is. Er zijn ook een aantal nieuwe gezichten te zien. Zo maken Chantal Janzen en Tibor Lukács hun opwachting. RTL heeft het volgende los gelaten over het negende seizoen:

Kees keert terug vanuit Spanje. Ze was op bezoek bij haar dochter Anne die daar inmiddels naartoe verhuisd is. Eenmaal thuis komt Kees er achter dat haar huis is overgenomen door Rudie. Hij is er samen met zijn vriendin Coosje ingetrokken. Het is wederom aan Kees om alle hectiek in huis in goede banen te leiden. Het nieuwe seizoen is vanaf 30 maart bij RTL 4 te zien om 20.00 uur.

Latest Reviews

Ook interessant
Avengers: Endgame Trailer