Source: Marques Kaspbrak & Unsplash

Nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus

Dit zijn de nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus

De concurrentie tussen de verschillende streaming diensten is groot. Om de kijker vast te houden komt Disney met een aantal interessante titels. Hieronder heb ik de beste nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus op een rij gezet. Zodat jij weet wanneer welke film er online wordt gezet. Wil je terugblikken op de maand november, dat kan door op de link te klikken.

Mulan

Toch was er iets positiefs in de Mulan 2020 versie
Source: Film Frame.. © 2019 Disney Enterprises, Inc All Rights Reserved & DTCI Media | Mulan 2020

De live action versie van ‘Mulan’ werd afgelopen september op Disney Plus gezet. Door €21,99 te betalen kon je onbeperkt naar de film kijken. Veel mensen hebben op de sociale media laten weten dat zij niet extra gaan betalen. Voor de mensen die hebben zitten wachten op de film, is het 4 december 2020 op Disney Plus, mogelijk om de film zonder extra kosten te gaan kijken. Dan wordt de film aan de catalogus van de streamingdienst toegevoegd.

Godmothered

Dit zijn de nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus - Godmothered
Source: DMED Media & Disney | Godmothered

Twee werelden lijken samen te komen in de nieuwe live action film ‘Godmothered’. Waarin een jonge fee wil laten zien, dat de wereld wat magie kan gebruiken. Ze gaat opzoek naar Mackenzie, maar komt erachter dat haar leven wel wat geluk kan gebruiken. In de hoofdrollen zijn Jillian Bell en Isla Fisher te zien. De trainer laat een hoop chemie en humor zien. Vanaf 4 december 2020 is de kerst film op Disney Plus te zien.

High School Musical: The Musical: The Holiday Special

Dit zijn de nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus - High School Musical: The Musical : The Holiday Special
Source: DMED Media & Disney | High School Musical: The Musical : The Holiday Special

Het eerste seizoen van ‘High School Musical: The Musical‘ was een groot succes bij Disney Plus. Om de fans van de serie niet te lang te laten wachten op een vervolg, is er vanaf 11 december 2020 op Disney Plus een ‘Holiday Special’ te zien. Waarin de cast verteld of de beste, grappigste en leukste momenten van de feestdagen.

Daarnaast wordt er gezongen, dat kan niet ontbreken bij een serie als dit. Met een aantal bekende klassiekers, met in de hoofdrol de Kerst-, Chanoeka- en nieuwjaarsliedjes, en er is ook een origineel nummer geschreven. Ben jij groot fan? Dan moet je de special zeker gaan kijken, want er wordt een voorproefje van het tweede seizoen gegeven.

Soul

Dit zijn de nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus - Soul
Source: DMED Media & Disney | Soul

Dankzij de corona en de strijd die de studio’s onderling voeren, kunnen de abonnees van Disney Plus vanaf 25 december gaan genieten van ‘Soul’. Een animatie film waar ik hoge verwachtingen van heb. Pixar laat met deze film zien, dat een verhaal universeel is. Waarbij huidskleur, geloof etc. niet meespeelt. De belangrijkste stemmen die je gaat horen, zijn van Jamie Foxx en Tina Fey. Ga jij de film met kerst kijken, dan krijg je dit te zien:

“Joe Gardner een bandleraar op de middelbare school, hij krijgt de kans van zijn leven, om te spelen in de beste jazzclub van de stad. Maar een kleine misstap brengt hem van de straten van New York City naar ‘The Great Before’ – een fantastische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheden, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, werkt Joe samen met een vroegrijpe ziel, 22, die de aantrekkingskracht van de menselijke ervaring nooit heeft begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat er geweldig is aan het leven, ontdekt hij misschien wel de antwoorden op enkele van de belangrijkste levensvragen.”

Burrow

Dit zijn de nieuwe releases in december 2020 op Disney Plus - Burrow
Source: DMED Media & Disney | Burrow

Pixar heeft een traditie gecreëerd. Namelijk een korte animatie voor een animatie film. De tijden zijn in rap tempo veranderd, en dat betekend dat Disney zich aan moest passen. Dat heeft Disney gedaan, ‘Burrow’ wordt net als de film ‘Soul’ naar Disney Plus gehaald. Daarmee komt de film in het rijtje van bekende en geweldige Pixarshorts te staan. Op 25 december 2020 wordt het volgende korte animatie online gezet:

“Een jong konijn gaat op reis om het hol van haar dromen te graven, hoewel ze geen idee heeft wat ze doet. In plaats van haar gebreken aan haar buren te onthullen, graaft ze zichzelf dieper en dieper in de problemen. Nadat ze een dieptepunt heeft bereikt, leert ze dat het geen schande is om hulp te vragen.”

Latest Reviews