Bron: Kelly Sikkema & Unsplash

Nieuwe releases in december 2020 op Videoland

Dit zijn de serie, film en televisie releases in december 2020 op Videoland

Niet alleen de internationale streaming diensten zoals Netflix en zijn van plan om de abonnees op hun wenken te bedienen. De Nederlandse streamingdienst van RTL is dat ook van plan. Er staan namelijk een aantal goede titels klaar om online te worden gezet. In deze blog heb ik de beste titels, die vanaf december 2020 op Videoland te zien zijn, op een rij gezet. Bij de onderstaande releases heb ik de kerstspecials en programmering niet meegenomen. Daar komt binnenkort een aparte blog van online.

Meisje van Plezier

Source: GIPHY Videoland | Meisje van Plezier

Tussen de aangekochte series, heeft Videoland ook een originele serie staan. Zelf heb ik de serie ‘Meisje van Plezier’ niet gezien, maar merk in mijn omgeving dat vele het een geweldige serie vinden. Voor de fans is het bijna tijd om naar het derde seizoen te gaan kijken. Waarin Angela Schijf laat zien dat ze naast agent meer in haar mars heeft als actrice. Het nieuwe seizoen staat vanaf 6 december 2020 op Videoland. Geniet van de acht afleveringen, want dat zijn ook direct de laatste.

Film releases in December 2020 op Videoland

Source: GIPHY | Despicable Me 1, 2 & Minions

Despicable Me 1, 2 & Minions

Naast de series en televisie releases komt Videoland met de nodige bekende filmtitels. In de grote lijst, heb ik de beste eruit gehaald. Zodat jij weet welke klappers er online worden gezet. Op animatie gebied komt de veel geprezen ‘Despicable Me’ franchise naar Videoland. Precies op tijd, zodat je volgend jaar naar het derde deel kan gaan kijken.

De eerste twee films zijn vanaf 6 december te streamen. Als je meer wilt, dan kan je 26 december met het hele gezin naar de spin-off ‘Minions’ gaan kijken. Zo hoef je niet naar een woonboulevard of bouwmarkt.

Source: GIPHY | Jurassic Park

Jurassic Park

Voor de science-fiction liefhebbers, heeft Videoland de juiste franchise. Er komen maar liefst vier films vol met dinosaurussen naar de streamingdienst. Videoland laat de kijker terug in de tijd gaan met: ‘Jurassic Park’, ‘The Lost World: Jurassic Park’, ‘Jurassic Park III’.

Om de fans van de recente films niet te vergeten, komt ‘Jurassic World‘ ook naar Videoland. Waardoor je december zeker door kan komen. De vier delen zijn vanaf 13 december 2020 op Videoland te zien.

Source: GIPHY Pitch Perfect | Pitch Perfect 1 & 2

Pitch Perfect 1 & 2

Als de bovenstaande titels niet helemaal jouw ding? Dan heeft Videoland twee muzikale komedies op de planning staan. Wanneer de kerst vakantie gaat beginnen worden de twee ‘Pitch Perfect’ films online gezet. Waarin de acapella groep de Barden Bellas proberen om wedstrijden te winnen.

Voor mij was de groep het beste van de hele film. Ieder lid weet humor aan de film toe te voegen. Van fat Amy tot en met Lilly. Ze praat zo zacht, dat niemand haar woorden echt verstaat. Dit alles is vanaf 19 december te zien bij de streamingdienst.

Stream televisie programma’s bij Videoland

Wat geen geheim meer is, is dat je als Videoland abonnee een groot gedeelte van de RTL programma’s zonder reclame kan kijken. Met soms nog een voordeel, dat je vooruit kan kijken. Mocht je in december niet in staat zijn om voor RTL4 te zitten? Dan zijn de onderstaande programma’s terug te vinden bij de streamingdienst.

Sint en Paul pakken uit

Om te beginnen met ‘Sint en Paul Pakken Uit’. Nu Paul de Leeuw niet vast zit aan een contract, kan hij gaan en staan waar hij wilt. Gelukkig komt zijn jaarlijkse viering van Sinterklaas wel naar RTL. Op 5 december 2020 zal RTL en daarmee ook Videoland de speciale aflevering gaan uitzenden. Bereidt je voor op een hysterische maar humor volle avond. Pak de pepernoten en chocolademelk er maar bij, dat maakt de avond helemaal compleet.

Merry Little Christmas

De komende kerst kan je niet om Robert ten Brink heen. Voor het programma ‘Merry Little Christmas’ is de presentator ingevlogen. Het was de bedoeling dat Martijn Krabbe het programma, waarbij bouwers van kerstdorpen de strijd met elkaar aan gaan, zou gaan presenteren. Toen Krabbe positief werd getest op corona, moest iemand anders het stokje overnemen. Wat mij betreft past ten Brink perfect bij het format. Hij is en blijft toch de Nederlandse Mr. Christmas. Het programma gaat 16 december en bestaat uit twee afleveringen. Een dag later, 17 december, zal het programma zonder reclame bij Videoland te zien zijn.

Drag SOS

Vandaag de dag lijken drag queens mateloos populair te zijn.. BNNVARA wist in 2019 al te komen met ‘De Diva In Mij‘, een make-over programma. Het format van ‘Drag SOS’ komt uit Engeland, en zal vanaf 23 december 2020 een Nederlandse versie krijgen. Waarin vijf drag queens mensen in het zonnetje zetten. Natuurlijk kan een make-over niet ontbreken, en een optreden voor vrienden en familie. Dit programma zal in de lijn met ‘We’re Here‘ liggen.

Richard Groenendijk: Om Alles

Wat ook niet mag ontbreken aan het eind van het jaar, is een goede cabaret voorstelling. Daarmee bedoel ik niet de Oudejaarsconference. RTL4 zendt 30 december 2020 een cabaret voorstelling van Richard Groenendijk uit. Recent werd de vorige voorstelling uitgezonden, alleen is het de 30ste tijd om de voorstelling ‘Om Alles’ op televisie uit te zenden. Geen zin in reclames? Juist, dan moet je bij Videoland zijn. Dan kan je de voorstelling zonder onderbrekingen gaan kijken.

Latest Reviews