Source: DTCI Media & Disney Plus

Nieuwe releases in februari 2021 op Disney Plus

Dit zijn de nieuwe releases in februari 2021 op Disney Plus

De nieuwe maand is begonnen en daarmee komen er in februari 2021 op Disney Plus een aantal hele interessante titels uit. Voor alle leeftijden is er iets om naar uit te kijken, dat heeft te maken met de toevoeging van Star. Eerder schreef ik wat Disney van plan is met de nieuwe categorie. Vandaag ga ik in op een aantal titels die vanaf de lancering online komen. Ben ik wat vergeten? Laat onder in de reactie of op de sociale media achter, waar jij naar uit kijkt.

Flora & Ulysses

Nieuwe releases in februari 2021 op Disney Plus - Flora & Ulysses
Source: DMEDMedia & Disney | Flora and Ulysses

Superhelden, superhelden en nog eens superhelden. Vandaag de dag kan de kijker niet meer zonder. Na Marvel wordt op 19 februari 2021 op Disney Plus een familie film gelanceerd. Met ‘Flora & Ulysses’ wordt er een nieuwe superheld geïntroduceerd. De film vertelt het verhaal over de 10-jarige Flora, een groot stripboeken fan, wiens ouders onlangs zijn gescheiden.

Na het redden van een eekhoorn die ze Ulysses noemt, is Flora verbaasd te ontdekken dat hij over unieke superheldenkrachten beschikt die hen meenemen op een avontuur van humoristische complicaties die uiteindelijk Flora’s leven – en haar vooruitzichten – voor altijd veranderen. De trailer ziet er leuk uit en perfect voor de Disney’s streamingdienst. Waarmee het gezin naar een leuk verhaal kan gaan kijken.

The Muppets Show

Nieuwe releases in februari 2021 op Disney Plus - The Muppet Show
Source: DMEDMedia & Disney | The Muppet Show

Het lange wachten voor Muppet-fans is bijna voorbij! ‘The Muppet Show’, de iconische variété-serie van Jim Henson waarmee het allemaal begon, is vanaf vrijdag 19 februari 2021 op Disney Plus te streamen. Naast de eerste drie seizoenen kunnen fans genieten van seizoen vier en vijf, die nog nooit eerder zijn uitgebracht om thuis te bekijken. Waardoor dit een release is voor de fans om naar uit te kijken.

Voor mij is dit ook een release om naar uit te kijken, want ‘The Muppets Now’ was het niet voor mij. De makers hebben geprobeerd om de moderne tijd en The Muppets samen te voegen. Wat met de laatste serie niet goed heeft uitgepakt. Hopelijk weet Disney de volgende keer de spijker op z’n kop te slaan.

In februari wordt Star bij Disney Plus toegevoegd

Aan het eind van 2020 kwam Disney met de mededeling dat Star naar Disney Plus komt. Voor vele is deze categorie een perfecte toevoeging voor Disney Plus. Dat heeft te maken dat de content dat nu op de streamingdienst staat, typisch Disney is. Dat is leuk, maar je hebt niet altijd zin in hetzelfde. Waardoor Star vanaf 23 februari 2021 voor de nodige variatie kan gaan zorgen. Het gaat om content van onder andere: 20th Century Studios/Fox, ABC en Hulu.

Deze categorie bevat content dat voor de volwassenen is bedoeld. Denk aan meer actie, drama en volwassen onderwerpen. Sinds januari van 2021, laat Disney steeds meer los over wat de kijker kan verwachten. Er komt een mogelijkheid voor ouderlijk toezicht, zodat de kleine kijkers niet te veel geweld etc kijken.

Daarnaast zijn de eerste titels, die vanaf 23 februari te streamen zijn bekend gemaakt. Denk aan de Star Original series: Solar Opposites, Love, Victor, Helstrom en Big Sky. Vanaf de eerste dag komen er driehonderd veertien nieuwe titels bij, aan het eind van dit jaar moeten dat er duizend zijn. Waardoor er nog genoeg te zien is om de tijd door te komen.

Latest Reviews