Bron: Netflix

Nieuwe releases in november 2019 op Netflix

Ben jij klaar voor de nieuwe content dat je vanaf november 2019 op Netflix kan gaan kijken?

Voordat de streamingdienst Netflix los gaat om de kijker in de juiste kerststemming te krijgen, wordt er in november 2019 op Netflix genoeg titels gelanceerd. Met genoeg films en series die je de komende maand kan gaan kijken. Ben je toch toe aan een romantische en sfeer bepalende kerstfilm? In de komende week zal ik een bericht plaatsen met de titels van de kerst content.

In de bioscoop is er ook genoeg te zien. In de maand november verschijnen er genoeg top titels in de Nederlandse bioscopen. Zoals ‘Frozen 2‘, ‘Doctor Sleep‘ en de kerst film ‘Last Christmas‘. Daarnaast zullen er twee grote concurrenten van Netflix gaan opstaan. Met als eerst Disney Plus en niet veel later zal Apple TV Plus ook van start gaan. Het is een kwestie van goed je tijd verdelen en prioriteiten stellen.

Atypical

Atypical - november 2019 op Netflix
Bron: Beth Dubber & Netflix | Atypical

De trailer van ‘Atypical‘ gaf zoals bij de vorige seizoenen weinig duidelijkheid over wat er daadwerkelijk gaat gebeuren. Toch heeft het wel inzicht gegeven over de plannen van Sam. Hij wilt net als de ‘normale’ pubers zijn vleugels uitslaan, om te ervaren hoe het studenten leven eruit ziet. De plannen zijn ambitieus, maar niet onbereikbaar.

Als gezin hebben zij ieders apart een hele hoop veranderingen ondergaan. Op emotioneel en fysiek gebied. In het derde seizoen ga je zien hoe Casey haar seksualiteit aan het ontdekken is. Maar ook hoe zijn ouders beide omgaan met het vreemdgaan. Gaan zij überhaupt weer bij elkaar komen? De antwoorden zijn vanaf 1 november 2019 op Netflix te vinden.

Queer Eye: We’re In Japan

Queer Eye: We're In Japan - november 2019 op Netflix
Bron: Kelli Falls & Netflix | Queer Eye: We’re In Japan

De eerste vier seizoenen van ‘Queer Eye‘ waren een groot succes. Toch merkte ik op een bepaald moment dat de makers en daarmee ook de Fab 5 in een soort route kwamen. Waarmee het ritme van een aflevering was te herkennen en soms eentonig werd. Om nieuwe energie op te doen, zijn de mannen naar de Japan gegaan om verschillende mensen te hebben.

Het draait zoals bij de Amerikaanse afleveringen, in Japan ook om de Fab 5 en zij helpen hen met voedsel, kleding, uiterlijke verzorging, cultuur en levensstijl. De nodige hysterie, positieve gedachten en gevoelens zullen voorbij komen. Samen met de totaal andere cultuur van Japan. Dat kan alleen maar voor spraakmakende afleveringen zorgen. Je kan ‘Queer Eye: Weer In Japan’ vanaf 1 november 2019 op Netflix gaan bingen.

Green Eggs and Ham

Green Eggs and Ham - november 2019 op Netflix
Bron: Warner Bros. Entertainment Inc & Netflix | Green Eggs and Ham

Aan het begin van 2019, zette Netflix de teaser van ‘Green Eggs and Ham’ online. Waarmee de wereld een korte introductie kreeg met de animatie serie, dat naar Netflix zou gaan komen. Negen maanden na de eerste teaser zal Netflix met het eerste seizoen komen. De streamingdienst laat het volgende los over de serie: De serie volgt de tegenpolen ‘Guy’ en ‘Sam’ terwijl ze op een roadtrip gaan om een bedreigd dier te redden uit een verre dierentuin. Onderweg leren ze nieuwe dingen uit te proberen, zoals hoop, vriendschap en een bepaald overheerlijk gerecht.

Er is een sterrencast uitgerukt om de stemmen in te spreken voor de serie, dat is gebaseerd op het Dr. Seuss boek. Je gaat de volgende namen, vanaf 8 november 2019 op Netflix horen: Adam DeVine, Michael Douglas, Diane Keaton, Ilana Glazer, Eddie Izzard, Keegan-Michael Key, Daveed Diggs, John Turturro, Jeffrey Wright en Jillian Bell.

The Irishman

The Irishman - november 2019 op Netflix
Bron: Netflix | The Irishman

Vanaf het eerste moment dat Martin Scorsese bekend maakte een film te gaan maken voor Netflix, stond de pers over de hele wereld op. Want iedereen wilde natuurlijk weten om wat voor project het zou gaan. Toch maakt de regisseur zich de afgelopen weken niet heel geliefd. Hij is om zich heen aan het slaan, als het om superhelden films gaat.

Scorsese is geen fan, maar hij maakt ook zeker geen fans met zijn opmerkingen. ‘The Irishman’ met onder andere Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci is vanaf 27 november 2019 op Netflix te zien. Om meer van de film bekend te maken heet Netflix het volgende online gezet:

Een episch verhaal van de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika, verteld door de ogen van veteraan Frank Sheeran uit de Tweede Wereldoorlog, een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met enkele van de meest beruchte figuren van de 20e eeuw. Spannend decennia vertelt de film een van de grootste onopgeloste mysteries in de Amerikaanse geschiedenis. De verdwijning van de legendarische vakbondsbaas Jimmy Hoffa, en biedt een monumentale reis door de verborgen gangen van de georganiseerde misdaad: de innerlijke werking, rivaliteit en verbindingen met de reguliere politiek.

Latest Reviews

Ook interessant
Spider-Man: Far From Home Teaser Trailer