Nieuwe releases in november 2020 bij Netflix

Dit zijn de beste film en serie titels die vanaf november 2020 bij Netflix te zien zijn

De komende maand gaat er veel gebeuren bij de koning van de streaming diensten. Want er komt zoveel online dat ik er twee lijsten van ga maken. Dat komt omdat de kerst heelkroeg begint. Daarom begin ik met de lijst met nieuwe releases in november 2020 bij Netflix. Want na Halloween komt er genoeg online om de donkere avonden op de bank goed door te komen.

The Spongebob Move: Sponge on the Run

Dit zijn de beste film en serie titels die vanaf november 2020 bij Netflix te zien zijn - The Spongebob Movie: Sponge on the Run
Source: GIPHY Sponge on the Run | The Spongebob Movie: Sponge on the Run

In Canada werd de nieuwste film van Spongebob eerder dit jaar gelanceerd. In Nederland was het lang wachten tot dat er duidelijkheid kwam over de release. Halverwege oktober zette Netflix een korte video op de verschillende sociale media. Daarmee werd de releasedatum in Nederland bekend gemaakt. ‘The SpongeBob Movie: Sponge on the Run‘ is vanaf 5 november 2020 bij Netflix te zien. Waarmee Spongebob en zijn vrienden op en 2,5D worden geanimeerd.

Een stijl dat al op kwam bij de twee speelfilm over de spons uit het water. Mocht jij de film heel erg leuk vinden, dan kan jij je ook klaar maken voor een nieuwe serie. De spin-off serie ‘Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years’ komt in 2021 uit. Waarin je ziet hoe de jonge Spongebob op kamp gaat.

The Crown

Dit zijn de beste film en serie titels die vanaf november 2020 bij Netflix te zien zijn - The Crown
Source: Tenor Thecrown | The Crown

Het derde seizoen van ‘The Crown‘ was voor mij een ware hit! Waarmee de makers voor en achter de camera er voor zorgde dat de overgang heel goed ging. Er werd een tijdsprong gemaakt, waarmee er nieuwe acteurs in de iconische rollen waren te zien. Dit seizoen worden er nieuwe karakters toegevoegd, namelijk: prinses Diana en Margaret Thatcher.

Dat natuurlijk voor de nodige opschudding gaat zorgen. De makers hebben niet voor niets de slogan: ‘verandering zal de traditie uitdagen.’ gebruikt. Ik kan niet wachten tot dat het vierde seizoen online komt. Dat gebeurd op 15 november 2020 bij Netflix. Zet de datum in de agenda, zodat je het nieuwe seizoen niet kan missen.

Shawn Mendes: In Wonder

Dit zijn de beste film en serie titels die vanaf november 2020 bij Netflix te zien zijn - Shawn Mendes: In Wonder
Source: GIPHY Saturday Night Live | Shawn Mendes: In Wonder

Voor Shawn Mendes lijkt alles voor de wind te gaan. De zanger is de afgelopen jaren gevolgd door een camera. zodat alles wordt vastgelegd, en de kijker van de documentaire ‘Shawn Mendes: In Wonder’ kan zien, wat er bij komt kijken. Voor de fans lijkt het leven een groot sprookje met glamour. Toch is de realiteit niet zo.

Omdat te laten zien wordt op 23 november 2020 bij Netflix de documentaire gelanceerd. Volgens de streamingdienst kan je het volgende verwachten: “de documentaire is een portret van Mendes zijn leven. Hoe zijn carrière de afgelopen jaren is gegroeid tot en met de reis dat nog voor hem ligt.” Je krijgt volgens de beschrijving een kijkje achter de schermen, en het privé leven van de zanger. Met natuurlijk de nodige muzikale ondersteuning. Want het draait om de muziek.

Hillbilly Elegy

Dit zijn de beste film en serie titels die vanaf november 2020 bij Netflix te zien zijn - Hilbilly Elegy
Source: GIPHY Sharp Objects | Hilbilly Elegy

Het Oscar seizoen, vol met gouden beeldjes lijkt in de bioscoopzalen niet van de grond te komen. Het corona virus heeft daar in lopen stoken. Gelukkig bestaat er nog iets als Netflix. Een streamingdienst, dat miljoenen huishoudens weet te bereiken. Netflix lijkt een grote kanshebber bij de aankomende uitreikingen van de Oscars.

De streamingdienst heeft een catalogus met mogelijke genomineerden. Één titel dat zeker in die lijst thuis hoort is ‘Hillbilly Elegy’. In de film zie je de twee actrices Amy Adams en Glenn Close schitteren. De film is gebaseerd op een boek, en regisseur Ron Howard lijkt een drama hit te hebben gemaakt. Het eindresultaat is vanaf 24 november 2020 bij Netlix te zien. Het verhaal gaat als volgt:

“J.D. Vance, een voormalige marinier uit het zuiden van Ohio en huidige Yale-rechtenstudent, staat op het punt zijn droombaan te krijgen wanneer een familiecrisis hem dwingt terug te keren naar het huis dat hij probeerde te vergeten. J.D. moet door de complexe van zijn Appalachian-familie heen zien te komen, inclusief zijn vluchtige relatie met zijn moeder Bev. Ze worstelt met verslaving. Gevoed door herinneringen aan zijn grootmoeder Mamaw, de veerkrachtige en slimme vrouw die hem heeft opgevoed, komt J.D. de onuitwisbare indruk van zijn familie op zijn eigen persoonlijke reis omarmen.”

Latest Reviews