Source: Pinho & Unsplash

Nieuwe releases in november 2020 bij Videoland

Dit zijn de films, series en programma’s die in november 2020 bij Videoland online komen

Naarmate de herfst zich steeds meer laat zien, worden het ’s avonds ook steeds eerder donker. Wat perfect is om op de bank te ploffen en te gaan streamen. Daarom heb ik hieronder de beste titels staan, die vanaf november 2020 bij Videoland online worden gezet. Want de streamingdienst komt net als Netflix, in november met een aantal nieuwe film en serie titels. Ook kan je naar een aantal televisie programma’s kijken die bij RTL worden uitgezonden.

Tussen de serie titels, staat er iets bijzonders. Want je kan vanaf 2 november direct beginnen met bingewatchen. Want de veertien seizoenen van ‘Criminal Minds’ komen online. Voor de fans kan je van de start tot en met één na laatste seizoen gaan kijken. Normaal gesproken kan je de serie bij de zender Veronica zien. Alleen worden er dan tig reclame blokken tussen gezet. Dit keer heb jij de touwtjes in handen.

Van losstaande films tot aan trilogieën en franchises, dit zijn de beste titels van november 2020 bij Videoland

Een aantal grote film titels komen naar Videoland. Om er zo een aantal op te noemen, zijn dat vanaf 1: ‘Love Actually’ en ‘The BFG’. Daarna komt ‘The Holiday’ 8 november 2020 bij Videoland online. Of ‘World War Z’ op 12 november. Als je toe bent om een franchise te gaan bekijken. Dan heeft Videoland ‘The Bourne’ film franchise vanaf 13 november voor je. Maar liefst vijf actie films waar je vooral Matt Damon door het scherm ziet rennen. In één van de vijf heeft Jeremy Renner de hoofdrol.

 - The Hobbit
Source: GIPHY | The Hobbit

Ben jij fan van een fantasy serie? Dan kan ‘The Lord of the Rings’ spin-off trilogie ‘The Hobbit’ iets voor jou zijn. Qua actie en spektakel zit je goed! De bekende karakters van de eerder uitgekomen films zijn terug, om weer op pad te gaan. Dus zit je op een regenachtige zondag verlegen om content? Dan kan jij je klaar gaan maken om acht uur te gaan streamen. Dat kan vanaf 20 november 2020 bij Videoland.

Echte Gooische Moeders

Aan het begin van dit blog bericht, had ik het over een aantal televisie programma’s. Nu is de vraag met welke programma’s RTL kan gaan scoren vanaf november? Er staan namelijk een aantal nieuwe seizoen en programma klaar om van start te gaan. De Videoland Original serie ‘De Echte Gooische Moeders’ komt vanaf 4 november 2020 wekelijks online. In 2008 werden ‘De Gooische Meisjes’ Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Bo Wilkes, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer bekend in de realityserie. Na al die jaren zijn de persoonlijke levens veranderd, en hebben de dames nu kinderen.

Oh, Wat een Jaar

Naast de Videoland Original series, kan je bij de streamingdienst kijken naar afleveringen van RTL programma’s. Vanaf 7 november 2020 zet Videoland iedere zaterdag een aflevering van ‘Oh, Wat een Jaar‘ online. Als jij de aflevering wilt zien zonder reclame of niet op het moment dat het programma bij RTL4 wordt uitgezonden? Dan kan je iedere week uitkijken naar een nieuwe aflevering bij Videoland. Dit keer ga je Linda de Mol niet zien als presentatrice. Het programma is niet mee naar SBS6 gegaan en het stokje wordt overgenomen door Chantal Janzen. Weet Janzen er voor te zorgen om het programma op een goede manier over te nemen? Je kan het binnenkort zelf gaan beoordelen.

The Voice of Holland

 - The Voice of Holland
Source: GIPHY RTLNL | The Voice of Holland

Een programma dat een dag later, dan de uitzending op televisie online staat is ‘The Voice of Holland‘. Een week nadat ‘The Masked Singer‘ de winnaar bekend heeft gemaakt, gaat het elfde seizoen van start. Dit keer nemen Anouk, Ali B, Jan Smit en Waylon plaats in de bekende rode stoelen. Vanaf zaterdag 21 november 2020 kan je kijken of de talenten goed genoeg zijn om voor te draaien. Zodat jij de zaterdag kan beginnen met een nieuwe aflevering van ‘The Voice of Holland’.

Latest Reviews