Bron: Netflix

Nieuwe releases vanaf september op Netflix

Welke Originals en andere titels zijn vanaf september op Netflix te zien?

De zomer lijkt bijna voorbij te zijn, dat een geweldige reden is om je voor te bereiden op de donkere maanden. Om jou te helpen heb ik de Netflix origineels en andere films samengevat. Hieronder lees je welke titels tussen de nieuwe releases vanaf september op Netflix te zien zullen zijn.

Natuurlijk zijn er nog genoeg titels die in augustus uitkwamen, om in september te bekijken. Denk aan het eerste seizoen van ‘Dark Crystal: Age of Resistance‘ of de documentaire ‘American Factory‘. Daarnaast zijn er ook genoeg films die jou naar de bioscoop proberen te krijgen, er komen genoeg titels uit in september.

Dit zijn de films en series die vanaf september op Netflix te zien zijn

Dan zijn er natuurlijk nog de film en serie titels die vanaf september op Netflix te zien zullen zijn. Er staan een aantal klassiekers in de planning. Denk aan ‘Dirty Dancing’, ‘Mad Max’ en ‘Roxanne’. Titels waar vele film fans van zullen smullen in september.

Een aantal recentere uitgekomen films zullen aan de catalogus van Netflix worden toegevoegd, denk aan ‘Final Destination 5’, ‘Avengers of Justice: Farce Wars’ en ‘Jeepers Creepers 3’. Als het op series gaat, kunnen de fans van ‘Rupaul’s Drag Race‘ hun geluk niet op! Want het laatst uitgezonden seizoen, het elfde om precies te zijn, zal ergens in september bij Netflix online komen.

Nu laat Netflix er tot nu toe weinig over los, op welke datum het seizoen online komt. Het is nog even afwachten en de catalogus van Netflix in de gaten houden wanneer dat precies zal zijn. Tot nu toe kan jij de boven genoemde titels vanaf 1 september bij Netflix verwachten.

Elite

Elite Season 2 -
Bron: Manuel Fernandez-Valdes & Netflix | Elite

Dan zijn er nog de Netflix Originals. Als ik naar het schema met titels kijk, lijkt het erop dat Netflix een aantal originele titels bewaard voor later in het jaar. Wanneer de gezinnen ’s avonds op de bank zitten. Waar je wel naar uit kan gaan kijken is het tweede seizen van ‘Elite’. Waar het draait om de studenten op de este en meest exclusieve school in Spanje.

De elite sturen hun kinderen daar naartoe om te studeren, is ook waar drie arbeiderskinderen net zijn toegelaten nadat hun academie werd verwoest door een aardbeving en de gemeente de studenten verdeelde over de verschillende gebied. De botsing tussen degenen die alles hebben en degenen die niets te verliezen hebben, creëert de perfecte storm die uiteindelijk eindigt in een moord. Wie zit er achter de misdaad? Wil jij dat ook weten? Het tweede seizoen van ‘Elite’ is vanaf 6 september op Netflix te zien.

The I-Land

The I-Land Season 1 -
Bron: Netflix | The I-Land

In de loop der jaren zijn er verschillende films en series geweest waar mensen het tegen elkaar op moesten nemen. Een bepaalde groep mensen werd uitgekozen om te kijken wie het sterkst, slimst of het meest tactvolle was. In het eerste seizoen van ‘The I-Land’ mag iedereen naar de tropische bestemming komen. Maar onthoudt één ding, wanneer jij op het eiland zit kan jij er niet meer vanaf.

De mensen die het geheel regisseren, zorgen ervoor dat mensen tegen over elkaar komen te staan. Door psychologische en fysieke spellen te spelen. Maak je klaar om een rollercoaster van emoties, waarbij de karakters op het scherm over de eigen grenzen moeten gaan. Het eerste seizoen van ‘The I-Land’ is vanaf 12 september op Netflix te bewonderen.

Team Kaylie

Team Kaylie Season 1 -
Bron: Netflix | Team Kaylie

Naast alle thriller en actie komt er voor het hele gezin een nieuwe serie naar de streamingdienst. Netflix komt 23 september met de originele serie ‘Team Kaylie’. Dat zo in het rijtje met Disney Channel series zou kunnen staan. Omdat het leuk is voor het hele gezin, iets te zoetsappig kan zijn en het elementen heeft wat bij de maatschappij van nu speelt. Zoals het maken van enorm veel selfies.

Na nog meer problemen, selfie-geobsedeerd, wordt tienerberoemdheid Kaylie Konrad gestuurd om haar gemeenschap te dienen als de leider van een naschoolse wildernisclub voor tieners. Kaylie’s idee om iets minder perfect te maken is een rimpel op de rode loper trotseren. Dus deze straf lijkt een absolute ramp. Zij wordt uit haar comfortzone geduwd, en Kaylie weet te bewijzen dat zij meer in haar mars heeft dan een knap gezicht.

The Politician

The Politician Season 1 -
Bron: Netflix | The Politician

Netflix weet met ‘The Politician‘ de maand september af te sluiten met een knaller, althans dat zijn de verwachtingen. Tot nu toe weet Ryan Murphy met zijn team de ene na de andere succesvolle serie te lanceren. Het onderwerp politiek kan een breed publiek aanspreken en door gevoelige onderwerpen of door de grenzen op te zoeken, kan de serie door vele mensen worden besproken.

Het eerste seizoen van ‘The Politician’ is vanaf 27 september op Netflix te bewonderen. Het verhaal van de serie gaat als volgt: Payton weet sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten wordt. Maar eerst moet hij navigeren door het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School.

Om verkozen te worden tot Student Body President, een plekje te bemachtigen in Harvard en op zijn unieke weg naar succes te blijven, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en zorgvuldig ontworpen imago op te offeren.

Latest Reviews

Ook interessant
Heel Holland Bakt 2019 – Vintage