Bij de nieuwe singles is er voor ieder wat wils

Van Nederlandstalig tot dansbare dance muziek. Er kwamen een hoop nieuwe singles uit

Jeangu Macrooy – Aisa

Jeangu Macrooy lanceerde zijn nieuwe album High on You.
Daar stonden een aantal pareltjes op die geschikt zijn om als nieuwe singles uit te brengen.
Nu had ik voor het horen van het nummer ‘Aisa’ nog nooit van de zanger gehoord.
Maar door de verschillende muziek genres die hij gebruikt.

De Surinaamse zanger en songwriter begint het nummer heel klein en weet het op te bouwen naar een mooi en groot nummer. Voordat het nieuwste album uit kwam lanceerde hij vorig jaar de EP Brave Enough.

En als ik verder terug in de tijd zat hij samen met zijn tweelingbroer in een band daar kwam een single en een album uit in 2013. In 2014 verhuisde hij naar Nederland om in Enschede een opleiding voor songwriter te volgen.
Wat mij betreft werpt het zijn vruchten af want Jeangu Macrooy maakt heerlijke muziek.

Felix Jaehn feat. Hight & Alex Aioni – Hot2Touch

Als je extra wilt genieten van de zomerse temperaturen die er aan zitten te komen? Zet dan de nieuwe single van Felix Jeahn op. Hij weet met de catchy beat en met de tekst over een vrouw die de touwtjes in handen heeft.
En de liefde toe laat wanneer zij dat wilt. Ook al zingt de zanger dat hij over zijn oren verliefd op haar is, maar toch is zij te heet om aan te raken.

In het verleden scoorde hij ook een aantal hits. Ook al deed hij daar de remix van. Toch scoorde hij daar heel goed mee. Zoals met de zomerhit van 2015 waar Felix Jaehn de remix van Omi’s hitsingle Cheerleader had gemaakt.
Dit keer werkt hij samen met Hight en Alex Aioni. Felix en Hight zorgde samen voor de beats en andere achtergrond muziek. Zodat de stem van Alex Ainoni er zo goed mogelijk bij zou passen.

Dat is gelukt. Want dit is weer zo’n nummer die je keihard in de auto op zet met je raam open op een warme zomerdag.
Alex Aioni is flink aan de weg aan het timmeren als het om muziek gaat. Want zijn eerste single kwam in 2013 uit.
Tot nu heeft hij een lading aan singles uitgebracht. Dat is niet het enige want naast het touren is hij ook op nummers van deejays en soundtracks te horen. Onthoudt zijn naam want hij kan wel eens heel groot gaan worden.

Roxeanne Hazes – Ik Was Toch Je Meisje

De familie Hazes is de afgelopen tijd vaak in het nieuws geweest bij verschillende roddelbladen en RTL Boulevard achtige programma’s.
De ene keer is het om de ruzie die broer en zus hebben en de andere keer gaat het niet zo goed met Rachel Hazes.
Daar wil ik het nu niet over hebben maar over muziek en wel over Roxeanne Hazes.

Zij lanceerde haar eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Ook al ben ik geen fan van Nederlandstalige muziek, toch wist zij mijn aandacht te trekken tussen de nieuwe singles.
Ik krijg hetzelfde gevoel bij dit nummer als bij de single ‘Dominique’ van Anouk. Het single is niet op een Nederlandse manier gemaakt. Ik bedoel daarmee dat je op de muziek ook een Engelse tekst had kunnen maken. Dan was het ook goed geweest.

Alleen maakt de stem van Roxeanne en de Nederlandse tekst het interessant om er naar te luisteren.
Zij weet met iedere zin dat gezongen wordt mij te boeien tot dat het nummer is afgelopen.
En dan wil ik meer horen, en dat heb ik niet snel bij een Nederlandstalig nummer. Roxeanne heeft een hit in handen, nu is het een kwestie dat mensen het gaan horen en kopen.

Vorige
Snatched

Latest Reviews