Allerlei nieuwe singles waar je naar moet luisteren

Zit tussen de nieuwe singles een nieuwe verslaving verstopt? Oordeel zelf!

Na een week geen singles te hebben gedeeld ben ik deze week terug om een aantal nieuwe singles op een rij te zetten. Wil je naar de nieuwe singles die ik twee weken geleden deelde luisteren? Geen probleem! Klik op de link hieronder.
Er kwamen weer een hoop nieuwe nummers uit maar ik moest een selectie maken om de kaf van het koren te scheiden.
Wat is jouw favoriete nummer op dit moment? Ben je in de zomerstemming met de muziek waar je naar luistert?

Luister naar de singles van deze dames

MNDR feat. Scissor Sisters – SWERLK

Het is een tijd stil geweest rondom de band de Scissor Sisters. Toch weten zij in stijl terug te komen, met een beetje hulp van MNDR.
MNDR is een deejay die qua stijl heel goed past bij de Scissor Sisters. De deejay heeft voor de beat gezorgd en de andere geluidseffecten. Jake Shears en Ana Matronic zorgen voor de zang.

Daar komt het nummer ‘SWERLK’ uiteindelijk uit. Wat ik geweldig vind om naar te luisteren. Het is een verlengstuk van ‘Let’s Have a Kiki’ was een mega hit was in de gay community en gecoverd is bij Glee.
Voor mij een pareltje tussen de nieuwe singles die afgelopen vrijdag uitkwamen.

Icona Pop – Girls Girls

Caroline Hjelt en Aino Jawo hadden een mega hit met ‘I Love It’. Toch hebben zij moeite om een nieuwe hit te scoren.
Zij hebben het vorig jaar geprobeerd met ‘Brightside’ en ‘Weekend’. Alleen wilde dat buiten Zweden niet scoren.
Ik hoop dat ‘Girls Girls’ wel gaat scoren, want het is een lekkere pop plaat waar de beat lekker is en de tekst gaat over los gaan en een goed tijd hebben.

Jax Jones feat. Demi Lovato & Stefflon Don – Instruction

Jax Jones is niet helemaal nieuw als het gaat om opkomende artiesten. Hij had al een hit met ‘You Don’t Know Me‘ en ‘Yeah Yeah Yeah’. Hij is terug om een zomerhit te scoren en krijgt hulp van Demi Lovato en Stefflon Don.
Demi Lovato heeft al een tijd niets meer van zich laten horen als het om muziek en sociale media gaat.
Zij wilde een pauze en zich focussen op haar persoonlijke leven. Toch heeft zij tijd gevonden om haar gedeelte van ‘Instruction’ in te zingen.

Stefflon Don is een rapster die flink van zich af bijt. Vorig jaar bracht zij haar eerste solo album uit en wist daarmee de aandacht te krijgen. Nu ben ik geen fan van haar rap muziek. Maar kan haar inbreng bij ‘Instruction’ wel waarderen.

Courtney Act, Willam, Alaska Thunderfuck – AAA

De drie queens met een goede muziek carriere bundelen de krachten om een nieuwe single uit te brengen.
‘AAA’ komt niet helemaal als een verassing uit te lucht vallen. Zij reizen al vaak de wereld over om samen in clubs etc. op te treden.
Zij noemen zich als drietal de AAA Girls. En het nummer is meer als een introductie nummer om het trio voor te stellen.

Als je Rupaul’s Drag Race volgt zijn het bekende drag queens want onder de fans wisten zij ieders op haar eigen manier de harten te stelen.
Courtney Act met prachtige looks en zij leek op een echte vrouw, Willam is de rebelse van het trio en is als enige queen gediskwalificeerd. Alaska Thunderfuck wist zich tijdens All Stars 2 als fan en jury favoriet uit de bus te komen.

Latest Reviews