Bron: Universal Studios Trailers | Night School Trailer

Night School Trailer

Movie Trailers

De eerste officiële ‘Night School trailer’ is uit! Ga mee terug de school banken in

School Night
Bron: Universal Studios & Filmdepot | Night School

Is het een goede combinatie dat Kevin Hart en Tiffany Haddish in een film spelen? Het lijkt op het eerste gezicht een goed gevormd duo. En dat is te zien in de ‘Night School trailer’. Waar Kevin Hart de hoofdrol speelt en Tiffany Haddish een grote bijrol heeft. Je kent beide acteurs van films die de laatste jaren goed hebben gescoord.

Zo was Kevin Hart te zien in de film hit ‘Jumanji: Welcome To The Jungle‘ En wist het grote publiek stap voor stap te bereiken. Een andere komedie dat heel goed was, was ‘Girls Trip‘. Waar een groep jeugdvriendinnen na een lange tijd weer samen kwam. In de film wist Tiffany Haddish indruk wist te maken. Ook al was zij de meest luidruchtigste van de dames, de grappen die zij maakte waren heel grappig.

Night School Trailer
Bron: Universal Studios Trailers | Night School Trailer

Nu komt er een vervolg en de eerste beelden van de ‘Night School trailer’ geven al een goede eerste indruk. Want Kevin en Tiffany lieten mij al heel hard lachen. Het is flauwe humor, maar ik houdt daar van! Het verhaal dat in de ‘Night School trailer’ voorbij komt is dat Kevin Hart na een flinke explosie een andere baan moet gaan zoeken.

De mensen voor en achter de schermen van ‘Night School’ waren al bekend

Dat lukt alleen niet omdat hij zijn middelbare school nooit heeft afgemaakt. En om überhaupt in aanmerking te komen voor een baan moet hij terug naar school. En dat is de avondschool. Hij dacht er misschien te licht over, maar het is moeilijker dan dat hij had verwacht. Het karakter dat Tiffany Haddish speelt is de lerares. Zij weet de ‘leerlingen’ de baas te blijven en is heel scherp.

Night School Trailer
Bron: Universal Studios Trailers | Night School Trailer

Achter de schermen zijn het bekenden, want de regisseur van Malcolm D. Lee regisseert na ‘Girls Trip’ deze komedie. De producers van ‘Ride Along’ zitten zeker achter ‘Night School’. Het is niet gek dat twee acteurs die bekend zijn met de crew achter de schermen. Kijk hier naar de ‘Night School trailer’ maar vanaf 18 oktober draait de gehele film in de Nederlandse bioscoop.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews